Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

Rabbim olmayan isteyen herkese almayı nasip etsin alanlarada eşleriyle çocuklarıyla güzel mutlu sağlıklı bolluk bereketli günlerde içinde oturmayı nasip etsin inşallah

Ne güzel valla sen atlatmışsın darısı bize inş. tavsiyen için sağol canım

slm bizde ev aldık içini yapıyoruz bizde 2-3 hafta içinde taşınıcaz nasipse
ceyda fayansları aldık sonunda

Anammm kuzum da gelmişş Fayansları aldınız demek bebişimm hadi bakalım hayırlısı olsun. Fotosunu çek de göreyim kızz

Rabbim olmayan isteyen herkese almayı nasip etsin alanlarada eşleriyle çocuklarıyla güzel mutlu sağlıklı bolluk bereketli günlerde içinde oturmayı nasip etsin inşallah

Amin canımm Allah sana da yeni yuvanda eşinle mutlu huzurlu günler bi de bebiş nasip etsin inş.

ohh fayanslar alındı demekkı ne guzel ama mutfak yapımına çok var sanırım bızım gercı bız acele etmıyoruz çunkı gıdıp samsunda oturmam ımkansız eşim ankarada görev yapıcak çunkı.bırde görumcem evlenıcek bu yıl kayınpederım onu evlendırıp kendı evının mutfagını kırdırıp bı odayla bırlestırcek yanı bızım mutfakta beraber yapılcak ıyıkı babam dukkanı kıraya verdı yoksa işi zor:))))))))

ev sahibi olan arkadaşlar hayırlı olsun bakalım darısı başıma
tayinim gelirse ayvalıkta bende bi ev alacağım bakalım inş hayırlısıyla

oh oh herkes ev sahıbı oluyor.yeni gelenler hoşgeldınız.evınızde gule gule oturun inş.ben sıfırdan yerleşiyorum yınede taşınmak zordur insanın kendı evi olunca pekte zor olmaz ....

maşallah kalabalıklaşmış burası hanımlar herkesin evi hayırlı olsun mutlulukla oturmak nasip olsun

amin canım
oh oh herkes ev sahıbı oluyor.yeni gelenler hoşgeldınız.evınızde gule gule oturun inş.ben sıfırdan yerleşiyorum yınede taşınmak zordur insanın kendı evi olunca pekte zor olmaz ....

haklısın valla kendi evim olmasa hiç bozmam keyfimi

aynen tatlım gittii takılar yaa zaten taktığım yoktu ama 1 tane kalın yaptırmıştım onu takıyordum bomboş kaldı elim kolum:)şansımıza altın yüksekti iyi para yaptı bence.Biz kimseden bir kuruş yardım almadık zaten istemedim de kaynımla düğünlerimiz denk geldi 15 gün arayla oldu o yüzden kayınvalidemlerde iyiden bunaldılar kolay değil iki düğün yapmak çok yüklenmedik şahsen ama yinede zorlandılar bence.
Zaten yardım edilseydi bukadar mutlu olmazdım ben kendi emeklerimizle bir yerlere gelme taraftarıyım aileler bir ömür evlatlarına bakacak diye bir şart yok bence.

aynen cnm bendede bısey kalmadı boylesı daha iyi boşver.bizimde babam yardım ettı eşim onlarıda ödiyecek inş.k.pederımde beyaz esyayı alıverdıler sagolsunlar.

aynen cnm bendede bısey kalmadı boylesı daha iyi boşver.bizimde babam yardım ettı eşim onlarıda ödiyecek inş.k.pederımde beyaz esyayı alıverdıler sagolsunlar.

amann kalmasın boşverr kuşum yaa sanki varken birini çıkartıp birini takmıyorduk olduğu yerde duruyordu.ohh diyorum iyikii hasır felan almamışım hiççç sevmem onlarıı hele hiç takmazdım:)

Bitsede bizde rahat rahat ayaklarımızı uzatıp otursak evimizde.Eşimle şöyle doya doya keyif yapacağız mutluluğumuza mutluluk katar inşallah yeni evimiz.

sağolll tatlımm seninde evin hayırlı olsun bende yana yakıla sırf mutfağı düşünüyorum offf nasıl düzelecek oo ayy korkuyorum ben herşey alt üst olacak niye bütün sıkıntıyı bayanlar çekiyor erkeklerin hiç böyle dertleri yok.

he valla bende dıyom balkona gecıp bi keyif kahvesi içeriz artık bey dıye.ben hiç bılmıyorum nasıl bişey olucak evımız heyecandan ramazan nasıl gecer artık.

he valla bende dıyom balkona gecıp bi keyif kahvesi içeriz artık bey dıye.ben hiç bılmıyorum nasıl bişey olucak evımız heyecandan ramazan nasıl gecer artık.

bende çok heyecanlıyım biliyormusun geçmek bilmiyor şimdi günler:)artıkk gelirim balkonda çayını içmeye tatlım:)))

Benim eşimin ailesi biz evlenirken maddi olarak hiçbir yardımda bulunmadılar canım o sebeple şimdi ev alırken kendilerini epey sorumlu hissettiler kayınvalidemin de altınları vardı onları bozdurup verdi yine Allah razı olsun ama dediğim gibi ben evlenirken bir yardımları yoktu o sebeple şimdi ellerinde imkan varken katkı sağlamaları gerekirdi zaten. Artık bu giden altınlarımızın yerine de evimizin borcu bitince alırız inş. canım

bende geldimm ayyy sonunda aldık ya inşallah gene bi aksilik çıkmazsa nası rahatladım bi bilsen olmaz çekmem göstertmem kuu hepsi bitsin öle gör şaka şaka yarın gelcek daha fayanslar resminide çekmedim ötekileride çektiydim gelmedi hiç özenmedim bunlara artıkın
Amin canımm Allah sana da yeni yuvanda eşinle mutlu huzurlu günler bi de bebiş nasip etsin inş.

amin canım benim Rabbim istediğimiz zaman hayırlı bide bebek nasip etsin inşallah

anamm haftasonu güğündeydimya bi altın bialtın millette ne içim yandı benimkiler gitti diye çok üzüldüm eşimde diyo varken takmıyodun şimdide ne sayıklıyon diyo ama insan olunca takmak istemiyo elinden gidincede üzülüyo

aldık canım bi fayanslarımız kalmıştı badanası falan oldu baya kararsız kalmıştım fayans konusunda ama sonunda aldık Allah sizede kolaylık versin sizede göstersin bu günleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…