Yelek kac beden canm
Yelek 40-42 bedene uygun
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yelek kac beden canm
Yelek 40-42 bedene uygun
nike yelegin iç astar kisminda bir leke farkettim.iç astarinda olduğu için kesinlikle disinda bir problem yok.ama ben yinede başka alışveriş yaparsanız nike yeleği hediye olarak eklemek istiyorum.Kullanim durumu nedir fiyatta son bisyler yapiyomusun
nike yelegin iç astar kisminda bir leke farkettim.iç astarinda olduğu için kesinlikle disinda bir problem yok.ama ben yinede başka alışveriş yaparsanız nike yeleği hediye olarak eklemek istiyorum.
Tmm ben bi bakiym urunlerw
Canim simdi ölçme durumum yok,orijinal nike değil.kumasi kaygan satenimsi kumaşlardan değil,hafif parlak penyeye benzer bir kumasi var.bedeni medium.tam 38-40 uyarBel ve basen kismini bi olcuver cnm sana zahmet
kalan ürünlerim bu hafta indirimli buyrunnBu hafta indirim var
Eki Görüntüle 977682
estiva eşofman takım en son ne olur? patikleri istemiyorum yalnız... onları eklemeyin
Eki Görüntüle 977682
estiva eşofman takım en son ne olur? patikleri istemiyorum yalnız... onları eklemeyin
ben de baştaki eşofmanı 25 tlye ama patiklerle istiyorum bunun havalesi var,kargosu var,yazı beklemesi var:)9
canım siyah gibi çıkmış olabilir resimde fakat adidas esofman altı tek alt olan lacivert renktir. kargosuda 6,5 tl tutarcanım sıyah adıdıas esofman altıı 7 tlkargo ucretı ne kadar hangı kargoyla gelıoo?