- 22 Şubat 2008
- 2.577
- 14
Aslinda mal sahibi olan kisi sevinir ama ben nedense sevinemiyorum bana olumlu olumsuz fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim uzun bir sure once annem bize miras olarak birakacagi parayi kizkardesimle paylastirdi bende kriz donemine kadar bu parayi kullanmadim kardesim ise kendine bir klinik acti yakin bir zamanda turkiyedeki ev fiyatlari dusunce paranin tamamini gayrimenkule yatirdim kendimce iyi seyler yaptim.. aslinda buraya kadar hersey cok guzel derken esimin memleketinde uygun bir ev buldum tam alacaktim ki esim buyuk kizkardesini kastederek (kizkardesi kaynanasinin uzerindeki 180m2 bir dairede oturuyor kayinpederinin onlara hediyesi bir ev kayinvalidesiylede bir sorunu yok hatta anne kiz gibiler)esim kardesinin oturdugu muhiti kastederek ya evi alman iyi olur .........orada oturur o semtten kurtulurlar dedi esime burayi yatirim amacli aldigimi soyledim yani kiraya vermeyi dusundugumu kizkardesine evi kullanmasi icin veremeyecegimi soyledim esim ise (ama bu paraya ihtiyacin mi var ac gozlu olma gunun birinde belki bize odeme yapip o evin sahibi olurlar dedi) sasirdim yani kizimin gelecegi icin aldigim evi belki 10yil tek kurus vermeden onlara hibe edecegim birgun paralari oluncada benden alirlarmis kaldiki kendi evleri cok guzel buna ihtiyaclari olsa gozumu kirpmadan evi onlara veririm gorumce mi gercekten severim ama suanki evi Turkiyede ev sahibi olan insanlara gore luks sinifin uzerinde sadece yakinlarinda birkac gecekondu varmis diye semtini begenmiyorlar neyse bu konuyu atlattik geri adim atmadim baska bir yerden ev alip azda olsa zarar edip konuyu kapattim.Asil sorunum su Antalya da oturanlar bilir Lara semtinde bir sitede gercek fiatinin cok altinda bir ev alma firsati dogdu hatta evin yari parasi yetmedigi icin ailem vericek Turkiyeye geldigimde aileme git ,esimin ailesine git, hala, amca, dayi derken anca aile tatilimize 1hafta ayirabiliyoruz 2yildir onuda yapamadik ya neyse artik ucaktan inince kendi evime girmek istiyorum gormek isteyenler gelir gorur yada ben yine herkezi ziyaret icin gezerim ama evime gelip uyumak istiyorum tek istegim iste Antalyadaki ev bizim icin iyi olucakti saat 4te havanin karardigi bir ulkede gunese hasret yasiyoruz yazlari bahar aylari bize can simidi olucakti bu ev ,annemde evin tum esyalarini dogum hediyesi olarak alicagini soyliyince ayaklarim yere basmadi bu kadar mutlu olunca arkasi kotu gelirmis benim sevgili esim burdada yetisti (aaa ne guzel olurmus herkeze anahtar verirmis hem ev bos kalmaz hemde SULALECEK bir yazlik olurmus) anahtar verilicek kisiler gorumceler kayinvalideler olsa gocunmam basimla beraber kastettigi bilmem neyinin amcaoglu gorumcemin gorumceleri vs vs vs ya bu adam neden boyle hersey kursagimda kaliyor o ev tabiki herkeze acik ama kafama gore doseyip ozenecegim ne icin DEVREMULK olsun diyemi odeyecegim aidat havuz masrafi kapicisi vs zaten masallah kararimi degistirdim sayilir emlekciyla gorusuyoruz beklerim dedi ama bu evi cok istemistim simdi sadece kiraya vermek icin almak zorundayim esim bu konuda ne desem anlamiycak sirf oyuzden onceki yatirimlarda zarar ettiklerim oldu ofkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum ev almasam biliyorum param ziyan olucak sevinmesi gerekki bir es olarak annem verdi diyip sacmadim surekli yatirim yaptim ama bu sonuncusu beni hakikaten uzdu bana yine bavulla ordan oraya gitmek kaldi tatildede otelde gocebe hayati biktim bu esimin sacma aile sulale kayirmalarindan ne yapayim arkadaslar kimseyide kirmak istemiyorum masallah simdiden herkez Antalya hayalleri kurmaya basladi bile banada yazin milletin yemegini yap agirla temizle bu kalicak ne anladim bu tatilden sizce evi alip kiraya mi vereyim yoksa almiyim kalsin mi aslinda cok kazancli cikicaktim hem evin ici icin ic mimarla gorusmustum esyalarimi bile belirlemistim siz ne yapardiniz???yoksa gercekten ben bencilmiyim