Yeni eşim eski eşimi kıskandı

Kafayı düzeltmeden bilinçlenme den ne ilk ne ikinci hatta evlilik yapılmamalı kafayı ikinci eşe takacak insanda ömür boyu bekar kalmali bu anlamda geçmiş kişinin kendisini ilgilendirir işinize gelmiyorsa kabul etmeyin efendim aynen eşinize bu laflarım ikimci evliligi sürdürmek adına böyle kendinizi yormayın derim yanlış bir ikinci evlilik yapmışsınız....hayır iyi mutlu gecinilmeyecekse ne gerek var ....benim fikrim bu .

O yüzden ikinci evlilik de ilk evlilikde herşey iyice tartilmali düşünülmeli ekşisi artisi evlilik seviyorum diye yapılacak toplum için yapılacak anne olmak için yalnız olmamak için herkes yaptığı için yapılmayacak ....bunu halleden mutlu oluyor zaten bu eş sizi sindirir tavırlarını beğenmedim şahsen size karşı

Yeni eşin aşırı şekilde saçmalamış işin iş bu adamla.

Sizde dahil hikayede ki kim varsa hepsi tuhaf kızınız ve kendi aileniz hariç sizin de dikkatinizi düşünce yapınız normal değil

senelerdir eski eşinle görüşmediğin için kafası rahatmış, seni çöpsüz üzüm görmüş. Bu arada yaşın doğruysa 15 yaşında mı evlendin ilk kez?

O zaman sen de sorun et,dişe diş bundan sonra de bakalım

Dramaya bak , engel olabildiklerin ve olamadıkların arasındaki ayırımı yapamayan , duygularının dozajını ayarlayamayan , …. bir şekilde telefonuna müdahale etmeyi kendinde hak gören
daha saydırayımmı?

Olayda hiçbir şey yok, adamın eskiden gelen travmaları olabilir. Eski eşi tarafından aldatılma tarzı şeyler olduysa ya da güven kırıcı şeyler, ondan dolayı bu kadar büyük tepki vermiştir. Sizlik bir şey yok bence.

ay ne kadar abartmış durumu bahane mi arıyor eşiniz

Bu adam psikopat bence dikkat et kanka kadın cinayeti işleyenler böyle tiplerden çıkıyor ..
Boşanmayı gündeme getirdim dün bana hemen dediği arayanların soranların var hemen o yüzden kaçman lazım dedi. Sonra da ben evimi ayırıp çıkacağım dedim ister boşan ister boşanma. Neden ilk hedefin hep ayrılmak evinden kaçıp gitmek dedi. Ben haklıyım dedi. Hayır efendim sonuna kadar haksızsın dedim. Senin düşüncen yanlış dedim. Eğer ben onu istesem zaten onunla olurdum. Niçin seninle evleneyim o kadar sene bekleyip? Bunların muhasebesini yapamıyor musun ya da aklın mı kıt dedim. Bu sefer ben bir kez ailesi yüzünden evi terk edip anneme gittiğimde sosyal medya açtım ve resimlerimi paylaştım diye onları gözüme soktu. Sen kendini benim sevdiğim kadını başka erkeklere gösterdin dedi. Sana artık güvenmiyorum falan diye ekledi. Evet açtım ama ben kimseyle ne konuştum ne de görüştüm. Ama sen öyle yapmadın hiçbir sosyal medya kullanmayıp arkadan iş çevirdin dedim. Eve geri dönüp barıştığımda da bunları gözümle gördüm. Tabi yine inkar etti hepsini. Ben sosyal medya açıp resim paylaştım yaptığım yalnızca bu. Senin peki senin sevgilin bile olmuş dedim. Hemen boş kalmayıp hayatına devam etmeyi tercih edip bana da acı çekiyorum sensiz naraları attın annemdeyken sensiz ölüyorum dedin. Bir geldim ki ne göreyim? Sen bana suç atacak en son insan bile değilsin dedim. Ayrılmayı kafaya koyduğumu anlayınca bir anda sustu hastaneye falan götürdü kafamdaki sıkıntı için. Yemeğe gidelim yürüyelim yarın seni gezdireyim nereye gitmek istersin falan? Beni suçlarken haksız yere kendi suçlarını bana hatırlattı ve iyice soğudum. Ayrılmak istiyorum açıkçası bunu nası başarırım bilmiyorum ama başarmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…