Yeni ev konusunda eşimin dayatması

Çok eski bir konu nasıl buldunuz? Onların istediği eve taşınmadık, güzel bir sitede kiraya taşındık 6,5 sene orada oturduk sonra ev aldık, orayı satıp başka bir ev aldık taşınalı 4-5 ay oluyor.
Bende yeni konu sandım merak etmiştim ne yaptınız diye sevindim çözüldüğüne Allah sağlıklı ağız tadıyla oturmayı nasib etsin

Sizin yerinizde olsam ben hep şu kafadayim ben çalışıyorum istesigimd evde otururum.mutlu olurum.benim psikolojimi moralimi bozan evde neden oturayım heleki eşimin jatri için .benim duyvularim heveslerim ne olucak.ailesi büyük ev alsın ohhh ben kirada böcekli evde gezeyim kusura bakmayın ama bu çalışan bayanlar neden böylesine.kime yarnilmis bu dünyada.ben gençken saglikliyken geniş temiz evde iateidgim.esyayla oturmazsan bana sonra psikolojim bozulup yaşlanınca ev alınsa ne olur alinmasa ne olur

İstediğin eve çık istediğin eşyayı da al. Kaliteli bir eşya olursa, iyi bir taşıma şirketi bulursan 1 tane bardağın bile kırılmadan taşınırsın. Ufak tefek çizikler vs oluyor da onlar evin içinde otururken de oluyor.(KONU HORTLAMIŞ CİDDİ CİDDİ YORUM YAPMIŞTIM )

+1

Taviz verme para bu harcanıp gidiyor idare edeyim dersen daha çok beklersin ev almak için

O zaman sen ne istiyorsan onu yapacaksın zorla yaptıramayacağı için o unutkanlık bende de var maalesef ..

Ev ve eşyaların istediğin gibi olması içine sinmesi çok önemli. Kirada bile otursa insan güzel bir evde oturmak istiyor. Zaten yeteri kadar sabretmişsiniz bence maddi durumunuzun elverdiği sürece istediğiniz eve çıkıp eşyalarınızı alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…