Yeni çalışma arkadaşım ve yalanları..

İlk önce gidip siz şikayet etmediniz mi ? Sonra da ters konuşmuşsunuz ?
Kadına işinizi elinizden alacak gibi dusuncesini hissettiriyor musunuz?
Size öyle söyledi.
Ay patronun yanında ağlaması çok gıcık.
Çocuklar gibisiniz.

O zmn korkma bence.. 4 goz altinda anlatrsin derdini.. lafini ver pislige ama patronunlada konusun.. cirkef biri cunku

Çocuklar gibi olan ben değilim malesef. Sonradan gelip herşeyin ona sorulmasını bekleyen, benden sürekli emir kipiyle birşeyler isteyen kendisi. Ben biraz ses edince de çocuk gibi ağlayan kendisi.

O zmn korkma bence.. 4 goz altinda anlatrsin derdini.. lafini ver pislige ama patronunlada konusun.. cirkef biri cunku
İnkar ve yalan en korktuğum şey. Gözümün içine baka baka nasış diyebilir ben asla öyle şey söylemem diye. Aklım almıyor

İnkar ve yalan en korktuğum şey. Gözümün içine baka baka nasış diyebilir ben asla öyle şey söylemem diye. Aklım almıyor
Benimde basima gelmisti benzer seyler.. ama benimkiler daha sinsiydi...yuzume gulup arkamdan patrona atip tutuolarmis:) ben bunu birinden duydum var yaaa:) tutmasinlar beni zira tutamadilarda:) patronun onunde tezil ettim onu.. artik kendj hayatinla ilgilen dedim benimkini birak :)) er gec hakli haksiz snlasilio merak etme

İnşllah dediğiniz gibi olur. Kavgacı biri değilim. Kötü sözler sarfedemem. Çok çığrımdan çıkmazsam tabi. Bilmiyorum bu tarz şeylere maruz kalmak kalbimi kırıyor

İnşllah dediğiniz gibi olur. Kavgacı biri değilim. Kötü sözler sarfedemem. Çok çığrımdan çıkmazsam tabi. Bilmiyorum bu tarz şeylere maruz kalmak kalbimi kırıyor
Is hayati bole bise.. bende duygusalim aglasam bile sinirden haksizliga tahammulum yok cunku hakkimi savunmaya giderim. Yapim bu benimde

Öncelikle bu konuyu patronunuzla ayrıca,tek başınıza tekrar konuşmalısınız bence.
O gün konuşulanlarda kimi ne denli haklı bulduğunu öğrenin. Şayet inanma payı olarak karşı tarafa hak verir konumuna kayıyorsa kendisine hem şirketin verimi hem personellerin huzuru hem de gerek olursa ispat için kamera olan bir ortamda çalışmak istediğinizi söyleyin; ayrıca ekleyin, bir çekinceniz olsa ve yalan söyleyen taraf oluyor olsanız böyle bir teklif ile gelmeyeceğinizi belirtin ve kesinlikle yalan söylediğini ekleyin karşı tarafın.
Son olarak yıllardır kendisini sevip saydığınızı böyle bir elemanı seçmiş oluşunun şaşkınlık uyandırdığını da ekleyebilirsiniz.
DİPNOT: Web sitesi geliştirişmesi ile ilgili konuda gıda mühendisi ne alaka?

Patronun acil çıkması gerekti. Haklısınız bende düşündüm nabız yoklayacağım bakalım ne tarafı haklı buluyor. Sanırım kendi alanında iş bulamamış. Bazen müşterilere ben avukatım meslektaşız diyor. Yani canı ne isterse o meslek oluyor bende anlamadım

. Bazen müşterilere ben avukatım meslektaşız diyor.
Ne olur patrona bunu da ekleyin, şizofren insanları size mesai arkadaşı diye gösterip gün içinde aynı odaya tıkmasın bir zahmet. Siz elin hastasını idare etmek zorunda değilsiniz

Kadın sizin işinizi yapmak için gelmemiş.ki aslında onun görevi daha başkaymış. bir güç savaşı başlamış.aranızda sizin için gereksiz olan işlem onun keyfi işimiydi yoksa işle alakalı birşey miydi tutup kendi.işini size yaptırıp ben öyle istiyorum nasıl diyebilir hadi dedi ve gereksiz ise neden yaptınız yapmıyorum git patrona söyle neden demediniz. Aynı müşteriyi o neden arasın ki uyarma ihtiyacı duydunuz? patron sizin için ona dikkat et 2 gün sonra yollar dediğine göre huyunuzu biliyor demek ki daha önce başkasıyla da sorun yaşamışsınız ve patron net olarak size hak verse o an tepkisini verirdi. siz kendi işinizi yapsın o kendi işini

Patron ne diyor olanlara?
Aynı dert bende de vardı ki benimki hiyerarşi olarak benden bayağı alt konumda olmasına rağmen yalanlarla, iftiralarla, göz yaşlarıyla işini götürmeye çalıştı. Neyse ki herkes farkındaydı olanların, zarar görmedim.
Burada patronun eğriyi doğruyu ayırt edebilmesi önemli. Gerekirse net olarak görevlerinizin ayrılmasını isteyin. Hiç muhattap da olmayın.

Benim işimi yapmak için gelmedi evet bende şimdiye dek hiç iş yüklemedim ona kendi işini yaptı. Ama o yaptırmak istiyor. Burada anlaşamıyoruz. Her müşteriyi arıyor iletişimde kalmak için. O müşteriyle de ben konuştuğum için onun tekrar aramasını istemedim. Yaptırmak istediği şey iş ile alakalıydı ama çalışma sisteminizde olan bir iş değildi bu sebeple neden yaptığımızı sordum

Ya ben bir yorum yapamadım . Ama KV ni merak ettim . Esinle cozdunuz mu sorunu ?

Sende aniden 3 gün hasta oluver bakalım nolcak

Patron da size iyi niyetle soylememissindir demiş.. bence bu önemli.. sizinle ilgili olumsuz bir yargısı var sonuçta.. bence karşılıklı konuşun sizi de yanlış tanımış gibi geldi bana..

İşinizde başarılı olduğunuz ve bir hayli dikkat ettiğiniz paylaşımınızda belli.
Patronunuz da bu konumun farkında bence.
Ses kaydı şart gibi.
Yalnız sizi kışkırtıp sizin konuşmalarınızın da ses kaydı alınabilir,bunun için dikkatli olmalısınız.

Patron da size iyi niyetle soylememissindir demiş.. bence bu önemli.. sizinle ilgili olumsuz bir yargısı var sonuçta.. bence karşılıklı konuşun sizi de yanlış tanımış gibi geldi bana..
Hayır ynlış anlaşıldım sanırım patron öyle birşey demedi. Kız söylüyor onu. Patron nyks sessizdir, konuşmayı pek sevmez, serttir belki ama iyidir dedi.
Zaten arkadaş öyle bağırıp ağladı ki biz pek bir şey konuşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…