- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Siyahmezarinsahibi
-
Naail alistin psikolojin bozuĺmadi mi. bazi insanlarin etkiléndigi yonler zayiftir psikolojik olarak zayif bi karakterim genetik bu bizde. Tasinmak sitiyorum zaten. Esin ve evin isleriyle hic bi problemim yok . Ama arkadaslar beni hic anlamamis simarijlik gibi goruyor. Oysaki tamamen durum farkli.
Ah canim ayni ya ayni .. ayni seyleri hissediyoruz. Insan alisamayinca olmuyo elekteigi tutmayinca olmuyo iste. Isinamadim sevemedim yasadikca gordukcede sogudum cok. Sizin tasnma sansiniz nedirkonuyu ben acmisim sanki ayni sartlara sahip bir sitede oturuyorum 5 yil oldu
hala bazen cami pencereyi indirip kacasim geliyor evden
84 daire kapiya cikip imdat diye bagirsam bakan olmaz sanirim
tedavi icin isten ayrildim tamamen evde kaldim cildiracak gibi oluyordum
simdi bir kizim var hala alisamadim eve ama en azindan kizla ugrasmaktan eskisi kadar cok sarmiyorum evede ortaminada
benim tasinma sansim onumuzdeki beş sene boyunca hic yok cunki ev kendimin kredi oduyorumAh canim ayni ya ayni .. ayni seyleri hissediyoruz. Insan alisamayinca olmuyo elekteigi tutmayinca olmuyo iste. Isinamadim sevemedim yasadikca gordukcede sogudum cok. Sizin tasnma sansiniz nedir
Yani ben burda sonuc olarak bi derdimi anlattim paylastim. Insan bu tur bi durumun icinde tabiki olmak istemez. Alismaya cabaliyorum zaten icten ice ama biseyler yolunda gitmiyor. Incir cekirdegini elbette doldurmuyor bunun farkindayim. Ama bi insan kendni bile bike mutsuzluge itip de bu duruma getirmek istemez oyle degil mi?Siz alışmak istemiyorsunuz ki tabi alışamazsınız. Eğer alışmak niyetindeyseniz bu uğurda bir çaba gösterin. Gösterdiğiniz sebepler incir çekirdeğini doldurmaz, çözümsüz değil. Siz diretiyorsunuz ki alışamadım, alışmam mümkün değil yeter ki eski mahalleme döneyim.
Aynen oyle. Co kdogru soyluyosunuz. Ben merkezi bi yerdeydim. Ve suan cok alakasiz bi durumun icindeyim. Hani pisman oldum diyorum ki. Sonuxta il degistirmedim esimin isi de burda ustelik neden uzaga gittik diye kendime kiziyorum. basta insan anlamiyor sonradan farkinda avriyor. Allah insani pisman etmesin ne guzel bi cumle. Ama insaj boyle boyle ogreniyor belki de bazi seyleriailemin evi ilçenin de kenarında bi yerdeydi. işim de sanayi sitesindeydi. evlendim ve merkezi bi yere taşındım, iş yerim de aynı şekilde. insanı gerçekten etkiliyor bi yere kısılıp kalmamak, herşeyin ulaşılabilir seviyede olması. ama şartlara uyum sağlamakta yarar var.
Yani ben burda sonuc olarak bi derdimi anlattim paylastim. Insan bu tur bi durumun icinde tabiki olmak istemez. Alismaya cabaliyorum zaten icten ice ama biseyler yolunda gitmiyor. Incir cekirdegini elbette doldurmuyor bunun farkindayim. Ama bi insan kendni bile bike mutsuzluge itip de bu duruma getirmek istemez oyle degil mi?
Canim ubnun cocuklukla bir ilgisi yok. Herkesin kafa yapisi farklidir. Ben suan sana kendimi anlatsamda anlamicaksin zaten bi onyargin var o yuzden nasil dusunmekcistersen oyle dusun. Umarim bu tur yada bska bi sorun. Yasamak zorunda kalirsiniz ve anlarsiniz ne demej sitedigimiÇocukluktan çıkamayan insanlar neden evlenir ki? Eşinize acıdım en güzel zamanlarında sürekli ağlak bir tip.
Sormayin ya.İçgüveysi alsaymis keske.Nikinin anlamı ne,bu yaşta bu nik. Psikolojin çok bozuk bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?