Bana da şey çok ilginç geliyor. İnsanlar kaç yıldır aynı sinifta-ayni sirkette arkadaş olduğu insanla bir anda sevgili oluyor ya,iyice tanıyıp böyle... Yani anlamakta zorlanıyorum iki yıl boyunca ilgini çekmeyen bir adama nasıl aşık olunur?
Benim hikayeler nasıl başlıyor? Mesela sonu düzenli ilişkiye gitmeyen basit bir flörtü anlatayım. Turist olarak gittiğim bir yerde küçük bir tatlıcıya girmiştim, her yer dolu olunca tek oturan birinin yanına oturdum 'pardon' deyip. Meğer o da turistmis. Elimde de harita vardı. Sen şuraya gittin mi , buraya gittin mi falan derken beraber çıktık, sonrası davaydavay

Ya da daha ciddilerden bir örnek (KK'da hep andığım birisi^^)
Çocuklar yararına bir yerde gonulluydum. İki gün eğitim süreci oldu. O arada da bir çocukla aramızda elektrik oldu,hiç konuşmadan... Çıkışta herkes cumbur cemaat çıkar yürür ya öyle yerlerde, biz ikimiz de yanyana gelip sohbet etmeye başladık...sonra benim evin önüne kadar geldi, sonra kapının önünde sohbet etmeye başladık...benim bir tavşanım vardı. Onu merak ettiğini falan söyledi, sonra ben evden tavsanimi aldım, evimin olduğu parka gittik... Tavşanı gezdirme bananesine hava kararana kadar sohbet ettik...
Falan filan.. böyle anlık gelişen olaylar.
Aslında birinin diğerini tavladigi bir durum yok hiçbirinde. Tamamen iki kişilik bir elektrik meselesi...