• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evdeki düzen

umutluanne83

Baslangic 98, guncel 83.☺hedef 80
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
1.063
3.722
83
Kayseri
Slm bayanlar bu yaz yeni yapılan evime gececegım. Size bir sorum olacak.2oglum 1kızım var. Gidecegim ev 4 odalı. Simdiki oturdugım evde hem oturma odası hemde misafir odam var. Yani erkekli bayanlı misafir falan geldiginde ayrı otururuz biz. Ama gidecegim evde cocukalra ayrı oda yapmayı dusunuyorum. Yanı 2 oglum bı odada
Kızım ıcjnde ayrı oda yapmak ıstıyorum. Yani bıde bıze yatak odası. Yani tek salon kalacak oturma odası olarak.boyle kullanan arkadaslar varsa, bana dusuncelerını paylasırsa cok sevınırım. Yorumlarınıza gore karar verecem. ınsallah. Tesekkurler simdiden

biz evimiz 2+1 olduğu için yaklaşık 4 yıl salonda oturduk şimdi taşındık ve eve bi oturma odası şart bence. salon çok kirleniyo, salon mobilyası olsa günlük kullanıma uygun olmuyo oturma odası gibi dekore edilse misafir gelince olmuyo evde salon yok gibi oluyo. misafir yatak odası yerine oturma odası yapın bence 4.odayı yatak olabilen koltuklar kullanabilirsiniz

Kiziniza yatak odasi yapmasaniz kiz nerde yatacak?
Abilerinle rahat edemezki?
Eve 1 salon ve oturma odasi bence gereksiz...helede 3 cocuk varken
Kiz 2,5 yasinda .bizimle yatiyo beşikte simdi.gun gune buyuyecek,onun icin odasi olsun diyorum.ama sonra sorun olurmu bilmem...

Tabi ki kiziniza ayri oda.Hep boyle kuçuk kalmayacaklar,ergenlik zamanlarini düşünün.Hazir fazla oda varken oturma odasi olarak kullanmak saçma bence...Mutfak büyükse mutfak masasinda da oturulabilir.Salonda masa varsa,bir grup masada bir grup koltukta da takilabilir.
Ev,içinde yaşayanlara göre düzenlenir,ara sira gelecek misafire göre değil.

Odalar büyüklük olarak farkediyorsa büyük odayı kızınıza yapın. Kizinizin odasına ek olarak da bir kanepe ve berjer koyabilirsiniz. Böylece ayrı oturmak durumunda olunca bayanlar oraya geçer. Ya da mutfak genisse oraya çay köşesi gibi bir takım koyulabilir. Bunun gibi:

almera-cay-seti-koltuk-takimi-nubuk-doeseme-ev-ofis-kafe.webp

Odalar büyüklük olarak farkediyorsa büyük odayı kızınıza yapın. Kizinizin odasına ek olarak da bir kanepe ve berjer koyabilirsiniz. Böylece ayrı oturmak durumunda olunca bayanlar oraya geçer. Ya da mutfak genisse oraya çay köşesi gibi bir takım koyulabilir. Bunun gibi:

Eki Görüntüle 2238633
Cok tesekkurler onerileriniz icin.

Slm bayanlar bu yaz yeni yapılan evime gececegım. Size bir sorum olacak.2oglum 1kızım var. Gidecegim ev 4 odalı. Simdiki oturdugım evde hem oturma odası hemde misafir odam var. Yani erkekli bayanlı misafir falan geldiginde ayrı otururuz biz. Ama gidecegim evde cocukalra ayrı oda yapmayı dusunuyorum. Yanı 2 oglum bı odada
Kızım ıcjnde ayrı oda yapmak ıstıyorum. Yani bıde bıze yatak odası. Yani tek salon kalacak oturma odası olarak.boyle kullanan arkadaslar varsa, bana dusuncelerını paylasırsa cok sevınırım. Yorumlarınıza gore karar verecem. ınsallah. Tesekkurler simdiden

Sizin içi ideal oda düzeni bu şekilde gibi görünüyor. Güle güle oturun

Biz mutfakta agirlariz bayan misfirleri.Buyukse sizde bu sekilde yapabilirsiniz.

Biz mutfakta agirlariz bayan misfirleri.Buyukse sizde bu sekilde yapabilirsiniz.
Mutfak cok buyuk sayilmaz fakat gomme balkon var mutfaktan ve antreden cikilan.orayi cam balkonla kapatip,kose takimi koymayi dusunuyoruz.yani oda gibi olsun diye😊

ben oturma odami yani salonumu avangart yapmadigim icin oturma odasi olarak kullaniyorum sikinti da degil kullanamicagim bi odayi niye yapayim ki :)

Bence kızınızın odası olsun. misafirler de girmesin. Kızlar bu tarz şeylere daha tepkililer.Sıdıka geldi aklıma odasını kiler gibi kullanıyorlardı çok sinirleniyordu :halay: Mutfağa sığarsa en iyi fikir rahat sedir tarzı masalar var L şeklinde oturacak yerleri de rahat oluyor.

Kuçuk evler için mutfak bulabilmek gerçekten çok zor. Ve genelde tasarımlar büyük mutfaklara gore tasarlanıyor. Mutfak Mobilyaları için farklı alternatifler değerlendirilmeli

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukların rahatı bikac saat oturacak misafirden daha önemli bence. Onun dışında misafir odası hiç kullanmadım. Biz günlük olarak nerede oturuyorsak misafir de orada oturuyor.
Evimde ekstra bir minik odam daha var ama misafir odası yapmadım orayı kendim için düzenledim.

misafir odası kadar saçma bi olay yok bence çocuklarınız varsa çocuklarınız için dizayn edin misafir ödemiyo parasını yoklarken bile meşgul etmek neden kızınıza yapın hiç düşünmeden mutfak balkonunu dediğiniz gibi yapın güzel olacaktır

Back
X