Oldu birkere öyle bir durum.başka arkadaşlarını ayarlamışlar.aradılar yenge biz x ile gidiyoruz .dönüşte uğrar bi kahveni içeriz dediler.sonra dönüşte trafik vardı falan filan gelmediler.zaten bunlar beni şüpheye düşüren durumlar..Denemek icin bir tekliflerinde arabada problem var nasıl yapalım beni taksi ile alabilir misiniz desene, tavrından anlarsın.
O zaman haklısın, yani seni seviyolardır eminim ama araban sevgini bi tık öteye geçiriyor demek ki :) Bu durumda bahane uydurmaktan baska caren yok gibi. Cocuk biraz kırgın, bel agrım var vs gibi.Oldu birkere öyle bir durum.başka arkadaşlarını ayarlamışlar.aradılar yenge biz x ile gidiyoruz .dönüşte uğrar bi kahveni içeriz dediler.sonra dönüşte trafik vardı falan filan gelmediler.zaten bunlar beni şüpheye düşüren durumlar..
Maalesef araban için canım...Selam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???
Bu yorumun üzerine iyi niyet düşünülemez. Tek amaçları sizinle vakit geçirmek olsaydı o zaman taksiyle gelir sizi de alır yaparlardı programlarını. Aa öyle mi yenge neyse başka sefere demek kabak gibi ortaya koyuyor durumu.babamın oğlu bile olsa özel şoförlüğünü neden yapayım ki benim de kendime göre işim vardırOldu birkere öyle bir durum.başka arkadaşlarını ayarlamışlar.aradılar yenge biz x ile gidiyoruz .dönüşte uğrar bi kahveni içeriz dediler.sonra dönüşte trafik vardı falan filan gelmediler.zaten bunlar beni şüpheye düşüren durumlar..