Ay bi de evraklar yetişirse demiş
Geç kalırsam sevinme boşuna diyor zaar
Araştırdım savcılıkta hikaye gitsem de sonuç alınamazmış ip vs paylaşılmıyormuş takipsizlikmiş yani yanlarına kar kalıyor.
Evet çok geliştik emniyet olarak önceden faceden yazıyorlar artık çayı koydumevrak hazırlana kadar içeriz sen gel deseydim keşke
Bir ara bizi polisim diye ev telefonundan arıyorlardı. Tersleyince onlarda şimdi ekip gönderiyorum diye telefonu kapatıyorlardı. Nasıl ekipse hala gelecek
deliler sarmış ortalığı evrak yetişirse ne ya
Zaten polisin işi gücü yok Facebook dan beni bulacak yazacak deseydin
Cumhir baskanına küfür etti diye şikayet etseydin hemen alırlardıAraştırdım savcılıkta hikaye gitsem de sonuç alınamazmış ip vs paylaşılmıyormuş takipsizlikmiş yani yanlarına kar kalıyor.
Evet çok geliştik emniyet olarak önceden faceden yazıyorlar artık çayı koydumevrak hazırlana kadar içeriz sen gel deseydim keşke
Hahahah evraklar yetisirsetelefondan aynisini yapmislardi. Ben "Simdi gercek polisi ariyorum." diyince de "Ekip gönderiyorum evine gercek polisi sana gostericem." diye tehdit etmisti
Hepsi palavraaa
Siz şikayetçi olun isterseniz, belki bulunur o polis memuru Yavuz:)))) Evraklar yetişmedi sanırımDün faceden fake hesapdan mesaj ve arkadaşlık aldım. Tanışmak istedi kabul etmedim arkasından ben polis memuru yavuz tehdit ve şantaj ile insanları rahatsız ettiğiniz ip numaranızdan tesbit edildi.. evraklar yetişirse yerinizden ayrılmayın ekip gece alacak sizi. Aynen bunu yazdı buyurun ailecek bekliyoruz dedim engelledim.
Savcılığa versem sonuç alınır mı acaba ?
Cumhir baskanına küfür etti diye şikayet etseydin hemen alırlardıtaktik bilmiyorsun
Karakol bizim arka sokakta gittim konustum ben hicbir sey yapilamadi.ekip geldimi hayır tabi ki keşke yaptırım olsa mahkemeye çıkarabilsem ifade aldırabilsem
Saat gece 10 civarı yahu telden aranır acil bişeyse aranmaz direk ev basılır akıl var mantık var
Siz şikayetçi olun isterseniz, belki bulunur o polis memuru Yavuz:)))) Evraklar yetişmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?