Selamlar kızlar ben daha önce bir evlilik yaptım bir kızım var 16 yaşında yeniden evlendim daha sonra evleneli 1 seneyi geçti eşimin de benim de ikinci evliliğimiz. Kızım bir kaç gündür teyzesinde kalıyor arada anneme kardeşlerime falan gidiyor çünkü bir kardeşimle aralarında 2 yaş var ve arkadaşlık ediyorlar. Kızımın babası dün ona ulaşamamış kız kardeşime yazmış benim numaramı istemiş eski eşim biz boşanalı da 15 yılı geçti kızımız 40 lı iken ayrıldık bizi terk etmişti. Ve bir daha ben hiçbir şekilde onunla görüşmedim çocuğunu da arayıp sormadı henüz yeni görüşmeye başladılar kızımla. Kızım babasını sosyal medyadan bulup ona ulaştı ve o şekilde görüştüler. Ben o kadar yıl boyunca tek başıma baktım ve kızıma da babasını hiç kötülemedim. Babası sahip çıkmak istemedi. Açıklama yapıyorum ki konuyu iyice anlayın diye. Kardeşim abla ….un babası numaranı istiyor diye bana mesaj atınca eşim de gördü. Birden titremeye başladı. Kardeşime sesli mesaj attı nası karımın bulmasını ister o kim vs diye. Vuracak diye korktum çekildim kenara. Telefonu önüme fırlatıp yatağını ayırıp uyudu. Daha doğrusu ben öyle sandım. Telefonumu alıp herkesi engellemiş didik didik etmiş. Sabah kahvaltı hazırlarken evden çıktı. Hiç yazmadım aramadım. İyi misin falan yazmış. Konuyu açınca beni rahat bırak kendi halime bırak seni seviyorum neden sevdiğimi de bilmiyorum yoksa normalde benim seni bırakmam gerekiyor dedi. Burada benim suçum yok dedim. Üstelik senin eski eşin nişanlılık döneminden beri ailenin hep ağzında kızına bakmadığı halde sen bile tvde birini görüp aynı ona benziyor bile dedin bana ben bunları sorun edip seninle küstüm mü? Veya seni cezalandırdım mı? Saçma sapan şeyler paylaşıyor. Yok beni öldürseydin keşke yazmış durumuna. Ben ne yaptım ki bilmiyorum