Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

canım bildiğim kadarıyla tapuyu almadan abone açılmıyor çünkü açtırmak için ev sahibiysen tapuyu kiracıysan kira kontratını götürmen gerekiyor

şimdiden hayırlı olsun biz de 2 ay önce aldık taşındık 3. taksiti ödeyeceğiz bile, zaman öyle çabuk geçiyor ki ama saymamak gerekir:)

şimdiden hayırlı olsun biz de 2 ay önce aldık taşındık 3. taksiti ödeyeceğiz bile, zaman öyle çabuk geçiyor ki ama saymamak gerekir:)

güle güle oturun canım sağlıkla afiyetle malesef ben hemen taşınamıycam şu an kayınbabamın evindeyiz kira vermiyoruz yeni aldığımız evi bir süreliğine kiraya verip borcunu hafifiletmek istiyoruz bakalım nasipse ama içim gidiyor yepyeni evi kiracıya verirkende kendim bir süre daha hayalimdeki evde oturamıycam yani

ne güzel canm aceleye gelmez işte içine sine sine yaptırırsın herşeyini bende kendim gireceğim zaman mutfak dolaplarını yenilemeyi düşünüyorum şuan da iyi durumda fakat daha modern bişey yaprtırıcam bakalım

kızlar bu arada bugün kredimizi çekmek için başvurduk akbank ile 0,95 den anlaştık 1 hafta içinde exper filan gelecekmiş bu hafta sonu gibi parayı alıp öbür hafta da tapumuzu alıcaz inşallah nasip olursa

olsun canım sizin de borcunuz bitmiş olur rahat rahat oturursunuz, krediyi de gayet uygun almışsınız biz 2 ay önce vakıfbanktan 0.98 ile aldık, bu aralar çok yükseldi çünkü

kuzum ev mi aldınız hayırlı olsun canım rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok sevindim gerçekten...

kuzum ev mi aldınız hayırlı olsun canım rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok sevindim gerçekten...

çok teşekkür ederim canım gülsümcüm evet daha işlemler bitmediği için hala içimdeki sıkıntıyı atamadım inşallah tapuyu aldığımda çok rahatlayacağım ondan sonra borcumu ödemeye bakarım artık hayırlısıyla

çok sağol canım iyi dileklerin için artık hiç görüşemiyoruz

evet canım ya koptuk iyice hiç denk gelmiyoruz...
ödersiniz yavaş yavaş inşallah canım... önemli olan adım atmak gerisi gelir hayırlısıyla...

bizde yeni ev sahibi olduk ev yeni ilk biz oturucaz 70.000 tl ye aldık bir miktarda kredi çektik .
allah herkese ev nasip etsin biz çook zamanında tayin gördük babam emekli astsubay tam 26 ev taşıdık .
taşınmak bana artık bebek işi gibi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…