• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

KK'da değilde başka bi alemdeyim sankii:oops:
mesaımıda düzenleyemiyorum resim ekliycektim olmuyooo:mad:

hiç hoşlanmadım bu yeni siteden .smiller ,imzam açmış olduğum konularım profil resmim hiç biri yok
açmış olduğumuz konuları nasıl bulucaz
ay pardon imzam duruyomuş :)

androidden hala mesaj yazamıyorum kk da

hiç beğenmedim yeni kk yı. benim çok önceki imzam gözüküyor kaldıramıyorum :mad::mad: bilgisi olan varmi??

hiç begenmedim yeni durumunu. ki ben kulübü zevkle takip eden biriyim sanırım artık 'biriydim' yazmam gerekir. kendi konumu bile zor buldum + ekran görünümü daha güzeldi + foto eklenınce direkt gözüküyordu ekli dosya olarak değil + daha samimiydi bence

hiç begenmedim yeni durumunu. ki ben kulübü zevkle takip eden biriyim sanırım artık 'biriydim' yazmam gerekir. kendi konumu bile zor buldum + ekran görünümü daha güzeldi + foto eklenınce direkt gözüküyordu ekli dosya olarak değil + daha samimiydi bence
konunuzu nasıl buldunuz peki bende bulamıyorum

yeni sistem elbette alışılır ama eksikler var .. açtıgımız konulari ,aboneliklerimizi bulamıyorum ,simileyler çok az yeterli değil ..kim onlayn yada sayfada kim var göremiyorum..

mesaj yazma yerini beğendim ama :))

Az sabır nolur aksaklıklar için çalışıldığını biliyorum.
Yalnız gördğümüz aksaklıkları bildirelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/adxixvar.37907/
Burda karekter bozuklukları var mesela(Adxixvar gibi)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nları-dinleyelim.706225/page-36#post-36463217
Bakın aksaklıkların bildirildiği başlık

arkadaşlar biraz kurcalarsanız buluyorsunuz herşeyi profil bilgileriniz takip ettiğiniz konuları nickinize tıkladığınızda açılan pencere içinde görüyorsunuz

bende ilk sabah zorlandım ama şimdi beğendim

Bende aynı fikirdeyim eski takip ettiğim hiç bir konuyu bulamıyorum akış sayfası çok kullanışsız ve arkadaşlarımın yazdıklarını göremiyorum her şeyden bi haber oldum yani eski kk çok daha güzeldi umarım en kısa zamanda eski haline döner..

Bende aynı fikirdeyim eski takip ettiğim hiç bir konuyu bulamıyorum akış sayfası çok kullanışsız ve arkadaşlarımın yazdıklarını göremiyorum her şeyden bi haber oldum yani eski kk çok daha güzeldi umarım en kısa zamanda eski haline döner..
Profilinizde etkinliklerden siz yaptıklarınızı bulabilirsiniz.
Profilinize girince üstte Etkinlik var onu tıklayınca yazılan mesajlar,beğeniler ve yapılan tüm işlemler görünüyor..Beslemeleri tıklarsanız arkadaşlarınızın yaptıklarını görüyorsunuz.Acele etmeyelim yavaş yavaş alışırız yeniliklere ;)
Tamamen bitmiş değil çalışmalar yapılıyor:rolleyes:

Profilinizde etkinliklerden siz yaptıklarınızı bulabilirsiniz.
Profilinize girince üstte Etkinlik var onu tıklayınca yazılan mesajlar,beğeniler ve yapılan tüm işlemler görünüyor..Beslemeleri tıklarsanız arkadaşlarınızın yaptıklarını görüyorsunuz.Acele etmeyelim yavaş yavaş alışırız yeniliklere ;)
Tamamen bitmiş değil çalışmalar yapılıyor:rolleyes:

Yardımcı olduğun için çok teşekkürler ;)
Ama yinede eski hali çok daha güzeldi ve daha kullanışlıydı :(
Bu kadar radikal bi değişikliği kaldıramadım sanırım yalnızda değilim bi çok kişi zorlanıyor ve eski halini istiyor:(
Eskisi gibi olmasını isteyenlerdenim :oops:

Yardımcı olduğun için çok teşekkürler ;)
Ama yinede eski hali çok daha güzeldi ve daha kullanışlıydı :(
Bu kadar radikal bi değişikliği kaldıramadım sanırım yalnızda değilim bi çok kişi zorlanıyor ve eski halini istiyor:(
Eskisi gibi olmasını isteyenlerdenim :oops:
bende eskisi gibi olmasını istiyorummmmmm o_Oo_O:confused::confused::oops::rolleyes:

Back