Yeni elti beni kullanıyormu acaba ??

Ben evlendigimde de kaynim ortaokulu yeni bitirmisti tam 9 sene altkattaki dairesinden ben sorumluydum temizligi camasiri yemesi icmesi.. Migren krizimden sonra inip makinada camasiri kokmasin diye astigimi bilirim :\ annesi senenin 4 ayi burdaydi..
Neyse gecen sene evlendi..
Evlenene kadar yenge yenge diye dort donduler herseylerine yardimci oldum..
Sonra evlendiler 4 ay gecti hic alakasiz birseyde kiliclari cektiler selami kestiler..
Umrumdami asla!!!
Sozun ozu kendinizi baskasi icin asla yipratmayin..
Hayir deyin daha kiymetli oluyoo...

Öglende çıkıp gelmek de neymiş bir de her zaman.Belki müsait değilsin. Ohoo sen başta tavrını koymamissin. Ikisi de çocuk akıllı demek ki. Çünkü yetişkin insanlarda düşünce tarzı bişey olur.

Seviyorsunuz, seviliyorsunuz , özel günlerde de yardımcı oluyorsunuz ; yeterli. Özel şoförlük yapmaya gerek yok.

Banada bu kadarı yeter gibi geliyor .aslında kendimi daha çok kullandırdığım zamanlar da oldu .anlatsam pes dersiniz ama yardımcı olacak başka kimse yok.kayınvalidem anlamaz .görümcem uzak .ben en yakındayım diye hep ben koştum ..ne olsa yenge gelsin.yenge yapsın.adettir yenge getirsin falan fikan.hazırlık tanışma isteme söz nişan hepsinde ben başı çektim.tamam bu durumdan memnunum .elimden geleni yaparım .kardeşimin mutluluğu için .ama getir götür durumu can sıkıcı olmaya başladı..

Kullanıyo da olabilir artık insanlara güvenmiyorum herkes birilerini kullanma pesinde yine de sen mesafeyi koru derim canım

Sevmediğim insan dünyaları da verse yanımda olsun istemem :) Ama yine de dikkatli davranın derim.İşin içine elti kelimesi girince insan 2 kere düşünüyor

Maddi bir beklentileri yok.kaynımın durumu iyi.ne zaman çıksak hesap öder.kızın da şimdiye dek hep manevi ihtiyaçları oldı ben hep yanındaydım.hatta yakın oturacağı için de mutlu.birlikte yaparız ederiz filan diyor hep.ama şu araba mevsusunu çözemiyorum.samimi mi yoksa yapmacıkmı anlamadım.

Denemek icin bir tekliflerinde arabada problem var nasıl yapalım beni taksi ile alabilir misiniz desene, tavrından anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…