• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

saol dadlum iyiki varsın hamaratımmmmmm :cool::p;)
Sağol canım sende iyi ki varsın
smilie_girl_231.gif

Ben de eski haline dönmesi taraftarıyım. Çok karışık ve çok sıkıcı. Konular da ne kadar görüldüğü çıkmıyor, bir şey ararken çok zorluk yaşıyorsun vs. Eski haline dönmezse bence eski popülerliği kalmayacak buranın. Hiç içimden gelmiyor buraya girmek ama bağlanmışım bir defa.:rolleyes:

daha yeni zaten değişmişti
şimdi durduk yete neden değişti ki
eskişinden de sıkıntı vardı
ama onu mumla aratır oldu çok kullanışsız

Arkadaslar biraz firsat verin. Bende en baslarda begenmemistim ama bir cok yeni ozellik var. Eminim eski sistemle beraber uyarlayacaklar cok daha guzel olacak. o_O KK nin 2015 modeli . :p

Arkadaslar biraz firsat verin. Bende en baslarda begenmemistim ama bir cok yeni ozellik var. Eminim eski sistemle beraber uyarlayacaklar cok daha guzel olacak. o_O KK nin 2015 modeli . :p
Pcden girenler için bence çok güzel olmuş ama benim gibi cepten girenler için hiç kullanışlı değil yav full site seçeneği yok inş. O seçenek olur

Sayın Ilgili (kazen),
2014 Eylül Anneleri forumuna düzenli yazan bir Kadınlar Kulübü sıkı kullanıcısı ve takipçisi olarak yeni yazılımınızın forumun kullanılma oranını bile düşüreceğine inanıyorum ve kendimi size bunu belirtmek zorunda hissediyorum. Bunun alışkanlıkla ilgisi yok kolay olan (user friendly) herzaman tercih edilir. Yazı karakterleri ve büyüklükleri bile insanın içinde rahatsızlık hissedeceği bir şekil almuş.
Birçok kullanıcının bu şekilde düşündüğünü tahmin ediyorum. Yalnızca 2014 Eylül Annelerine girip bakmanız anlattıklarımın kanıtı değerinde olacaktır. Uzun vadede size çok kullanıcı kaybettirecektir bu hali.
Umarım kullanıcı yorumlarını dikkate alıyorsunuzdur.
Iyi çalışmalar dilerim.

ama 1sene içinde ne kadar çok değişiklik yapıldı sitede, bizde canız ama...
bu kadar sık değişim içinde hangi birine adapte olalım, köklü değişimler arada olursa tad verir galiba.
yine de teşekkür ederiz, bizide dikkate alıcağınız için yazdım bu düşüncelerimide.

Etkinlik akışında, cevap yazılan konunun hangi bölüm altında açıldığını da görmemiz gerekli. Örneğin "kızlar acil yardım edin" başlığı kadın doğumda mı açılmış, saç boyamada mı, bir derdim varda mı; bu çok şey değiştirir.

Merhaba
Mobile trafiğin artması ve forum yapısının eski kalması sebebi ile uzun süredir planladığımız çalışmaları bu hafta sonu hayata geçireceğiz. İlk planda oldukça sıkıntılı bir geçiş süreci olacaktır. Tüm editörlerin yetkileri alınıp yeni sistemde yeniden tanımlanacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Kazen, kullanıcı adım bana sorulmadan isteğim dışında ki bir isme yönlendirilmiştir. Bu ismi istemiyorum lütfen eski ismime yani gözyaşı'na geri çevirin. Eğer Türkçe karakterler geçerli değilse en eski haline yani bu siteye üye olduğum ismime gozyasi na geri alın lütfen. Bu ismi bana danışmadan verdiniz ve ben bu ismi kullanmak istemiyorum yardım lütfen !

Back