- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
zaten doktora gitmeyi düşünüyorum da haziranda ya düğünüm nisan gibi giderim die düşünüyorum bakalımmm....
aman yaa ben doğum kontrol hapını da hiç düzenli kullanamam kiiii
adet düzenlesin diye bile kullanırken unuturdum hepppp
dizi dizi çocuklarım olmasın soraaa....
Ben 1,5 ay sonra evlenecem.
Önceki adetimde hap kullanmaya başladım. Kullandığım ilk gün tüm gece kustum. Sürekli mide bulantısı oldum. Adetim 28 şubattaydı. Hala kanamam var.
Evlendikten sonra bırakacam hapı.
Canım işin ciddiyetinin farkında olunca insan dakikaları bile sayıyor inan :) Heleki hemen çocuk sahibi olmak istemiyorsan çok daha dikkatli oluyorsun :) Ben telefonumun saatini kurdum her akşam 8de haber veriyor bana ben unutsam bile o unutmuyor
Üst üste çok mesaj yazdım ama kusuruma bakmazsınız artık :)
Bende sizin gibi doğum kontrol hapı ve diğer korunma yöntemlerinin yan etkilerinden çok korkuyordum.İyi bir kadın doğum uzmanına başvurup güzel bir muayene oldum ve tüm endişelerimi doktoruma anlattım.Ben gerçekten çok güzel ikna etti.Bu aşam 4. ilacımı aldım.En ufak bir yan etki dahi hissetmedim.Bence kulaktan doğma bilgiler ile kendinizi korkutmayın eğer başka bir korunma yöntemi uygulamak gibi bir niyetiniz varsa en kısa zamanda bir hekime başvurun derim :)
şimdiki yan etkisinden bahsetmiyor ki o uzun zamanlı kullanım da bana birşey olacagından korkup prezervatif erazı kalıyoÜst üste çok mesaj yazdım ama kusuruma bakmazsınız artık :)
Bende sizin gibi doğum kontrol hapı ve diğer korunma yöntemlerinin yan etkilerinden çok korkuyordum.İyi bir kadın doğum uzmanına başvurup güzel bir muayene oldum ve tüm endişelerimi doktoruma anlattım.Ben gerçekten çok güzel ikna etti.Bu aşam 4. ilacımı aldım.En ufak bir yan etki dahi hissetmedim.Bence kulaktan doğma bilgiler ile kendinizi korkutmayın eğer başka bir korunma yöntemi uygulamak gibi bir niyetiniz varsa en kısa zamanda bir hekime başvurun derim :)
:)) canım gerçekten dikkat etmek lazımm...
bakalım ben de doktora gitmekle başlayacağım korunmanın ilk adımına...
Ben 1,5 ay sonra evlenecem.
Önceki adetimde hap kullanmaya başladım. Kullandığım ilk gün tüm gece kustum. Sürekli mide bulantısı oldum. Adetim 28 şubattaydı. Hala kanamam var.
Evlendikten sonra bırakacam hapı.
şimdiki yan etkisinden bahsetmiyor ki o uzun zamanlı kullanım da bana birşey olacagından korkup prezervatif erazı kalıyo
kesınlıkle katılıyorum hatta nısanlınızla gidin jinekologa ...malesef etrafda duyuyoruz görüyoruz zarı yırtılmadı kız degıl deyip rezıl bir sekılde baba evıne gönderılen kızlar var ...en azından zar ve yapısı hakkındada bilgilendırılırsınz diye düşünüyorum özellıkle erkeklerın kesınlıkle bılmesı gereken bir konu
benim eşim hep kendinden önce beni düşünür sagolsunaslında erkeklerin cogu korunmaktan hoşlanmıyo yani tam temas etmek istiyo.. aslında hepsininde ufakta olsa bir zararı oluyo bence aylık yada 3 aylık iğne yaptır bebek olduktan sonrada doku altı implantı yap garantı 5 yıl koruyo
Onuda sordum doktora beş yılı aşmadıkça sorun olmuyormuş :) Ben doktorun yalancısıyım tabi :)
Hangi hapı kullanıyorsunuz merak ettim?
Birde doktora başvurarak mı kullanmaya başladınız.
İşte boşuna demiyorlar her bünye aynı değil diye.
28 şubatta adet oldunuz ve hala kanamanız var.Bence doktora başvurup ilacı bırakmalısınız çok normal bir şey değil bu..
gecmıs olsun canım doktora mutlaka görun 28 subattan bu yana cok gun var bu kadar kanama normal degıl muhtemelen verdıgı ılac bunyene agır geldı
şimdiki yan etkisinden bahsetmiyor ki o uzun zamanlı kullanım da bana birşey olacagından korkup prezervatif erazı kalıyo
Allah korusunn....
Yani artık etrafımızda bu kadar bilgiye ulaşma olanağı varken hala bu tarz adamlar niye var ben anlamıyorummm
gerçi adam ne kadar bildi donanımlı olursa olsun bu konuda bazı erkeklere bişi olup çıkıo
bunun da biz kadınların annelerin erkeklere vermiş olduğu kimlikten yola çıkarak yaptıklarını düşünüyorum
tam bir haksızlıkkk
umarım herkesin karşısına anlayışlı, insan gibi insanlar çıkar...
Teşekkür ederim.
Doktor kontrolü ile Myralon kullanmaya başladım.
Muayene etmedi sağolsun. Aile hekimine gittim zaten.
Bulantılar için normal dedi doktor.
okumuslukla cahıllıkle inan ilgisi yok ya nelere şahit oluyorum bir bilsen bir kız için ne kadar ağır birsey bekaret kontolune gelmesı onur kırıcı bazı zarlar yapısı geregı ılk gece yırtılmıyo ya da vagınadan bıraz daha ıcerde oluyo dogumda yırtıldıgı bile oluyo yanı erkegın anlayıslı olması gerek ve bılmesı gerek valal ben nısanlıma anlatıyorum bak böyle böyle durumlar olabılıyo falan diye
Teşekkür ederim.
Doktor kontrolü ile Myralon kullanmaya başladım.
Muayene etmedi sağolsun. Aile hekimine gittim zaten.
Bulantılar için normal dedi doktor.
telefom alarmınımı kurarsın artık naparsan aksatma valla 9 ay sonra mısafır gelırreglı olmana varsa bu hafta içi git benım 14 ü regl gunum nisan ayına kaldı sanırım bende sanırım hap kullanıcam gibi en azından ilk zamanlar
Doğum kontrol hapları bulantı yapıyormuş ama kusma çok ileri seviyeymiş.Bence siz bir doktora başvurun hiçbir şey sağlığınızdan daha önemle değil
beş yıldan sonra ne kullanacagız peki
kesinlikle biraz da bizlere düşüyor iş...
hiç utanıp sıkılmayalımmm bence
olur olmazz belli değil
sonradan utanacağımıza baştan olabiliteleri utanmadan anlatmak lazım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?