yeni ev tuttum... Yardım :)

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
42
merhabalar eş tayini dolasıyla taşınıyorum ev kiraladık. size salon resimlerimi ekliyorum tül konusunda yardımcı olurmusunuz. büyük cama tülüm var ama tek olan camlara nasıl bişi yapabilirim $ev 2.webp$ev 1.webp

ilk cevap benden olsun...bu tarz tekli camlara zebra perde güzel olur:)hayırlı olsun tayininiz...düz krem rengi bambu zebralardan eminim hoş olacak etek kısımlarınada kıvrım mutlaka yaptırın

bence de zebra yaptırın zebra hoş durur bırde bu zebra perdelerin kendınden desenlisi cıkmış dantel gibi çok hoş duruyor bir bakın derim

Büyük camınızda nasıl bir perde kullanacaksınız? bence onunla uyumlu olacak bir şey düşünülmeli?

perde işi zor karar...hele kiracı olunca ...bence tayincisiniz eğer var olan tülü diğer odalarda değerlendirebilecekseniz,bu odaya bütün camlar takım olsun diye pileli normal tül diktirebilirsiniz.zebra güzel olur derseniz o zaman camların hepsini zebra yaptırın çünkü salonda ayrı ayrı güzel olmaz bence ...

merhabalar eş tayini dolasıyla taşınıyorum ev kiraladık. size salon resimlerimi ekliyorum tül konusunda yardımcı olurmusunuz. büyük cama tülüm var ama tek olan camlara nasıl bişi yapabilirim Eki Görüntüle 788172 Eki Görüntüle 788171

bence zebra çok masraflı olur kendi evine yaptır bence tayinciymişsin başka bir yere gittiğinde
kullanamayabilirsin bence tülüne uygun briz yaptır çok hoş modelller var
perdecinde güzel fikirler verebilir:34:

Eğer büyük camda kullandığın tülden bulma şansın varsa aynısını kullan aynı tül perdeyi bulamam dersen tüllerine uygun briz perde bencede çok mantıklı, kullanışlı ve çokda ekonomik olur.

fikirleriniz için teşekkürler büyük cama takacağım tül pileli düz hafif ışıltılı bir tül briz perdenin altında güneşlik olmuyor sanırım karşıda apartman var o sıkıntı olur

Son düzenleme:
Mrh arkadaşım benimde camlarım tekli zebra perde yaptırdım tek parça yaptırmanı tavsiye ederim hem şık hede kullanışlı olur

Brizli perde dediğimiz pencere pervazına bir sütten birde alttan çubukla sabitlenen tül. Resim bulursam ekleyeyim:
$20_12_2012_granit-6IocZ.webp$20_12_2012_granit-dX3km.webp$imagesCAN8Z0PV.webpSen ortada kuşak kullanmasand aolur ucunu güpürlü bırakabilrsin yada düz tutarsın diğer perdene uygun şekilde bişey yaptırabilirsin canım.

tekli olan camlara 2 parmak kalınlığında olan ip perdeler var. puantiyeli,kelebekli kalplisi falan da var. hem ucuz hem şık. pencereni de kolaylıkla açabilirsin. bunu da bi düşünebilirsin istersen :) :80:

Back
X