Bir de arkadaşlar. Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Kaynanamı bir çok davranışı nedenli sevmiyorum. Bebeğim bile o yaklaşımla huzursuz oluyordu, gerçekten ağlamaya başlıyordu. Ama bi yandan bu olanlara üzülüyorum bebeği göremiyorlar. Ama öte yandan yapılanlar aklıma geliyor annemin üzüntüsü... Annemle artık sık görüşemiyeceğiz. Benim annem de torununu bi daha ne zaman görecek. Şimdi nasıl bir yol izleyeceğim ben? Bebeğe Mevlüt istiyordum ama benim burda akrabam yok. Hadi üç beş kişi bulduk eşimin annesigil gelemicek, hadi çağırdık annem de gelmek isticek. Annem gelirse eşim yine evden gitcek. Ne olcak? Kaynanama nasıl davranmalıyım bir daha görüşmek istemesem eşim zorlamaz beni. Ama bebeği illlaki annesine götürmek ister ben de kötü gelin damgasını yerim. Oysa içim acıyor şu olanlara
Annem daha 10. Günümde maalesef ağlayarak evden gitti. Eşim gurur yaptığı eve hemen geldi. Eşimle şükür hiç problemim yok aramız iyi. Ama aileler hakkında tek kelime konuşmuyoyoruz. Ev arıyoruz şimdi. Bir de yardımcı. Eşim görüyor zaten çok zor oluyor yeni doğmuş bir bebekle ne kadar da zor olduğunu. Kredi çekip az biraz biriktirdiklerimizle ev alıcaz çünkü kiralar epey pahalı. İçimin yandığı tek konu kendi evimize öyle masraf yapıp içini öyle bir yaptırmıştık ki. Eve gelen hayran kalıyordu. Şimdi o evi liraya verecek olmak can sıkıcı çünkü daha 2 yıl oturduk onda da sadece yaz aylarında orda kaldık. Eşyalar perdeler halılar hep o eve göre yapıldı. Eşim bizzat kendi uğraştı işçiliğiyle. İçimi en çok bu acıtıyor. Bi yandan da diyorum yeni alacağımız evi de zamanla yaptırırız diye. Bir de o kaynanamın yakınımda olmayacak olmasına seviniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?