Öyle ama hem saatleri hem de kazancı iyi olan işimden olmak istemiyorum onun yüzündenKadın çok fena başedemezsin
Yalancı inkarcı insanla başedilmez
Seni sinir hastası yapar sonrada “aaaa delirmiş bu”der
Patronun çok acelesi vardı. Orta yol bulmaya çalışıyor aslında. Yarın erken gelicem konuşuruz dedi. Ancak kadın yalnızken bambaşka patron yanında bambaşka oluyor.Patron onu mu haklı buldu nasıl sonuçlandı ki olay ??
Eğer öyleyse resti çek, işleri devret cirkef hanıma nasıl olsa altından kalkamaz kıymetin hemen anlaşılır..
Malesef ne yalan ne inkar hiç bana göre değil. Onun gibi kelimelerle bile konuşamam kiÖyle insanlarla onların dilinden anlaşacaksınız. Siz de iyi bir oyuncu olun kuralına göre oynayin
DÜşünüyorum ancak dediğim gibi işimden olmak istemiyorum. 1 yıldır 1 gün ne gecikme ne izin ne bir olumsuzluk yaşamadım şimdiye kadarBırak git bakalım. Kendi yürütsün işleri.
Kamera yok ofiste. Zaten küçük ölçekli bir işletmeyiz. Ses kaydı geliyor aklıma en azından sadece patrona ispat etmek içinKamera kaydı yasal olsa keşke yoksa bir yalancıyla asla kolay kolay baş edemezsiniz.
Bazı yalancılar hasta oluyor yemin ederim kendilerini de inandırıyorlar.
Ya da şöyleleri de var bir gün öyle bir gün böyle konuşanlar oluyor, onlar sizi yalancı çıkaracaklar neredeyse.
Bilemiyorum profesyonel bir yalancıyla nasıl baş edilir kamera kaydından başka bir şey aklıma gelmiyor :/
Şuan çok fazla vaktim yok yarın erken gelirim konuşuruz dedi. Zaten kadının bağırmalarına dayanamayıp ben dışarıya çıkmıştım sigara içmeye. Patron giderken yanıma geldi çıkıyorum bişey diyor musun dedi. Bu kadar yalancı bir insanla baş edemem. İçerde de demedim şimdi de demiyorum dedim. Ben farkındayım herşeyin dedi gittiPeki patron ne dedi?
Onun işini yapamam ki yani bana emir etmesi beni geriyor. Benim bildiğim senden süre olarak daha uzun çalışan biri varsa ona saygı duyulur ama bizde öyle şey yokPatron ondan yana olursa mecbur çıkarsın. Benim de öyle bir patronum vardı. Arkadaşının kızı çalışıyordu bizimle tüm çalışma ortamını bozuyordu. Şikayet ettiğimizde siz ona bakmayın, boşverin diyordu. Aslında demek istediği. Onun da işlerini yapın onu üzmeyin di. Birlikte çalışanlar ayrıldı sonra birer birer.
İlk başlarda öyle yapıyordum ama git gide çekilmez olmaya başladı. Sabrım taşıyor. Terbiyesizlik etmek istemiyorum ama o terbiyesizleşiyorBence bir şey yapmaya gerek yok. Sadece çok fazla şikayet etmeyin yeter, neyin ne olduğunu patronunuz anlayacaktır.
Normal görevinizi yapın, gerisine karışmayın. Emir verir gibi konuşursa da duymamış gibi yapın bence.
Zaten yukarıda yazdıklarımı da çok sakin söyledim. O bağırdı çağırdı ağladı. Ben sakin sakin lafımı yedim oturdumNe kadar tahrik etse de sinirlenmemeye patrona şikayet etmemeye ve sadece kendi işini yapmaya bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?