- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
nisanda gitsek zaten daha iyi olmaz mı erken değil mi şimdidennn???
ben nisanda kullanmaya başlamayı düşünüyorum hatta belki mayısta
gerçi bilmiyorum kaç ay öncesinden kullanmaya başlamak gerektiğini de
implant a demiyorum yaçıkarttırıp yenıden taktırcan her 5 yıla 1
demişti aybk hap konusunda ona dedimOnuda sordum doktora beş yılı aşmadıkça sorun olmuyormuş :) Ben doktorun yalancısıyım tabi
çıkarttırıp yenıden taktırcan her 5 yıla 1
benım zaten meslegım bu kırsal kesımlere eğitimlerede gidiyoruz bazen yanı bunlar ayıp degıl gunah degıl herkesın bılmesı gereken şeyler sonucta saglık bu doğu bölgelerın bırınde olmus bu kız kucuk yasta evlendırılmıs ilk gece ilişki sırasında kan gelmemıs hayvan herif 3 defa denemıs(cok özür dilerim} baktıkı yıne olmuyo getirip it gibi atıyo babasınının evinin önüne tabı kıyametler kopuyo falan eretsı gun gidiyolar ZAR MUAYENESINE doktor bakıyo ve kızın zarının normal olması gereken yerden bıraz daha ıcerde KIZ OLDUGU ANLASIYO tabi ama sonra kız gururuna yedıremeyıp ıntıhar edıyo...
implant a demiyorum ya demişti aybk hap konusunda ona dedim
nisanda kesın gitmeliyiz zaten mayıs gec olur nısan reglısıne yakın gidelim canım
pisss herif yaaaaaa hayvan allahım korusunn böle insanlardan korusunn
şimdi diceksiniz ki şehirlerdeyiz bizzz
böleleri şehirde de var bu işte kültür farkı diye bir şey yok maaleseffff
ok bebişmmm....
ihmal etmeyelim.....
malesef sehırdede var ALLAH KORUSUN YARABBİM o yüzden evlilik öncesi doktor bilgisi şart
oldu o zman regl gunun ne zaman nısanda duzenlımı oluyosun benım bu ay 14 nısan 12 2 gun gerı gelıyorum
pisss herif yaaaaaa hayvan allahım korusunn böle insanlardan korusunn
şimdi diceksiniz ki şehirlerdeyiz bizzz
böleleri şehirde de var bu işte kültür farkı diye bir şey yok maaleseffff
ok bebişmmm....
ihmal etmeyelim.....
sanırım bi değişiklik olmazsa ben de mart 24
kızlar kafam allak bullak oldu sizi okuyunca..haziran 19 düğün benim..reglim de 1 nisanda olacak yani civarlarda bu ay 1 martta oldum..hap düşünüorum ama doktorla konuşcam..e ben şimdi doktora ne zaman gitmeliyim?
marttakı reglın gecmısn nisanda mutlaka gitmen gerek mayıs gec olur
sağol tatlım..yani şimdi ben nisan reglimi olmadan önce mart ayı içinde dr a gitmeliyim di mi? doğru mu anlamışım??
benim düğünüm 22 haziranda ben 8 martta regl oldum nisanda mı yoksa mayıstamı hap kullanmaya başlamalıyım?
kızlar kafam allak bullak oldu sizi okuyunca..haziran 19 düğün benim..reglim de 1 nisanda olacak yani civarlarda bu ay 1 martta oldum..hap düşünüorum ama doktorla konuşcam..e ben şimdi doktora ne zaman gitmeliyim?
çok sağol aybk :) yani ben nisan 1 de diil mayıs 1 de hapa başlıorum..anlaşıldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?