- Konu Sahibi uxgxurkuxsxu
-
ben pek tavsiye etmiyorum bu karınca yumurtası yağını
onların o narin ciltlerine sürmeyin derim ben siz bilirsiniz ama
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama ben sürmeyi düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi var böyle arkadaşlarım ve cidden de hiç tüyleri yok. Ama onların anneleri karınca yumurtasını direk sürmüşler o zamanlar yağı filan yokmuş tabi. Ama ben de günah olduğunu biliyorum karınca yuvasını dağıtmanın o yüzden yağını en azından 1-2 gün deneyip bir reaksiyon gösterip göstermediğine bakacağım. Ona göre de devam edeceğim. Kıl kökleri henüz güçlenmeden sürülmesi gerekiyormuş araştırdım çok. Bebeğim doğsun sizleri de bilgilendiririm. Ayrıca reklam kokusu alan arkadaşım yanlış koku almış sadece fikir sormak istemiştim. Sonuçta babam satmıyor bu yağı.
benim annemde ablama sürmüş şimdi koltuk altlarında hiç tüy yok öyle memnun ki halinden.
ben de kızıma sürüyorum şimdi pek düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe sürüyorum.
herhangi bi alerji falan yapmadı umarım güzel bi sonuç alırız.
kızlar doğum yapalı 10 gün oldu ve ancak bugün çıkıp alabildim yağı. Biraz tedirgin olsam da bacağının küçük bir bölümünde test ettim ve bu saate kadar herhangibir reaksiyon göstermedi. Yarın düzenli bir şekilde başlayacağım kullanmaya. Bacakları, koltuk altı ve özel bölgesine yapacağım. Ama arkadaşlar benim aldığım yerdeki adam çok sahtesi olduğunu söyledi hatta sirkeyi mayalandırıp satıyolarmış karınca yumurtası diye. O yüzden dikkatli olun. Bir de ben 6 ytl aldım başka yerde sordum 10 dedi. Tutturabildiğine yani. Araştırın almadan önce. Gözlemlerimi yine yazacağım arkadaşlar.
Aynen bizde de genetik olarak tüy var kadınlarda bazen ben bile dusunuyorum kizim olacak daha ergwnlige bile girmeden yuzunde kollarinda bacaklarinda tuyler olacak ama yasi kucum oldugu icin aldiramayacagiz bi cocuk icin zor bi durum varsa faydasi denemek lazim bence. Alerji olursa zaten kullanmayi birakirixya ne alakası var reklamla ? bu sitede kaç konu açılmış bu yağla alakalı. reklam olsaydı onlar olurdu. bende duydum bebekken sürülünce hiç çıkmadığını. burda ki bayanların hemen hemen hepsi kullanıyo bu yağları. zararı olsaydı elbet birinin üzerinde yan etkisi fln olurdu. tamam bebek cildi hassastır ama hiç sanmıyorum ki bu yağ cildine kötü bişi yapsın. ben olsam eger kızıma sürerdim. eskiler sürmüşte kızları kör mü olmuş topal mı olmuş. :) sen bebeğinin küçük bi bölümüne 1 2 gün kullan alerji yapmassa kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?