Yeni doğum yaptım yalnız kalamıyorum

sevgiaras

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
6
4
6
29
2 ay oldu bebegimi kucağıma alalı lakin ilk 1 ay lohusa psikolojisine girmiştim daha yeni yeni toparlaniyorum şuan hala annembyanimda kalıyor bebegin tüm bakımlarını kendim yapıyorum fakat evde yanımda annemin olması bana cesaret ve huzur veriyor hatta eşimi bile aynı şekilde... ilk zamanlara göre baya alıştık ama tamamen 3 lü aile olmaya ne zaman geçeriz bu zamanla sizce alisirmiyiz bebeğimiz büyüdükce... yardım arkadaşlar

Şu an bebeğiniz doğalı çok az bir zaman geçmiş ve ilk doğumunuz anladığım kadarıyla. Değişim için kendinize zaman tanıyın, yaşadığınız süreç herkesin başına gelebilecek ve geçici bir durum. Doğum süreci kimisi için çok daha kolayken kimisi için çok daha zor olabilir. Umarım kolaylıkla atlatırsınız :)

Hayırlı olsun bebişiniz Sağlık huzur mutluluk içinde büyütürsünüz Allah'ın izni ile
Yeni anne oldunuz , bebişe alışma süreci , ona iyi bakar mıyım endişesi, hormonlar yorgunluklar derken günler bir bakmışsınız geçivermiş.
Bu günlerin tadını çıkarın minicik bebiş olarak çok uzun süre kalmayacak, her anne gibi siz de başaracaksınız kendi yollarınızı çözümlerinizi bulacaksınız

3.aydan bildiyorum oyle de bi alusiyorsunuz ki hersey cok guzel oluyor.Ben de lohusaligi dibine kadar yaşadım inanin cok agladik.Ama geciyor,bebegin bakimi konusunda uzmanlasiyorsunuz,cekirdek aile olmaya alışıyorsunuz anneler sadece ziyarete geliyor gidiyor.Annenizi gonderin daha kolay adapte olursunuz

Annenize artık izin verip gönderirseniz tek başınıza yapabileceğinizi de fark edersiniz.

birkaç aya toparlarsın canım ama haftada 1 gün bile olsa zaman zaman tek kalmaya çalışman daha iyi daha hızlı alışırsın

Çok daha ağır bir şekilde yaşadım lohusa depresyonunu. Ama geçti bitti. Bunun bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Annenizi göndermeniz zor gibi görünse de sizin için daha sağlıklı olacaktır. Güle güle sağlıkla büyütün inşallah

Merhaba benimde 1.5 aylık bebeğin var. Geceleri 2 saatlik uykular uyuyor. Sizin 3.ayda uzadı mı uykular acaba?? Uzatmak için ne yapabilirim. Gündüzle gece tamamen uyku tarzı aynı

Merhaba benimde 1.5 aylık bebeğin var. Geceleri 2 saatlik uykular uyuyor. Sizin 3.ayda uzadı mı uykular acaba?? Uzatmak için ne yapabilirim. Gündüzle gece tamamen uyku tarzı aynı
Evet gece uzuyor uykulari ikinci ay ortalarinda..Gunduz uykulari ise kisa epey bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…