- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
-
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
İçinde 21 tane oluyor. Her gün bir tane kullanıyorsunuz. Saati saatine alanız lazım. Kutu bitince iki üç gün içinde mens oluyorsunuz. Zaten kutu bittikten sonraki 7. Gün tekrar kullanmaya başlıyorsunuz. 21 gün kullanıp 7 gün ara veriyorsunuz yani.İyi akşamlar kizlar iki aya düğünüm var.. korunma yöntemleri hakkında bilgim neredeyse hiç yok doktora gideceğim randevu aldım ama yine de tecrübeli hanimlardan bilgi almak istedim.
İğne koruyor mu bu konuda emin olamadim iğneler hakkında hiçbir bilgim yok
Doğum kontrol hapları sanki daha mantıklı gibi geldi.. ama onun kullanimi hakkında net bilgim yok yani bir ay içerisinde kullanimi nasıl olmalidir şeklinde kısaca yani bilgi verirseniz sevinirim :)
Anladım çok teşekkür ederim peki başlangıcım nasıl olmali yani 21 gün içerisinde kullanırken adet olma ihtimalim var mı ? Veya o 7gunluk boşlukta adet olmama ihtimalimİçinde 21 tane oluyor. Her gün bir tane kullanıyorsunuz. Saati saatine alanız lazım. Kutu bitince iki üç gün içinde mens oluyorsunuz. Zaten kutu bittikten sonraki 7. Gün tekrar kullanmaya başlıyorsunuz. 21 gün kullanıp 7 gün ara veriyorsunuz yani.
İlk aydan sonra koruyor. Yani gelecek ay başlayıp, korunmak istediğiniz süre boyunca kullanmanız gerekiyor.
Bu ay mensinizin 1. Günü en geç 5. günü kullanmaya başlamalısınız. Bu dediğim kullanım yasmin doğum kontrol habı ve içinde 21 tane hap olan ilaçlar içinAnladım çok teşekkür ederim peki başlangıcım nasıl olmali yani 21 gün içerisinde kullanırken adet olma ihtimalim var mı ? Veya o 7gunluk boşlukta adet olmama ihtimalim
Hmm anladım teşekkür ederimBu ay mensinizin 1. Günü en geç 5. günü kullanmaya başlamalısınız. Bu dediğim kullanım yasmin doğum kontrol habı ve içinde 21 tane hap olan ilaçlar için
Evlendiği gibi çocuk istemiyordur. Ben de istemiyorum uzunca bir süre o yüzden koruncam.yeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Oy kullanmıyorsundur inşallah :)yeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Evlenip hemen 9 ay sonra doğurmamak icin olabilir mi?yeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Yine ayşegül muhteşem fikirleriyle 4 ay sonra aramızda...yeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Sen korunma hemen doğur.yeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Korunmak için tabiki, ilk gecedén hamile mi kalsınyeni evlenecek biri neden doğum kontrol yöntemi kullanmak istesinki anlamiş değilim amaç ne yani
kafamda deli sorular.
Duzeltme yapalim. Adetin 2.gunu tekrar hapa baslamiyosunuz. 7 gun sonra 8.gun hapa başlıyorsunuz. Adetin baska bir gunune de denk gelebilir. 2.gunu beklemiyorsunuz.6 senelik evliyim ilk günden beri doğum kontrol kullanıyorum adetin 2. Günü başlanıyor kutu bittiğinde adet oluyorsun bir hafta içinde adetin 2. Günü tekrar hala başlıyorsun ben bir ara bıraktım 3. Ay hamile kaldım zaten bebek istediğim için bıraktım allaha şükür zorlanmadık rabbim hemen verdi ama herkesin hemen olmayabiliyor doğumdan 7 ay sonra tekrar hapa başladım halen devam her akşam saat 9 da içiyorum artık alışkanlık oldu unutmuyorum bile ama ilk zamanlar ara kanama falan yapabiliyor 3 ay kadar herseyini araştır sonra başla ama önce doktora danışmalısın
Etrafımda çoğu kişi benim dediğim şekilde korunuyor adette kullanmaya başlamazsanız zaten koruyuculuğu kalmıyor bizzat ebeden ve doktora danışıp bilgileri aldım bende 6 senedir kullanıyorumDuzeltme yapalim. Adetin 2.gunu tekrar hapa baslamiyosunuz. 7 gun sonra 8.gun hapa başlıyorsunuz. Adetin baska bir gunune de denk gelebilir. 2.gunu beklemiyorsunuz.
10 yildan fazla kullandim.
Ilk baslarken adette basliyorsunuz evet bu dogru.Etrafımda çoğu kişi benim dediğim şekilde korunuyor adette kullanmaya başlamazsanız zaten koruyuculuğu kalmıyor bizzat ebeden ve doktora danışıp bilgileri aldım bende 6 senedir kullanıyorum
Etrafımda çoğu kişi benim dediğim şekilde korunuyor adette kullanmaya başlamazsanız zaten koruyuculuğu kalmıyor bizzat ebeden ve doktora danışıp bilgileri aldım bende 6 senedir kullanıyorum