• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni dogan bebegi ilk ne zaman disari cikarabilirim??

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba bebegimin 40 gun olmasina az zaman kaldi.,.arada bebegimin hava almasini istiyorum hem bende biraz disari cikarim ama korkuyorum bebege birsey olur yada zararlidir diye..bebegimi ilk ne zaman disari cikabilirim?? su an havada soguk..kis geliyor bilmiyorum ne yapacagim?? yardimci olan olursa cok sevinirim..

ben geçen sene 29 ekimde doğum yaptım kurban bayramında 20 günlüktü bebeğim bir kaç yere gezmeye gitmiştik. hiç evde saklamadım bebeğimi, rüzgar almadıktan sonra bir sakıncası olmaz. güzel bir şekilde giydirirsin, terledi mi üşüyor mu diye arada da kontrol ettikten sonra. kuzenim benden önce doğum yapmıştı 3 ay evde tutunca çocuğu büyüğünce dışarı çıkarmak çok zor oldu.

Canım ben de 20 günlükken çıkardım.çok sıkıldım yemeğe gittik hemen gidip döndük.onu da araba koltuğuyla götürdük battaniyeye de iyice sarınca bişey olmadı

Çok zorda kalmadıkça çıkmamanı öneririm ben balkona filan çıkar çocuğu güneşe ben öyle yapmıştım tabi hastane haricinde ilk bir haftada hastanede yattığı için bide tekrar aşıydı topuk kanıydı tahlildi filan ister istemez çıkılıyor zaten canım ama benden önce arkadaşım doğum yaptı onlar 20 günlükken bize gelmişlerdi ben sen soğuk dediğin için teredütte kaldım boş yere hasta olmasın bebiş Allah korusun Allah bağışlasın canım:nazar: :nazar:

yorumlar icin tesekkürler arkadaslar..40 gun dolsun cikarmayi düsünüyorum ama korkuyorum hala..yaz bebegi olsaydi rahattik..hayirlisi..tekrar tesekkürler ..

Back
X