Yeni dolandırıcılık mı bu yaşayan var mı ?

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
133
Dün faceden fake hesapdan mesaj ve arkadaşlık aldım. Tanışmak istedi kabul etmedim arkasından ben polis memuru yavuz tehdit ve şantaj ile insanları rahatsız ettiğiniz ip numaranızdan tesbit edildi.. evraklar yetişirse yerinizden ayrılmayın ekip gece alacak sizi. Aynen bunu yazdı buyurun ailecek bekliyoruz dedim engelledim.

Savcılığa versem sonuç alınır mı acaba ?

Yavuz güzel isim de he dizide var ya ama o askerdi o alacaksa ok benden

Ya cidden sağa sola da rahatsızlık vermesin diye gitmeyi düşündüm önünü kesmek lazım bu tiplerin. Hayır emniyet ne ara faceden mesajla başladı bu işte o ayrı saçmalık

Ay bi de evraklar yetişirse demiş
Geç kalırsam sevinme boşuna diyor zaar

Araştırdım savcılıkta hikaye gitsem de sonuç alınamazmış ip vs paylaşılmıyormuş takipsizlikmiş yani yanlarına kar kalıyor.

Evet çok geliştik emniyet olarak önceden faceden yazıyorlar artık çayı koydumevrak hazırlana kadar içeriz sen gel deseydim keşke

deliler sarmış ortalığı evrak yetişirse ne ya

Bir ara bizi polisim diye ev telefonundan arıyorlardı. Tersleyince onlarda şimdi ekip gönderiyorum diye telefonu kapatıyorlardı. Nasıl ekipse hala gelecek

Bir ara bizi polisim diye ev telefonundan arıyorlardı. Tersleyince onlarda şimdi ekip gönderiyorum diye telefonu kapatıyorlardı. Nasıl ekipse hala gelecek

artık faceden yapıyorlar demek ki işi büyütmüşler cidden savcılığa vermek istiyorum ama sonuç alınamıyormuş rahatlıkları bundan demek ki

Hahahah evraklar yetisirse telefondan aynisini yapmislardi. Ben "Simdi gercek polisi ariyorum." diyince de "Ekip gönderiyorum evine gercek polisi sana gostericem." diye tehdit etmisti
Hepsi palavraaa

Cumhir baskanına küfür etti diye şikayet etseydin hemen alırlardı taktik bilmiyorsun

Hahahah evraklar yetisirse telefondan aynisini yapmislardi. Ben "Simdi gercek polisi ariyorum." diyince de "Ekip gönderiyorum evine gercek polisi sana gostericem." diye tehdit etmisti
Hepsi palavraaa

ekip geldimi hayır tabi ki keşke yaptırım olsa mahkemeye çıkarabilsem ifade aldırabilsem

Siz şikayetçi olun isterseniz, belki bulunur o polis memuru Yavuz:)))) Evraklar yetişmedi sanırım

Saat gece 10 civarı yahu telden aranır acil bişeyse aranmaz direk ev basılır akıl var mantık var

Ya polis niye bni telden aradın o bile saçma şimdi bir kamu spotu var çocukların oynadığı düz mantık yapın diyor polis neden telefondan arasın salak mı bu kdr madem.araniyoesun baskın yapar direk gelir alır böyle böyle cahil insanları kandiriyorlar. Bir kere de annemin evinde benim başıma geldi aradılar dediler teli kapatmayın bütün parayı getirin ya dedim çakma savcı bey işiniz gücünüz yok benim ismimi bile bana soruyorsun dolandırıcılıkta level atladiniz azcik geliştirin kendinizi dedim polisleri gönderin ben evdeyim dedim

Siz şikayetçi olun isterseniz, belki bulunur o polis memuru Yavuz:)))) Evraklar yetişmedi sanırım

Ya netten baktım araştırdım facebook bilgi vermiyormuş takipsizlik kararı çıkıyormuş. Ama bazıları da bulunur diyor çıkartırlar girdiği ip den maile bakıyorlarmış anlamadım ki tam

Acaba başlatsam mı diyorum savcılığa gidip ama zaman kaybı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…