Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahh okudum onu ☺ allah korusun o ne öyle ..
Otobüse binsinler ne olur siz onların özel şöförlerimisinizHer yere taksiyle gidelim deseler bir sürü masraf çıkar. Hem evlilik öncesi onların her kuruşa ihtiyacı var.
Umarım bu desteğiniz sonunda, eltiniz evlendikten sonra da kıymetinizi bilir. Malum son zamanlarda elti vakaları çok gündemde
evet ama gittiğimiz yerlerde hesabı onlar ödüyor..Benzine hergün zam geliyor aklıma bu geldi yakıt sizden mi gidiyor ona göre yorum yapayım
Arayıp çağıran onlar sizin belki benzin alacak paranız yok belki o gün dışarı çıkmak istemiyorsunuz.arada olsa tamam sizinle de vakit geçirmek istiyor derim ama sizinle vakit gecireceklerse siz niye onların bakıcısı gibi arkalarından gelesiniz.besbelli araba için çağırıyorlar işte resmen uşak tutmuşlar size de nazlari geçiyor ne de olsa.bir kere yok deyin o tavırlarına göre hareket edersiniz artıkevet ama gittiğimiz yerlerde hesabı onlar ödüyor..
Selam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???
Ben vermem teklif de etmem tabak çanak mı bu araba yaniArabanızı verin mesela.Belki istemeye çekiniyorlardır.
Iki kişi oldukları zaman bence gitmeyin ama kız tek basınaysa sızınle alısverıse gıdelım yenge şuraya gıdelım yenge diyorsa bence gıdebılırsınız. Ama onları çift olarak geliyorsa gıtmeyin derım ıkı koca yetişkin ınsanKötü düşünmek istemiyorum .evet sevmeseler çağırmazlar diyorum.bi yandan da böyle düşünüyorum.
bence de sevdiklerindedir amaKötü düşünmek istemiyorum .evet sevmeseler çağırmazlar diyorum.bi yandan da böyle düşünüyorum.
Ben de bunu anlamıyorum canım.Gereksiz bir samimiyet kuruyorsun,o yüzü veriyorsun hiçbir koşulda hayır demiyorsun sonra beni kullanıyorlar mı oluyor.Kaynını sevebilirsin.Ama bu nişanlısıyla kafa yapılarınız uyacak anlamı taşımaz ki.Aile ortamı oluşturmak için daha nişan evresinde bu kadar gelip gitmeye gerek yok.Bazı şeyler zamanla oluşur.Selam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???
Bak bu yorumunu da okudum sana birşey söyleyeyim ihtimallerle hareket etme.Önceki sevgilileriyle şimdikini kıyaslamamalısın.Öncekiler sevgiliydi bu nişanlısı.Her sene insanın fikirleri yapsı değişiyor,her ilişkiye aynı ölçüyle bakmaz kimse.Diğerleriyle nasılsa,buna da aynısı olavak diye birşey yok.Kaynımın sevgisinden şüphem yok.çünkü ortaokula gidiyordu biz eşimle görüşürken .çocuktu severdi beni .hala seviyor biliyorum .ama kızdan şüpheliyim .o diyor kesin yengeni arayalım filan diye.çünkü kaynımın bundan önce de sevgilileri oldu hiç böyle bişey yaşamadım.dönüşte birde kızı evine bırakıp kaynımı evine bırakıp ters istikamete evime dönüyorum..