• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğum yapan arkadaşa hediye

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Yeni doğum yapmış arkadaşım hatta arkadaştan da öte benim için bebeğine hediyeler aldım. Zıbın,atlet,külot,çorap, ayakkabı,yazlık takım kot şort pantolon ile tshirt, kışlık takım hırka gömlek ve pantolon, pijama takımı, oyuncak, tupper mama tabağı suluk mama kaşığı, annemin ördüğü yelek bunları hazırladım. Bu hediyeleri de oyuncak sepeti geçiyor onun içerisine tek tek hediye paketi ile yerleştireceğim.
Şimdi sizlere danışmak istediğim sizce başka eksiklik var mı? Ekleyebileceğim başka bir hediye var mı yani ?
Bir de arkadaşım yeni doğum yaptı sonuçta ona da ufak bir hediye almak istiyorum ama yeni doğum yapan bir anneye ne alabilirim fikir bulamadım. Fikriniz varsa bu konuda paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Bileklik kolye tarzı bir şey olabilir anne temalı. Bebk için sonu gelmez alınacakların. Arkadaşa özel olabilir.

Bileklik kolye tarzı bir şey olabilir anne temalı. Bebk için sonu gelmez alınacakların. Arkadaşa özel olabilir.
Aaa evet bu da çok güzel fikir bebek temalı kolye hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten çok teşekkür ederim ☺️

Enişte de şey alsın pandoradan filan o cok moda simdi 🤪🤪 ona öyle modeli filan belirtip yanlışlıkla atmak lazım. 🤣
Aynen nokta atışına bayılırım. Özel günlerden önce marka model foto ile her sene işimi garantiye alırım. 😁😁

Zevksiz demeyelim de şaşırmayı sevmiyorum diyelim :KK70:

Ben direk bebegin adi yazilan bir paket yaptirdim icinde tulum onluk felan var suan az oldugunu anladim 🤤
Siz de kendi gönlünüzden geçenleri hazırlamışsınız. Düşünmüşsünüz ne güzel elinize sağlık. Zaten hediyenin azı çoğu olmaz önemli olan düşünmektir. ☺️

Arkadaşım arkadaşına gümüş göğüs kalkanı ( yanlış hatırlamıyorsam adı buydu) aldı çok memnun olmuştu arkadaşı . Emzirdiği için göğsü yara olmasın diye kullanılıyor bi araştırın isterseniz

Önce arkadasiniz olasim geldi sonra hamile.. Sonra😂😂😂

Bence herseyi cok yeterli ve guzel hazırlamışsınız

Arkadaşım arkadaşına gümüş göğüs kalkanı ( yanlış hatırlamıyorsam adı buydu) aldı çok memnun olmuştu arkadaşı . Emzirdiği için göğsü yara olmasın diye kullanılıyor bi araştırın isterseniz
Çok teşekkür ederim biliyorum onu ama kendisi almıştı oradan hatırlıyorum.

Back