gule gule oturunn
canım bildiğim kadarıyla tapuyu almadan abone açılmıyor çünkü açtırmak için ev sahibiysen tapuyu kiracıysan kira kontratını götürmen gerekiyorslm kızlar.ben hala tasınamadım.sıze bir sorum olucak.bızım elektrıker yenı ev oldugu için baglanmadı.bu yuzden tasınamıyoruz.bız abonelıgı baska bırının uzerıne alsak sonra tapuyu alınca kendı uzerımıze yapsak olurmu bırde tekrar ucret odememız gerekırmı?bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım....:44:
selam kızlar
hepinizin evleri hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla oturun
bende taze ev sahibiyim daha bugün emlakçıda sözleşmeyi imzaladık
pazartesi günü kredi işlemleri filan başlıcak ekspertiz filan gelcek bakalım hala inanamıyorum
hep ev düzenlemesi eşyalar filan hayaller kuruyorum
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah
güle güle oturun dışardan çok güzel görünüyor
şimdiden hayırlı olsun biz de 2 ay önce aldık taşındık 3. taksiti ödeyeceğiz bile, zaman öyle çabuk geçiyor ki ama saymamak gerekir:)
çok sagol cnm evın içi hala eksık agırdan alıyoruz çunkı gıdıp oturma gıbı bır durumumuz yok içinide yavaş yavaş yapıcaz bakalım gönlume göre olcagına emınım.allahım herkesın gönlune göre versın
güle güle oturun canım sağlıkla afiyetle malesef ben hemen taşınamıycam şu an kayınbabamın evindeyiz kira vermiyoruz yeni aldığımız evi bir süreliğine kiraya verip borcunu hafifiletmek istiyoruz bakalım nasipse ama içim gidiyor yepyeni evi kiracıya verirkendekendim bir süre daha hayalimdeki evde oturamıycam yani
ne güzel canm aceleye gelmez işte içine sine sine yaptırırsın herşeyini bende kendim gireceğim zaman mutfak dolaplarını yenilemeyi düşünüyorum şuan da iyi durumda fakat daha modern bişey yaprtırıcam bakalım
kızlar bu arada bugün kredimizi çekmek için başvurduk akbank ile 0,95 den anlaştık 1 hafta içinde exper filan gelecekmiş bu hafta sonu gibi parayı alıp öbür hafta da tapumuzu alıcaz inşallah nasip olursa
güle güle oturun canım sağlıkla afiyetle malesef ben hemen taşınamıycam şu an kayınbabamın evindeyiz kira vermiyoruz yeni aldığımız evi bir süreliğine kiraya verip borcunu hafifiletmek istiyoruz bakalım nasipse ama içim gidiyor yepyeni evi kiracıya verirkendekendim bir süre daha hayalimdeki evde oturamıycam yani
ne güzel canm aceleye gelmez işte içine sine sine yaptırırsın herşeyini bende kendim gireceğim zaman mutfak dolaplarını yenilemeyi düşünüyorum şuan da iyi durumda fakat daha modern bişey yaprtırıcam bakalım
kızlar bu arada bugün kredimizi çekmek için başvurduk akbank ile 0,95 den anlaştık 1 hafta içinde exper filan gelecekmiş bu hafta sonu gibi parayı alıp öbür hafta da tapumuzu alıcaz inşallah nasip olursa
kuzum ev mi aldınız hayırlı olsun canım rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok sevindim gerçekten...
çok teşekkür ederim canım gülsümcüm evet daha işlemler bitmediği için hala içimdeki sıkıntıyı atamadım inşallah tapuyu aldığımda çok rahatlayacağım ondan sonra borcumu ödemeye bakarım artık hayırlısıyla
çok sağol canım iyi dileklerin için artık hiç görüşemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?