yeni dosluklara merhaba

ii hadi doğum gününüz kutlu lsun bizsiz kutladınız tabi aşk olsun kız çağırmadında hıh küstüm:dilcikar:

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene gününüz güllerden güzel olsun hayırlı cümalar dlerim herkesin duası kabul olsun

hoşbulduk canlarım balıkesirliler çoğunlukta galiba edremitten bende :) yolu düşeni beklerimm

canım aslen bursa mudanyalıyımmm evlendikten sonra yine memleket değiştircem tabi :bbo: sen aslen nerelisin davetin için ayrıca çok tşk Şeniz
herkese hayırlı cumalar

canım aslen bursa mudanyalıyımmm evlendikten sonra yine memleket değiştircem tabi :bbo: sen aslen nerelisin davetin için ayrıca çok tşk Şeniz
herkese hayırlı cumalar

a.s.canım ben aslen adanalıyım 5 yıldır burdayım eşimin işi gereği her zamn beklerim :1hug::1hug:

miyase olamaz yaaaaaa ben tam bi kısır manyağıyım yani 3 öğün bıkmadan yiyebileceğim tek şeydir sürekli yaparım bende ama adana usülünün tarifini istiyorumm geliyoooooooommmmmmm bekle beniiiiiiiiii cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…