- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
canımmm hayırlı olsun topikinnnnn ziyarete geldim bendee
eee sen herhangi bir korunma yöntemine karar verdin mi peki???
hoş geldin sefa getirdin şeker.. ya ben prezervatif ile korunma yöntemine karar verdim ama ilk zamanlar hap kullanıcam birbirimize alışma süresinde sıkıntı cekmek istemıyorum...bebek falan olduktan sonrada doku altı implantlarından tercıh etcem 5 yıl korumalı ..anlıcagın benım yöntemlerım dönem dönem farklılık gösterebılır
hoş geldin sefa getirdin şeker.. ya ben prezervatif ile korunma yöntemine karar verdim ama ilk zamanlar hap kullanıcam birbirimize alışma süresinde sıkıntı cekmek istemıyorum...bebek falan olduktan sonrada doku altı implantlarından tercıh etcem 5 yıl korumalı ..anlıcagın benım yöntemlerım dönem dönem farklılık gösterebılır
yani her birine el atalım bakalım...
neyse deneyimleri de paylaşırsın artın bizleee:)))
yaa ne dicem bennnnnn
sanırım prezervatifde lateks varmışş ve benim lateks edivenlere alerjim varrrr...
bu durumda prezervatife de alerjim olur mu aceppp???
walla yanıp kaşınmaktan adama yakaşamammmm
yani her birine el atalım bakalım...
neyse deneyimleri de paylaşırsın artın bizleee:)))
yaa ne dicem bennnnnn
sanırım prezervatifde lateks varmışş ve benim lateks edivenlere alerjim varrrr...
bu durumda prezervatife de alerjim olur mu aceppp???
walla yanıp kaşınmaktan adama yakaşamammmm
Benimde nisanın 9unda düğünüm var Allahın izniyle.Geçtiğimiz çarşamba doktora gittim ultrasona falan soktu.Doğum kontrol hapıyla korunmak istiyordum doktor uygun olduğunu söyledi.Bugün 4. hapımı aldım çok şükür herhangi bir yan etkisi olmadı.En ufak bir mide bulantısı bile hissetmedim.
Umarım böyle devam eder :)
alerjin varsa kullanmaman lazım canım kaşıntı olur enfeksıyon kapar
inşallah öyle gider işte her insanın gösterdıgı reaksıyonlar farklı oluyo ...yeni jenerasyon dogum kontrol hapları hem düşük doz ama koruyuculugu yuksek hemde yan etkılerı biraz daha azmıs doktor tavsıyesınde alman cok ii olmus
Benimde nisanın 9unda düğünüm var Allahın izniyle.Geçtiğimiz çarşamba doktora gittim ultrasona falan soktu.Doğum kontrol hapıyla korunmak istiyordum doktor uygun olduğunu söyledi.Bugün 4. hapımı aldım çok şükür herhangi bir yan etkisi olmadı.En ufak bir mide bulantısı bile hissetmedim.
Umarım böyle devam eder :)
evlenmeden önce 1 ay kullanmak yeterlimi??
yoksa daha erken başlamak mı gerekioo???
sanki benm arkadaşlarımdan evlenenler 2. kutuda evlenmişti die hatırlıorum sanki de???
ben 3 yıllık evliyim hep prezervatif kullandım ama zor oluyo eşimde digerlerini kabul etmiyo yan etkisi vardır onların diye . siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar:26::26::26:
ben 3 yıllık evliyim hep prezervatif kullandım ama zor oluyo eşimde digerlerini kabul etmiyo yan etkisi vardır onların diye . siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar:26::26::26:
evlenmeden önce 1 ay kullanmak yeterlimi??
yoksa daha erken başlamak mı gerekioo???
sanki benm arkadaşlarımdan evlenenler 2. kutuda evlenmişti die hatırlıorum sanki de???
Bu ilaçların kesinlikle doktor kontrolünde alınması gerekiyor.Aksi takdirde kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Kullandığım ilaç dediğiniz gibi düşük dozlu ama güvenilirliği yüksek bir ilaç.
Çok korkuyordum mide bulantısı veya aşırı sinirlilik gibi problemler yaşarım diye ama korktuğum başıma gelmedi :)
Bu arada doktorum yeni evlilier için erkek korunma yöntemini hiç önermediğini söyledi.
Hem kadının canının fazlaca yanmasına sebep oluyormuş hemde kadın ve erkediğin birbirine alışmasını güçleştiriyormuş.Ayrıca duygusallıktan da çok uzak olduğunu söyledi
zaten doktora gitmeyi düşünüyorum da haziranda ya düğünüm nisan gibi giderim die düşünüyorum bakalımmm....
aman yaa ben doğum kontrol hapını da hiç düzenli kullanamam kiiii
adet düzenlesin diye bile kullanırken unuturdum hepppp
dizi dizi çocuklarım olmasın soraaa....
Canım ilaç birinci kutu bitirilip 7 gün aradan sonra ikinci kutuya başlandığında etkisini gösteriyormuş.O yüzden sondan bir önceki regl döneminde ilaca başlaman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?