Yeni doğan emzik önerileri

Aslında indirimde yakalarsanız 2lisi 40 liraya düşüyo. Genel olarak kansorejen içermeyen en uygun emzikler 20 lira oluyo zaten. Bide bebeğin damak yapısını bozmuyo ben avent tavsiye ederim

Bebeğiniz emzik almayabilir. Doğduktan sonra deneyin bence. Bir de kimi bebek pahalı emzikleri değil diğerlerini seviyor şans işi biraz, bebeğe bağlı.

80 lira bir emzige vermek benim için uçuk sizi bilemem
Aslında pahalı gibi geliyor ama değil. 6 ay kullanıyoruz zaten normal şartlarda. 6 ay içinde 80 lira çok değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca indirimde ben ikilisini 58 liraya aldım avent

Aslında pahalı gibi geliyor ama değil. 6 ay kullanıyoruz zaten normal şartlarda. 6 ay içinde 80 lira çok değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca indirimde ben ikilisini 58 liraya aldım avent
Bir emzik 6 ay kullanılmıyor. Hepsinin kullanım klavuzunda ayrı yazar kullanım süresi. En fazla 2 ay diye biliyorum

Bir emzik 6 ay kullanılmıyor. Hepsinin kullanım klavuzunda ayrı yazar kullanım süresi. En fazla 2 ay diye biliyorum
Öyle miymiş. 0-6 ay alıyoruz. Eğer ki ısırma kopma zedelenme olmuyorsa ben 6 ay kullanırım.
sizin hesap düşünürsek ayda 30 lira da bütçe sarsacak bişey değil.
yok bizimki sarsılır diyorsanız wee alın

Öyle miymiş. 0-6 ay alıyoruz. Eğer ki ısırma kopma zedelenme olmuyorsa ben 6 ay kullanırım.
sizin hesap düşünürsek ayda 30 lira da bütçe sarsacak bişey değil.
yok bizimki sarsılır diyorsanız wee alın
Emzik kullanımını ben doğru bulmuyorum zaten. Tek bir faydası var. Uykuda ani bebek ölümünü engelliyor. Ben sadece yatağına yatırınca verdim, hemen uykuya daldı onun sayesinde. Ama çok vicdan azabı çektim. Birkaç kez kullanıp bıraktık

Emzik kullanımını ben doğru bulmuyorum zaten. Tek bir faydası var. Uykuda ani bebek ölümünü engelliyor. Ben sadece yatağına yatırınca verdim, hemen uykuya daldı onun sayesinde. Ama çok vicdan azabı çektim. Birkaç kez kullanıp bıraktık
Benim ilk bebeğim ama nedense kullanması gerektiğini düşünüyorum. Yani en azından bi işim olduğunda oyalansın onunla istiyorum.
sabah akşam ağzında bulunmasın ama hiç kullanmasın da diyemem.

Avent in de birçok çeşidi var yeni dogsn için aldıysanız hangisini aldiginizi çeker misiniz

Benim ilk bebeğim ama nedense kullanması gerektiğini düşünüyorum. Yani en azından bi işim olduğunda oyalansın onunla istiyorum.
sabah akşam ağzında bulunmasın ama hiç kullanmasın da diyemem.
Brnd kullanması taraftarı değilim ama yine de her ihtimale karşı bı tane bulundurmalıyiz çok ağlayan durmayan bı bebek olursa mecbur veririrz

Ben mamajoo markasının almıştım trendyoldan hala kullanıyor oğlum 12 lira falandı avent de kullandım ama en çok mamajoo yu sevdi

Avent in de birçok çeşidi var yeni dogsn için aldıysanız hangisini aldiginizi çeker misiniz
Birebir aynı şekil değildi ama bundan dı. 0-6 ay. Elimde şuan zaten gözüktüğü gibi geldi. Ama ben 58 liraya aldım indirimde. Sizde indirimleri takip edin 🙂 yarın başlıyor hatta 🤣
İnşallah bu reklama girmez

X