Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

öncelıkle hayırlıugurlu olsun arkdşlar ..umarım banada nasıp olur ev almak ..bende kıradayım 1 yıllık evlıyım ama ben bu kıra işini çok abartıyorum ne bıleyım zoruma gıdıyor kıra ödemek alışkın degıldım kırada oturmaya ...bende ev almak istıyorum ama kredıyle alırım ben anca ...:26:

sagolasın cnm.allah olmayanlarada nasıp etsın.çogunlukla kredıyle alınıyo zaten.yada ailelerın destegıyle.umudunu kaybetme olur inş.

sagolasın cnm.allah olmayanlarada nasıp etsın.çogunlukla kredıyle alınıyo zaten.yada ailelerın destegıyle.umudunu kaybetme olur inş.

vallahı aılesınden pek destek olmuycak gıbı .bıraz bızde de nakıt var ama dedgın gıbı kredılı olacak inş tek hayalim ev sahıbı olmak çok tşk ederım arkdş .rabbım hrkz nasıp etsın

Merhaba hanımlar

Öncelikle herkesin yeni evi hayırlı uğurlu olsun. Ben 3 yıllık evliyim ve Allah'a şükürler olsun ki evimizi satın aldık. BU hafta sonu evime temizlik yapmaya gideceğim inş. ve 2 hafta içinde taşınacağız. Çok güzel bir duygu gerçekten, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

sağolll tatlım seninde evin hayırlı olsun güle güle otur sende içinde ohh sen erkencisin hemen taşınıyorsun:)off biran önce taşınsam bende zor bu işler nefter ediyorum taşınmaktan ablam sürekli taşınırdı ondan iyi biliyorum herşey alt üst oluyor hele birde çalişiyorsan tamam yani yandın demek kii ben yandım bencee(

Sağolasın canım

Biz evi daha inşaatı yapılmaya yeni başladığında anahtar teslim satın aldık. 3 ay bitti, 4 .aya girdik valla ben de artık sabırsızlanıyorum bir an önce taşınmak için Bu işin en zor ve en sinir bozucu kısmı eşyaarı toparlamak kesinlikle Çok şükür ki hemen hemen herşeyimi toparladım ben. Beyaz eşyalarım ve mutfağımda günlük kullandığım tencere-tabak vs kaldı işte

valla canım ben de düğünümdeki takıalrı bozdurdum bir de 3 yılda biriktirdiklerimiz ayrıca kayınvalidemlerin de biraz yardımı ile peşinatı toparladık tabi bu yetmediği için kalanı da kredi çektik Kira öder gibi bankaya ödeyeceğim, neticede kirada da otursam her yıl verecektim bu parayı. En azından şimdi kendi evime ödemiş olacağım. Bir de kira her yıl artacak ama banka kredisinin taksit tutarı sabit yani bir süre sonra nasip olursa taksitler ilk zamanki kadar etkilemeyecek

heerkesin yeni evi hayırlı olsun ben yeni taşındım evime ama tam yerleşemedim Allah yardımcımız olsun benden size tavsiye önce mutfağı yerleştirin ben öyle yaptım o yüzden ilk taşındığım gün hiç sıkıntı yaşamadım

slm bizde ev aldık içini yapıyoruz bizde 2-3 hafta içinde taşınıcaz nasipse
ceyda fayansları aldık sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…