Yeni elti beni kullanıyormu acaba ??

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
43
Selam kızlar.akıla ihtiyacım var..
kaynım 28 yaşında.kardeş kadar severim.geçen yıl bir kız sevdi.kız istemedi onu.sonra ne olduysa artık 2 ay önce gelsinler istesinler demiş kız .söz oldu nişan oldu ..3 ay sonra düğün var .kaynım beni çok sevdiği için hep kaynaştırmaya çalıştı.bende elimden geleni yaptım.sevdim kızıda .herşeyin en iyisi olsun istedim hep.bu birkaç ayda defalarca yemeğe çaya çağırdım hep bi aile ortamı olsun diye.oda çok saygılı davrandı allahı var şimdi .fakat aklıma takılan tek şey hep bi kullanma seziyorum sanki .bu kanıyada şöyle vardım.kaynının ehliyeti var ama kullanamıyo .arabası da yok.kızında öyle.bana ne zaman gelmek isteseler yenge şuraya gidelimmi .yenge sahile inelimmi .nişan alışverişine ben götürdüm.bohça götürmeye ,foto çekimine,hatta keyfi birçok gezmeye.hayır diyemiyorum.çoğu zaman elimde işimi bırakıyorum .arkadaşlarımı ekiyorum onlarla gidiyorum .onlar iki nişanlı el ele geziyo ben sap gibi yada çocuklarımla geziyorum .gezmek istemediğim halde.evlenince hemen bir sokak altımda olacaklar .o zamanda böyle olurmu acaba diye düşünüyorum.seviyorumda.eşimle filan olunca yine bir nebze ama genelde gündüz yapıyorlar.vardiyalı çalışıyor kaynım öğlende çıkıp geliyor kızla.acaba beni gerçekten sevdikleri için yanlarında olmamı mı istiyorlar yoksa arabam için mi diye düşünmeden edemiyorum ..sizce ???

yani onlar el ele tutuşurken sizin orda sap gibi olmanız can sıkıcı, tamam biyerlete gidilir oturulur muhabbet edilir falan ama sap durumu olmak sıkıntı yani, şöylede olabilir sizi çok sevmiştir o yüzden sizinde olmanızı istiyordur ama tabi her zaman gitmeyin bence

Bence öyle düşünme. Şahsen ben yeni nişanlıyken sevmediğim kişilerle bırakın arabalaryla gezmeye gitmeyi bütün masrafı karşılayacağım dese yine de gitmek istemem. için ferah olsun.evlenince yine iyiliğinin suistimal edildiğini düşünürsen ağırdan alırsın. şimdiden böyle düşünmene gerek yok huzur olsun

Kaynımın sevgisinden şüphem yok.çünkü ortaokula gidiyordu biz eşimle görüşürken .çocuktu severdi beni .hala seviyor biliyorum .ama kızdan şüpheliyim .o diyor kesin yengeni arayalım filan diye.çünkü kaynımın bundan önce de sevgilileri oldu hiç böyle bişey yaşamadım.dönüşte birde kızı evine bırakıp kaynımı evine bırakıp ters istikamete evime dönüyorum..

Her yere taksiyle gidelim deseler bir sürü masraf çıkar. Hem evlilik öncesi onların her kuruşa ihtiyacı var.
Umarım bu desteğiniz sonunda, eltiniz evlendikten sonra da kıymetinizi bilir. Malum son zamanlarda elti vakaları çok gündemde

hayır demeyı bılmenız gerek yoksa tepenıze cıkacaklar bellıkı

İkiside araba kullanmayı bilmiyor.olsa kesin verir kurtulurdum.eşimede yapıyorlar da o işim var diyip sıyrılıyor.ben evdeyim biliyorlar..

Toplu gidilecek yerlere mesela düğün gezi v.s mutlaka biz alıyoruz zaten .onları bırakamam öyle durumda .ana keyfi gezmeler sıkıyo canımı..

hayır demeyi öğrenin bence de... belki de kızın ailesi falan yalnız kalmalarına tepkilidir o yüzden sizi çağırıyorlardır.

aha bir elti daha dikkat et sen bu eltiyeeee
Çok tanımıyorumda .görünürde çok iyi .yaşı benden 10 yaş küçük ama seni arkadaş gibi görüyorum çok seviyorum diyor.e hoşumada gidiyor.sosyal medyada her fotomu beğenir yorum yapar .ne bileyim .köprüyü geçene kadar mı acaba ..

kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez der eskiler. ve hiç yanılmazlar,tecrube konuşuyor sonuçta bence siz temkinli olun

Bir büyük eltim daha var.onunla 8 yıl konuşmadık .yeni yeni barıştık.onunla sohbeti yok onunla yaş farkı 20 yaş kadar çünkü anlaşamayacağını düşünüyor..

valla sanada yazayım "dün forumda eltisi aşıkmış onu yazmıştı biri yat kalk dua et bence sen " sana geleceğine arabaya gelsin pardon araba için gelsin

Bence biraz kullanılıyorsunuz yoksa her gezmede başbaşa kalıp sizi sap gibi bırakmazlardı, ara sıra da sizi de yanlarına alırlardı. Her istediklerinde gitmeyin ve mutlaka düğünden önce koyun ağırlığınızı..

Toplu gidilecek yerlere mesela düğün gezi v.s mutlaka biz alıyoruz zaten .onları bırakamam öyle durumda .ana keyfi gezmeler sıkıyo canımı..

Kesinlikle bir iki olur; seninle zaman geçirme talebi ya da öyle büyük alış veriş ama sahile vs senle inme talebi biraz da arabaya bağlı gibi.

Görümcemler ile karşı karşıya oturuyoruz; bir yere giderken iki tarafın da arabası var ama kimin arabasıyla gidelim bile tedirgin ediyor; arabamız tamirde idi biz götürüp getirelim, verelim arabayı vs dediler; yok taksi ile gidip geliriz dedik.

Sizinkiler bedava ve kolay ulaşım bulmuşlar; arada bir gezme vs tekliflerini geri çevirin, işiniz var ise işim var; sözünüz var ise sözüm var deyin; hep iyi olmayın, sonra ben şu kadar iyilik yaptım, bunları mı hak ettim diye üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…