- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunuzu nasıl buldunuz peki bende bulamıyorumhiç begenmedim yeni durumunu. ki ben kulübü zevkle takip eden biriyim sanırım artık 'biriydim' yazmam gerekir. kendi konumu bile zor buldum + ekran görünümü daha güzeldi + foto eklenınce direkt gözüküyordu ekli dosya olarak değil + daha samimiydi bence
Az sabır nolur aksaklıklar için çalışıldığını biliyorum.hiç begenmedim yeni durumunu. ki ben kulübü zevkle takip eden biriyim sanırım artık 'biriydim' yazmam gerekir. kendi konumu bile zor buldum + ekran görünümü daha güzeldi + foto eklenınce direkt gözüküyordu ekli dosya olarak değil + daha samimiydi bence
hiç begenmedim yeni durumunu. ki ben kulübü zevkle takip eden biriyim sanırım artık 'biriydim' yazmam gerekir. kendi konumu bile zor buldum + ekran görünümü daha güzeldi + foto eklenınce direkt gözüküyordu ekli dosya olarak değil + daha samimiydi bence
Profilinizde etkinliklerden siz yaptıklarınızı bulabilirsiniz.Bende aynı fikirdeyim eski takip ettiğim hiç bir konuyu bulamıyorum akış sayfası çok kullanışsız ve arkadaşlarımın yazdıklarını göremiyorum her şeyden bi haber oldum yani eski kk çok daha güzeldi umarım en kısa zamanda eski haline döner..
Canım ilk başta karışık geliyor ama karıştırdıkça yeni özellikleri çok güzel
Canım ilk başta karışık geliyor ama karıştırdıkça yeni özellikleri çok güzelTamamen bitmiş değil hala düzenleniyor
Tabi pcden![]()
Profilinizde etkinliklerden siz yaptıklarınızı bulabilirsiniz.
Profilinize girince üstte Etkinlik var onu tıklayınca yazılan mesajlar,beğeniler ve yapılan tüm işlemler görünüyor..Beslemeleri tıklarsanız arkadaşlarınızın yaptıklarını görüyorsunuz.Acele etmeyelim yavaş yavaş alışırız yeniliklere
Tamamen bitmiş değil çalışmalar yapılıyor![]()
bende eskisi gibi olmasını istiyorummmmmmYardımcı olduğun için çok teşekkürler
Ama yinede eski hali çok daha güzeldi ve daha kullanışlıydı
Bu kadar radikal bi değişikliği kaldıramadım sanırım yalnızda değilim bi çok kişi zorlanıyor ve eski halini istiyor
Eskisi gibi olmasını isteyenlerdenim![]()