• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim evime alisamiyorum?

Yani ben burda sonuc olarak bi derdimi anlattim paylastim. Insan bu tur bi durumun icinde tabiki olmak istemez. Alismaya cabaliyorum zaten icten ice ama biseyler yolunda gitmiyor. Incir cekirdegini elbette doldurmuyor bunun farkindayim. Ama bi insan kendni bile bike mutsuzluge itip de bu duruma getirmek istemez oyle degil mi?
Kendine zaman ver biraz,hemen bir mezar sahiplenmissin,dur ya nereye,gencsin daha:)

Bi tanıdık annesine iki saat uzaklıkta olan bir yere taşınmıştı evlenince 15 gün sonra alışamadım deyip eşinden ayrıldı neler var

ben kendimden sana sunu diyebilirmki, insanlar alisiyor, ben 30 yasindayim, 5 ülkede yasadim bu yasima kadar, kendi meslegim yüzümden. Lise yi okurkende yatili okudum farkli ülkede. Liseden sora universiteyi de ABD disinda okudum. Tabi insan cocuklukdan belli, ailesi etrafinda olunca alisinca, zor. ama alisabilirsin inan bana

Nedir bu konu sahibinin üstüne gitmek gerçekten anlamış değilim, herkesin olaylara bakış açısı aynı olmayabilir, yargılamaya gerek yok. Ben de yeni evli sayılırım, sitede oturuyorum şuan ve ben de çok zor alıştım, hatta alışamayacağımı sanmıştım. Şuan çok seviyorum ve mutluyum. Daha çok yenisin zamanla alışacaksın emin ol.

Sitenizin büyük olduğunu varsayarak konuşuyorum. Çardağı oyun parkı illa ki vardır. 2 sefer çayınızı kahvenizi alıp yarım saatliğine inseniz çardağa hem havanız değişir hem de eminim sizi görüp yanınıza gelecek olan bir komşunuzla tanışırsınız veya çocuğunu oyuna indirmiş bir anneye siz laf atıp iletişimi başlatabilirsiniz. Böylece bir insanla etkileşim kurarsınız. Bu çok iyi gelecektir size. Ben 1.5 sene kadar evlendikten sonra geldiğim şehirde çok yalnızlık çektim. Sonra komşularımla tanıştım çok şükür. 2 seneye yakın zamandır yalnızlık görmedim, zor zamanımda hemen el atarlar, birlikte zaman geçiririz. Komşudan öte dost olduk yani. Size de tavsiye ederim. Siteden birileriyle tanışıp görüşmeye çalışın.

Mahalle kültürünü bi türlü sevemedim gitti. Herkes bizden diyip gece yarılarına kadar kahkaha, muhabbet, çocuk sesleri. Sevemedim gitti. Keşke sitede otursam tek derdim komşum yok olsa 🤨🤨

Nedir bu konu sahibinin üstüne gitmek gerçekten anlamış değilim, herkesin olaylara bakış açısı aynı olmayabilir, yargılamaya gerek yok. Ben de yeni evli sayılırım, sitede oturuyorum şuan ve ben de çok zor alıştım, hatta alışamayacağımı sanmıştım. Şuan çok seviyorum ve mutluyum. Daha çok yenisin zamanla alışacaksın emin ol.
Burada konu açınca rahatlayanlar var ben sırf bu yüzden ne zaman konu açsam ağlıycak durumda geriliyorum. Sanki herkes dört dörtlük.. 🙄🙄

Back