Yeni elti beni kullanıyormu acaba ??

Banada araba için gibi geliyor.evlendiklerinde sorun olma .onlar şimdi başbaşa kalamıyorlar diye gezmeye gidiyorlar evlenince evlerinde otururlar gibi geliyor.yada öyle olmasını umuyorum..

Kız birde tatlı dilli girişken .tüm aileye sevdirdi kendini .ben yalnış bişey yapıpta kötü olmak istemiyorum..

ahahahh okudum onu ☺ allah korusun o ne öyle ..

ay valla artık ondan sonra ne okusam " aman buda dertmi diyorum "

birde bence yanlarında olun istiyorlar bence. belki kızın ailesi yalnız kalmalarını istemiyorsa yengeside vardı diyebilmek içindir yada bunun gibi bişey.

çünkü ben sevmediğim insanın altından uçağı olsa bile 1 dk yanımızda istemezdim. eminim sizde istemezdiniz. o yüzden içiniz rahat olsun olumsuz düşünüpte içinizi karartmayın.

Otobüse binsinler ne olur siz onların özel şöförlerimisiniz

Otobüse bindiklerini hiç duymadım.arabası olan birkaç arkadaşları daha var genelde onlarla takılıyorlar.birde ben işte..

bence kız seni sevdiği için geliyor bir kere red et bakalım o zaman nasıl olacak tepkileri eğer trip atarlarsa evet araba için geliyorlar yok atmazlarsa seni sevdiği için :)) bi dene bakalım işim var çıkamam bugün falan de

Bir ara bazı sorunlar oldu birkaç gün hiç görüşmedik .sonra özür diledi.ben o zaman mesafe koymayı düşündüm ama olmadı..

evet ama gittiğimiz yerlerde hesabı onlar ödüyor..
Arayıp çağıran onlar sizin belki benzin alacak paranız yok belki o gün dışarı çıkmak istemiyorsunuz.arada olsa tamam sizinle de vakit geçirmek istiyor derim ama sizinle vakit gecireceklerse siz niye onların bakıcısı gibi arkalarından gelesiniz.besbelli araba için çağırıyorlar işte resmen uşak tutmuşlar size de nazlari geçiyor ne de olsa.bir kere yok deyin o tavırlarına göre hareket edersiniz artık

bence sizi sevmese kiz kendi yengelerinden teyzelerinden yegenlerinden birini bohca almaya falan götürürdü demek ki sizin ynainzda serbest ve rahat his ediyorlar :))
Ama sizde elinizdeki isi birakmayin... yani zamaniniz varmi yok mu sormalilar :))

sadece eltinize değil kimseye bu kadar taviz göstermeyin, tepenize çıkarlar insanoğlu bu.

ayrıca sizi sevmiyor olsalar yanlarında olmanızı da istemezler. hem seviyorlar hem de arabanızla bi yerlere gitme durumundan faydalanıyorlar bence.

Kötü düşünmek istemiyorum .evet sevmeseler çağırmazlar diyorum.bi yandan da böyle düşünüyorum.

valla eşimle biz de araba kullanmayı bilmiyoruz ve arabamız yok. keşke sen benim büyük eltim olsaydın

hemen kötü düşünme. belli ki iyi elektrik almış kız da senden. kaynın zaten seviyormuş seni. sırf araba için sevmediğin birine katlanılmaz. sen de işin yokken, canın isterse bırak. istemiyorsan zor durumda kalacaksan bir bahane uydur alma onları. kendini hiç zorlama. aranı da bozmamış olursun.

Kötü düşünmek istemiyorum .evet sevmeseler çağırmazlar diyorum.bi yandan da böyle düşünüyorum.
Iki kişi oldukları zaman bence gitmeyin ama kız tek basınaysa sızınle alısverıse gıdelım yenge şuraya gıdelım yenge diyorsa bence gıdebılırsınız. Ama onları çift olarak geliyorsa gıtmeyin derım ıkı koca yetişkin ınsan

bence de sevdiklerindedir ama
siz çoluklu çocuklu insansanız bu kadar koşturmanıza gerek yok diyorum
arkadaşlarınızı da ekmeyin bence

Ben de bunu anlamıyorum canım.Gereksiz bir samimiyet kuruyorsun,o yüzü veriyorsun hiçbir koşulda hayır demiyorsun sonra beni kullanıyorlar mı oluyor.Kaynını sevebilirsin.Ama bu nişanlısıyla kafa yapılarınız uyacak anlamı taşımaz ki.Aile ortamı oluşturmak için daha nişan evresinde bu kadar gelip gitmeye gerek yok.Bazı şeyler zamanla oluşur.

Bak bu yorumunu da okudum sana birşey söyleyeyim ihtimallerle hareket etme.Önceki sevgilileriyle şimdikini kıyaslamamalısın.Öncekiler sevgiliydi bu nişanlısı.Her sene insanın fikirleri yapsı değişiyor,her ilişkiye aynı ölçüyle bakmaz kimse.Diğerleriyle nasılsa,buna da aynısı olavak diye birşey yok.

Canım kimseye fazla iyilik yapma sınırında yapmalısın
İyilikten maraz doğar diye laf vardır
alışınca böyle olur hep
Eğer ki müsait değilsen söylemelisin
yok müsaitsen gitmek ,istiyorsan git
Araba bozuldu desen bakalım yine çağıracaklar mı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…