Yeni evlendim evime alisamiyorum?

Siyahmezarinsahibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
93
31
38
Arkadaslar ben evleneli daha 1 ay oldu. Evle ilgili ciddi problemler yasiyorum. Ben evlenmeden once mahallede oturan biriydim. Evlendikten sonra siteye tasindik. Kiraciyiz bu arada. Siteye tasinmak basta iyi bi fikir gibi geldi kulaga hos geliyodu. Ben de gelmek istiyodum. Ama yasadikca ve yasam sartlarini gordukce git gide sogumaya basladim. Onceden mahhalede tourdugumda merkezi bi yerdeydik bakkal market pazar hersey vardi ulasim kolaydi. Bu yeni tasndgm yerde sadece bi market var baska hic bisey yok. Ulasim konusunda yarim saatte bir otobus geliyor. Herseyi sikinti haline getirmye basladim ve durup durup agliyorum. Git gide soguyorum. Esime biraz bahsettim bu durumdan ama karsi cikti. Yalniz ben hic iyi degilim. H.sonlari ailemizin yanina gidiyoruz ve donerken igrene igrene icim gercekten kalka kalka geliyorum. Dk basi agliyorum arkadaslar. Kimine gore abarti gelebilir ama durumum bu. Ben mahalleyi ozledim insanlari ozledim. burda hc bst yok ve ben kendimi hic iyi hissetmiyorum. Napicam blmiyorim da

Daha çok yenisiniz
Site yaşamı daha sakin ve gürültüsüzdür, ayrıca rahatlığınız için konmuş kurallar var ki zaman içinde iyi ki diyeceksiniz. Bir süre sonra komşu edinirsiniz
Evliliğinizin cicim aylarını böyle heba etmeyin, tadını çıkarın

Cikartamioyrum iste ccnku alisamiyorum aysadikca bubyasadigim yerden soguyorum. Gun gunde artiyo bu

Ben de evlenmeden önce çok merkezi her şeyin elimin altında olduğu bir yerde oturuyordum. Şu an hem şehir değiştirdim hem de oturduğumuz yer aynı sizinki gibi sadece siteler ve 1-2 market var. Arada ben de bunalıyorum yalan değil ama çalıştığım için zaten gündüz evde değilim akşamları ya da haftasonu da başka yerlere gidiyoruz. Anlıyorum ama sizi. Böyle sürekli ağlanacak bir mesele değil ama. Daha 1 ay olmuş zamanla seversiniz eviniz. En azından ailenizle aynı şehirdesiniz. Ya tamamen başka bir yere gitseydiniz?

Bence siz biraz sikilmissiniz kendinize arkadaş edinmeniz lazım ya da ise baslayabilirsiniz böyle giderse kendinizi soğutmak için daha bir sürü bahaneler bulabilirsiniz.. ortama alışmaya çalışın daha 1 ay için bir ortama alışmak çok zor ( evlilik için) biraz çaba gostermelisiniz

Cikartamioyrum iste ccnku alisamiyorum aysadikca bubyasadigim yerden soguyorum. Gun gunde artiyo bu

Ama artık kocaman yetişkin bir insansınız bu kadar olumsuz olmaya gerek yok, düzeniniz değişti tabi ama biraz pozitif yaklaşmayı deneyin bence

Ben calismiyorum da isin kotusu ve zaman geciremiyorum. Bunye emselesi iste dayabanlara ehlal olsun . Her konuda dayanikliyimdir ve kendimi ilk defa boyle sugoz aglak bisey olarak gordum tuhaf seyler aysiyorum iste ne yazikki

Ya sitwde oturmak isteyen o kadar çok kişi var ki sen şanslısın ulaşım evet sıkıntı yaratabilir o yüzden biriey alırken fazladan alıcan her dakika gidemeyeceğin için. Site harika bir şey sessizlik konfor güvenli ama mahalle öyle değil ben mahallede yaşıyorum bi sorun olmuyor ama sokakla iç içesin bende bu durumu sevmiyorum

Ben de sitede oturuyorum her açıdan da memnunum. Giren çıkan belli, sakin, güvenli.
Siz çevre edinirseniz sıkılmazsınız
Hem aynı şehirde evliymişsiniz arkadaşlarınız vardır zaten.
Bir tane de kafanızın uyduğu komşu bulsanız yeter. Ki bana göre ona bile gerek yok ama:)

Yeni evlisiniz değişik yemekler pasta börek denesenize mutfak iyi gelir can sıkıntısına.
Çalışmıyorsunuz madem evde oyalanacak şeyler bulmalı bu melankolik havayı dağıtmalısınız. Tadını çıkarın bana kalırsa.

Alisirsiiiin
Ben yurt disinda bir köye geldim evlenince
Aksam yediden sonra sokakta bir kimseyi göremezsin, sessiz sakindir
Dilini bilmiyorum, sevdigim alistigim tanidigim kimse yok, tamamen farkli bir düzen
Bir düsün cok daha kötü
Simdi ise buradan ayrilamiyorum
Bu sessizlik ve sakinlik inan büyük bir lüks
Kiymetini bil, aliskanliklar degisir
Degisen cok sey var, bu kadar yikilma böyle degisikliklerde
Böyle böyle büyüyeceksin aslinda, normal

Bence can skntisindan hep.
Ben evlenince sehir degisikligi yaptim. Ikimizinde tanidigi hic kimse yoktu. Ailem de gelmezdi baska sehir diye. Esimin ailesi zaten ayni ulkede degildi.

Ama boyle olmadim hic. Cunku yapacak birsey vardi hep. Ozaman gunduz okula gidip Eve gelince yuruyus filan derken aksam yemegi vakti gelirdi.
Kendinize yazik etmeyin.

Bence can skntisindan hep.
Ben evlenince sehir degisikligi yaptim. Ikimizinde tanidigi hic kimse yoktu. Ailem de gelmezdi baska sehir diye. Esimin ailesi zaten ayni ulkede degildi.

Ama boyle olmadim hic. Cunku yapacak birsey vardi hep. Ozaman gunduz okula gidip Eve gelince yuruyus filan derken aksam yemegi vakti gelirdi.
Kendinize yazik etmeyin.

Ooo yeni gelin,üzülme bu kadar:))
Ben de severim mahalle olayini.
Bu yasadigim yer senin gibi bir ortam.
İlk baslarda sessizlikten kulaklarim sagir oluyordu adeta.
Sonra baktim ki o eski tatli komsuluklar her yerde yok olmaya baslamis,ortamimi sevmeye,evime dönünce "oh,huzur"demeye basladim.
İstedigin ortamda istedigin kadar bulunmak gibisi yok.
İstersen gider dolasir,her ortamda bulunur,sessiz evine geri donersin,en guzeli...

Evde oturma boş oturduk ca sıkılırsın. Onun dışında yarım saatte otobüs olması iyi.çık dışarı dolaş iyi gelir akşamları eşinle vakit geçir zamanla alışırsın

Ben calismiyorum da isin kotusu ve zaman geciremiyorum. Bunye emselesi iste dayabanlara ehlal olsun . Her konuda dayanikliyimdir ve kendimi ilk defa boyle sugoz aglak bisey olarak gordum tuhaf seyler aysiyorum iste ne yazikki
Canınız sıkılıyorsa kitap okuyabilirsiniz.

Çocuk gibi ağlamanızı anlamadım daha 1 ay olmuş alışırsınız biraz zaman verin kendinize aytıca sitede tek siz oturmuyorsunuz ki başka insanlarda var çıkın park vardır oturun birilerini görür muhabbet edersiniz apartmanda vardır birileri görüşün ben evlenip istanbuldan eskişehire geldim ailem akrabam hiçbirşeyim yok burada bırakın mahalleyi şehri tanımıyordum alıştım düzenimi kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…