- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.784
- 598
- Konu Sahibi Siyahmezarinsahibi
-
Kendine zaman ver biraz,hemen bir mezar sahiplenmissin,dur ya nereye,gencsin daha:)Yani ben burda sonuc olarak bi derdimi anlattim paylastim. Insan bu tur bi durumun icinde tabiki olmak istemez. Alismaya cabaliyorum zaten icten ice ama biseyler yolunda gitmiyor. Incir cekirdegini elbette doldurmuyor bunun farkindayim. Ama bi insan kendni bile bike mutsuzluge itip de bu duruma getirmek istemez oyle degil mi?
Burada konu açınca rahatlayanlar var ben sırf bu yüzden ne zaman konu açsam ağlıycak durumda geriliyorum. Sanki herkes dört dörtlük..Nedir bu konu sahibinin üstüne gitmek gerçekten anlamış değilim, herkesin olaylara bakış açısı aynı olmayabilir, yargılamaya gerek yok. Ben de yeni evli sayılırım, sitede oturuyorum şuan ve ben de çok zor alıştım, hatta alışamayacağımı sanmıştım. Şuan çok seviyorum ve mutluyum. Daha çok yenisin zamanla alışacaksın emin ol.
Gercekten var boyle seyler bnm cevremdede cok. Ben sadece bulundugum ortama alisamadim ne yazikkiBi tanıdık annesine iki saat uzaklıkta olan bir yere taşınmıştı evlenince 15 gün sonra alışamadım deyip eşinden ayrıldı neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?