Yeni elti beni kullanıyormu acaba ??

Denemek icin bir tekliflerinde arabada problem var nasıl yapalım beni taksi ile alabilir misiniz desene, tavrından anlarsın.
Oldu birkere öyle bir durum.başka arkadaşlarını ayarlamışlar.aradılar yenge biz x ile gidiyoruz .dönüşte uğrar bi kahveni içeriz dediler.sonra dönüşte trafik vardı falan filan gelmediler.zaten bunlar beni şüpheye düşüren durumlar..

O zaman haklısın, yani seni seviyolardır eminim ama araban sevgini bi tık öteye geçiriyor demek ki :) Bu durumda bahane uydurmaktan baska caren yok gibi. Cocuk biraz kırgın, bel agrım var vs gibi.

Maalesef araban için canım...

Yani şimdi doğruya doğru hangi nişanlı genç çift her gittikleri yere yengelerini de götürmek isterki?

Ben kötü niyet düşünmedim. Şahsen başbaşa olmaları arabadan daha değerlidir diye düşünürüm. Ama yine de her seferinde işinizi bırakıp evet demeyin bence.

Bu yorumun üzerine iyi niyet düşünülemez. Tek amaçları sizinle vakit geçirmek olsaydı o zaman taksiyle gelir sizi de alır yaparlardı programlarını. Aa öyle mi yenge neyse başka sefere demek kabak gibi ortaya koyuyor durumu.babamın oğlu bile olsa özel şoförlüğünü neden yapayım ki benim de kendime göre işim vardır

Dün yine oldu.ramazandan önce son bi yemeğe çıkalım ailecek dediler..abin yok dedim .ee sen gel dediler.gelip alın beni dedim elim kolum kalkmıyo ..tamam dediler ..sonra kızın annesi eve gel demiş güya ..gelmediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…