- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
Kaynımın sevgisinden şüphem yok.çünkü ortaokula gidiyordu biz eşimle görüşürken .çocuktu severdi beni .hala seviyor biliyorum .ama kızdan şüpheliyim .o diyor kesin yengeni arayalım filan diye.çünkü kaynımın bundan önce de sevgilileri oldu hiç böyle bişey yaşamadım.dönüşte birde kızı evine bırakıp kaynımı evine bırakıp ters istikamete evime dönüyorum..
profil resminiz yaptıgınız yorumlara cok uyuyoBence siz hayir demeyi bilin yoksa cok tepenize cikarlar. Tamam arada gidilir ama isinizi birakip ya da arkadaslarinizi ekip de gidilmez..
profil resminiz yaptıgınız yorumlara cok uyuyo
sert yorumlar ve sert bakıs kısacasıEfendim? Nasil uyuyor yani? Biraz daha acarsaniz?
sert yorumlar ve sert bakıs kısacası
Ben bilgecenin yorumunu gayet yapıcı buldum konu sahibi olarak.siz bu kanıya nasıl vardınız.her yoruma açığım..profil resminiz yaptıgınız yorumlara cok uyuyo
yaptıgı yorumda ztn haklı ben bu sıteyı sıkı takıp edıyorum her gun bakarım trend konulara hep sert yorumlar.cogu soyledıgı mantıklıBen bilgecenin yorumunu gayet yapıcı buldum konu sahibi olarak.siz bu kanıya nasıl vardınız.her yoruma açığım..
Anlamadığım benim konumda neden dile getirdini bunu .özel mesaj filan atsaydınız bari..yaptıgı yorumda ztn haklı ben bu sıteyı sıkı takıp edıyorum her gun bakarım trend konulara hep sert yorumlar.cogu soyledıgı mantıklı
pardonAnlamadığım benim konumda neden dile getirdini bunu .özel mesaj filan atsaydınız bari..
Kullanıyo da olabilir artık insanlara güvenmiyorum herkes birilerini kullanma pesinde yine de sen mesafeyi koru derim canımSelam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???
Sevmediğim insan dünyaları da verse yanımda olsun istemem :) Ama yine de dikkatli davranın derim.İşin içine elti kelimesi girince insan 2 kere düşünüyorSelam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???
Denemek icin bir tekliflerinde arabada problem var nasıl yapalım beni taksi ile alabilir misiniz desene, tavrından anlarsın.Maddi bir beklentileri yok.kaynımın durumu iyi.ne zaman çıksak hesap öder.kızın da şimdiye dek hep manevi ihtiyaçları oldı ben hep yanındaydım.hatta yakın oturacağı için de mutlu.birlikte yaparız ederiz filan diyor hep.ama şu araba mevsusunu çözemiyorum.samimi mi yoksa yapmacıkmı anlamadım.