- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Karakol bizim arka sokakta gittim konustum ben hicbir sey yapilamadi.
Valla instagram facebook üzerinden suç işlendiği zaman ip adresi verilmiyor kolay kolay, kurucusu amerikalı oldugu icin turkiyeye ip vermiyormus cok cok büyük bi suç olmasi lazimmisne günlere kaldik
Herhalde seri katil falan olmasi gerekiyor bende anlamadim ki tövbe tovbeeSaçmalık nasıl büyük suç acaba öldürme vs mi aranıyor ?
Herhalde seri katil falan olmasi gerekiyor bende anlamadim ki tövbe tovbee
Zannetmiyorum valla,çılgın sedatin oğluna kufredilmisti,cumhurbaskani yakindan ilgileniyor demisti.ee hani bulunmadi o kisi.programda avukatlar bile soyledi vermiyorlar ip numarasi diye.cumhurbaskani da basbakan da olsa vermiyorlar ben anlamadim herkes herkese saydırsın o zaman faceden instagramdan. Saçmalık vallaAynen ya ben çok baktım nete yok herkes olumsuz konuşuyor biri arkan sağlam olacak yazmış çıkartman için ilaa ankarada dayın vs lazım demek ki
aynen bu ne rahatlık ben dalayım ona buna hakaret küfür tehdit ruh halini bozayım hayatını rezil edeyim sonra ohhh diye kenara geçeyim çok tehlikeli ve saçmaZannetmiyorum valla,çılgın sedatin oğluna kufredilmisti,cumhurbaskani yakindan ilgileniyor demisti.ee hani bulunmadi o kisi.programda avukatlar bile soyledi vermiyorlar ip numarasi diye.cumhurbaskani da basbakan da olsa vermiyorlar ben anlamadim herkes herkese saydırsın o zaman faceden instagramdan. Saçmalık valla
Artık insan öldürmek bile o kadar basitlesmis ki...bir insani öldürüp bir saat sonra gidip rahat rahat yemek yiyen insanlar var,1 lira icin birbirini öldürenler var,niye bakıyorsun tartismasiyla öldürenler var...aslinda bunlar onlarin yaninda deve de kulak kalir.sasirmamak lazim.cok rahat bi ülke oldu turkiyeaynen bu ne rahatlık ben dalayım ona buna hakaret küfür tehdit ruh halini bozayım hayatını rezil edeyim sonra ohhh diye kenara geçeyim çok tehlikeli ve saçma
Artık insan öldürmek bile o kadar basitlesmis ki...bir insani öldürüp bir saat sonra gidip rahat rahat yemek yiyen insanlar var,1 lira icin birbirini öldürenler var,niye bakıyorsun tartismasiyla öldürenler var...aslinda bunlar onlarin yaninda deve de kulak kalir.sasirmamak lazim.cok rahat bi ülke oldu turkiye
Evet oyuncu vatan sasmazi da beraber götüren kadını mi diyosun?o olay benim psikolojimi bozmustu ya birde fotolarini yayinlamislardi.rahmetli kadına ne küfürler edilmisti hala ediliyor tovbe tovbehaklısın daha beterlerivar ama geçen aylarda bir kadın intihar etmişti sosyal medyada alay ediilmiş bişeyler olmuşo durumadüşürebilirler insanı
Facebook üzerinden olduğu için evet sanırım biraz zor ama yine de karar sizin, benim hesabım yok ama eşimi tembihleyeyim, Yavuz'a denk gelirse hangi birimde görevlisin meslektaşım desinYa netten baktım araştırdım facebook bilgi vermiyormuş takipsizlik kararı çıkıyormuş. Ama bazıları da bulunur diyor çıkartırlar girdiği ip den maile bakıyorlarmış anlamadım ki tam
Acaba başlatsam mı diyorum savcılığa gidip ama zaman kaybı olacak.
Evet oyuncu vatan sasmazi da beraber götüren kadını mi diyosun?o olay benim psikolojimi bozmustu ya birde fotolarini yayinlamislardi.rahmetli kadına ne küfürler edilmisti hala ediliyor tovbe tovbe
Aaa ben bunu bilmiyorum bi bakayim bakim bi internettenHayır onu değil canım bu daha yeni bolu kampını biliyorsun çöp olayı haberlere çıkmıştı aynı kampda olan bir olay ve arkası da gelmiş o kız benim arkadaşımın arkadaşı.
Facebook üzerinden olduğu için evet sanırım biraz zor ama yine de karar sizin, benim hesabım yok ama eşimi tembihleyeyim, Yavuz'a denk gelirse hangi birimde görevlisin meslektaşım desineşim polis değil ama sanalda atmak serbestmiş nasılsa
O kızda haberlere çıktı dur link atarım sana ben özelden de yazık günah gencecik kız ne ise durumu iyi kurtulmuşAaa ben bunu bilmiyorum bi bakayim bakim bi internetten
Bende maalesef sinir oluyorum ama yakalaması zor, yanlarına kar kalıyor resmenPolislik kolay ya bak sana artık. Ben polis evraklar yetişsin seni evden alacaz sistemleri de çok gelişmiş ne güzel dünya. Versem boşa zaman kaybı olacak ama bu insanlar bu rahatlığı almamalı oda ayrı dert sinirlerdeyim
ne ala ne ala sosyal medyadan at koştursun herkes o zamanBende maalesef sinir oluyorum ama yakalaması zor, yanlarına kar kalıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?