• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

istanbul a gelin oldum:)sonra da eşimin zorunlu görevi adana ya çıktı..bakalım istanbul istiyoruz gene..nasip..alıştım da buraya..tek sorun çok uzağız..kastamonu da yaşamayı isterdim.ama eşim ille istanbul der:) burnumda tütüyor varya:) en son ekimde geçmiştik düşün artık..

zor cnm valla bende bazen dıyom eşime ist.yaşasaydık falan dıye ama gurbet zor tabi.özlem var.sen ne iş yapıyosun...

istanbul a gelin oldum:)sonra da eşimin zorunlu görevi adana ya çıktı..bakalım istanbul istiyoruz gene..nasip..alıştım da buraya..tek sorun çok uzağız..kastamonu da yaşamayı isterdim.ama eşim ille istanbul der:) burnumda tütüyor varya:) en son ekimde geçmiştik düşün artık..

yazında pek çekilmiyor adana çok sıcak oluyor alışabildiysen ne mutlu sana ben bir hafta dayanamamıştım sıcağına

zor cnm valla bende bazen dıyom eşime ist.yaşasaydık falan dıye ama gurbet zor tabi.özlem var.sen ne iş yapıyosun...

fizik öğretmeniyim canım ben:) eğer mümkünse kıpırdama yerinden:) ne işin var başka yerde:)

yazında pek çekilmiyor adana çok sıcak oluyor alışabildiysen ne mutlu sana ben bir hafta dayanamamıştım sıcağına

burda o dediğin sıcaklar başladı canım vallahi çekilmez haklısın..ama ben yazın burda durmuyorum ya..ondan rahatım..en sıcağında kaçıyorum serin serin memleketime:):49:=

açıkcası bende samimiyetlerine sinir oluyorum kıskanıyorum sanırım boşver mesefali olması iyidir benimkilerde olsa sanki eşim evlat ben gelinim sinir bir durum

nıye oyle dıyon cnm ya ben oyle olmalarını çok isterdim.sever ama bellı etmez eşim biraz biraz alıştı sanki.görücü usulu evlendık belkıde ondandır...:44:

fizik öğretmeniyim canım ben:) eğer mümkünse kıpırdama yerinden:) ne işin var başka yerde:)

burda o dediğin sıcaklar başladı canım vallahi çekilmez haklısın..ama ben yazın burda durmuyorum ya..ondan rahatım..en sıcağında kaçıyorum serin serin memleketime:):49:=

eşim adanalı en son gittiğimden sonra oraya adım atmayaya karar verdim nefes alamamıtım

genelde oranın insanı hep kaçıyormuş galiba

evet kızlar ya burda guneş yuzunu 1gun gosterırse 3 gun yagmur yagıyo özledık valla sıcak gunleri.yaz gelmeden kış gelıyo ha...:9:

kastamonuluyum cnm.daha bızım taşınmamıza var.eşyaları alıyoruz yavaş yavaş.eşlyaların falan vardır dımız senın.

Eşyam var şükür ama ankastre alıyorum onlarda 2,000 felan tutttu canım ya zor valla ev ocak sahibi olomak off daraldım ben şimdiden hiç alışkın değilim borca mutlu olsam mı olmasam mı bilemiyorum:(

papatya senin ev durumun nasıl yani inşaat filanmı

bitti bitecek cnm temmuzda teslim.ramazandan sonra tasınacam inş.ne zormuş kızlar ya birsuru eksık var daha.yatak odası takımı dışında herşeyi almamız gerekıyo.biraz biraz halloldu sayılır.

Eşyam var şükür ama ankastre alıyorum onlarda 2,000 felan tutttu canım ya zor valla ev ocak sahibi olomak off daraldım ben şimdiden hiç alışkın değilim borca mutlu olsam mı olmasam mı bilemiyorum:(

gule gule kullan cnm..aynen valla.allah kolaylık versin hepımıze.:6::5:

bitti bitecek cnm temmuzda teslim.ramazandan sonra tasınacam inş.ne zormuş kızlar ya birsuru eksık var daha.yatak odası takımı dışında herşeyi almamız gerekıyo.biraz biraz halloldu sayılır.

gule gule kullan cnm..aynen valla.allah kolaylık versin hepımıze.:6::5:

evin hangi aşamada şimdi kapılar mı boyamı fyanslarmı

az kalmış sanırım beraber taşıncaz ramazandan sonra diye tahmin ediyorum bende

evin hangi aşamada şimdi kapılar mı boyamı fyanslarmı

az kalmış sanırım beraber taşıncaz ramazandan sonra diye tahmin ediyorum bende

dun baktık cnm kapılar takılıyo dedıler.içeri girmedik.beraber taşınırız inş.eşim uzatmaya çalışıyo ama ramazanda sonra inş.burdan ayrılması zor olacak gıbı gorunuyo:5:

dun baktık cnm kapılar takılıyo dedıler.içeri girmedik.beraber taşınırız inş.eşim uzatmaya çalışıyo ama ramazanda sonra inş.burdan ayrılması zor olacak gıbı gorunuyo:5:

benim daha kapılar takılmadı badana boya işleri var şuan

neden zor olcak ayrılmak kaç yıldır oradasın

benim daha kapılar takılmadı badana boya işleri var şuan

neden zor olcak ayrılmak kaç yıldır oradasın

2 yıllık evlıyım.eşime zor olucak gıbı.alışır bızde ayrıldık yapacak bısey yok.ben salon takımını beyaz almıştım şimdide kullanamam dıye tereddutluyum.değiştirmeyıde düşündün sonradan vazgectik...

benımkı bıraz farklı annemler bana hedıye ettıler evı 1 haftadır onun koşusturmacası var offf uste almak ne zormuş ya belkıde gıt gel bana zor geldı.kızlar bızım ustume almamız 2 mılyarı buldu nerdeyse sızınde okadar tuttumu çok degılmı ya.ama maalesefkı ben oturamıcam evım ızmır bornova merkezde fakat bız tayın nedenıyle ankaraya taşıncaz bende evımı kıraya vercem ılk defa çok farklı bışıymış.:64:

Son düzenleyen: Moderatör:
benımkı bıraz farklı annemler bana hedıye ettıler evı 1 haftadır onun koşusturmacası var offf uste almak ne zormuş ya belkıde gıt gel bana zor geldı.kızlar bızım ustume almamız 2 mılyarı buldu nerdeyse sızınde okadar tuttumu çok degılmı ya.ama maalesefkı ben oturamıcam evım ızmır bornova merkezde fakat bız tayın nedenıyle ankaraya taşıncaz bende evımı kıraya vercem ılk defa çok farklı bışıymış.:64:

hoşgeldın cnm.ohh ne guzel evin olmuş tatlı yorgunluklar bunlar.uste almak dedıgın tapu işimi anlayamadım cnm.:44:

Back