• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evlenecek olaranlar için korunma yöntemleri hakkında bilgi

hangisini tercih edersiniz?

• doğum kontrol hapları

OY: 18 40,0%
  • aylık iğne

OY: 1 2,2%
  • üç aylık iğne

OY: 2 4,4%
  • doku altı implantları

OY: 0 0,0%
  • prezervatif

OY: 22 48,9%
  • diğer yöntemler

OY: 2 4,4%

• Ankete Katılan
    45
Merhaba arkadaşlar bende haziranda evlenicem doğum kontrol hapımı kullansam yoksa prezervatifmi korunma yönteminimi bilemedim
Annemle konuştum geçen gün doğum kontrol hapı kullanmayacaksın dedi :( neden dedim yengem evlenince kullanmış 1 sene boyunca sonra çocuğu olmamış bir süre bu yüzden dedi ne yapsam bilemedim :(

Merhaba arkadaşlar bende haziranda evlenicem doğum kontrol hapımı kullansam yoksa prezervatifmi korunma yönteminimi bilemedim
Annemle konuştum geçen gün doğum kontrol hapı kullanmayacaksın dedi :KK43: neden dedim yengem evlenince kullanmış 1 sene boyunca sonra çocuğu olmamış bir süre bu yüzden dedi ne yapsam bilemedim :KK43:

merhaba. ben de doğum kontrol haplarının bıraktıktan sonra bir süre gebeliğe engel olduğunu duymuştum. ne kadar doğru ve güvenli bir yöntem bilemiyorum.
öte yandan prezervatif can yakabiliyor. sanki o da yeterince iyi bir fikir değilmiş gibi.
acaba spiral öneriliyor mu, bilginiz var mı

Doğru söylemişler hiç çocuk yapmamış bir kadın için doğum kontrol hapı çokta doğru bi seçim olduğu söylenemez banada annem kullanma demişti ve kullanmadım kendinizce geri çekilme yöntemi en sağşıklısı tabi dikkatli olmak lazım

Back