• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

yok olmayack. bu tasarım için dıyorsan eger hepsı bu kadar bunun : d ama ıstege göre tasarım olacak eskısıne geçilebilirmiş :D

Alışırız elbet bu haline de :rolleyes:...
Lakin, profilimin altında çıkan şu rakam&yazı kargaşasından memnun değilim o_O

bu gece biz uyurken hersey eskısıne dönse bugunu yok saysak sonra desek ki aa rüyaymıs düşünsene çok güzel olurdu be o_O çünkü artık sanki acemi işi bir sitede kendımı hissetmeye basladım millet yeni sistemden muhabbet edemıyor yenı konu acamıyor yenı konu acan olsada cevap bulamıyor bence eskıye dönun daha ıyı zararın nersınden dönsek kardır

Henüz adapte olamadım gezerken oflanıp poflanıyorum ama alışırız elbet hayırlı olsun.

imza değişikliği, rütbedeki yazıya değişiklik yapamadım
bi ilginç duruyor rütbem gülen surat vardı eskiden :D
kalıcı bi yazı rengi karakteri belirleme yapamadım prolara özel olan
bir de eskiden arkadaşlarımızın yazılarını görüyorduk ana sayfada
çizelge koyuyorum ama görnmüyor anlamadım (ticker factory den)

bunların dışında yeni halinden memnunum :D:D:D:D

geri dön geri dön neolur geri dönnn:confused: :p
Adsız.png

ayy bazı şeyler süper olmuş ya ama pcden tabi cepten değil kazen patron duy beni ceptende full site şeklinde seçebilelim ya yoksa çok güzel olmuş mesela renkli yazmak için bir tık yeterli renge basıp direk yazıyoruz istersek renk renk yazarız ne hoş olmuş bu bide beğeni butonu gelmiş oda çok güzel :D eski smilelerde gelir heralde :oops:

yeni haline alışmaya çalışırım ....ben alışkanlıklarımdan zor vazgeçerim ama yaaaa:(

benim son gönderdiğim mesajlarım gözükmüyor nerde? "ordan konu takibi yapıyodum ben"
1XYeni Üye yazıyor neden ? " taaa eskilerden üye olmuştum ben "
ödül puanımda yok zaten bol ödüllüleri kıskanıp onlara gıcık olursam ne olucak ? ondan sonra bir kavgalar bi atışmalar :) onu göremeye gerek yoktu yani şimdi ben sıfırkene....

kafamda deli sorular :eek::rolleyes:o_O

Kazen su beslemeler sekmesi kalacak mi boyle? Her seferinde ese dosta hakaret ediyor gibi hissediyorum:D:D

imza değişikliği, rütbedeki yazıya değişiklik yapamadım
bi ilginç duruyor rütbem gülen surat vardı eskiden :D
kalıcı bi yazı rengi karakteri belirleme yapamadım prolara özel olan
bir de eskiden arkadaşlarımızın yazılarını görüyorduk ana sayfada
çizelge koyuyorum ama görnmüyor anlamadım (ticker factory den)

bunların dışında yeni halinden memnunum :D:D:D:D
Bende aynı dertten yakınıyorum :eek:
Senin yine güzel gözüküyor, beterin beteri var :oops::rolleyes:
Yavaş yavaş düzene girer ama
:rolleyes:

Kazeeeeennnnn isteyenler eski haliyle kullanabilsin lütfen yaaa.
bu arada ifadeler nerde??? kayboldumm

kazennn
lütfen şu online olayını nasıl yapıcaz anlatırmısın ya mesaj yazıyorum sanki boşluğa yazıyorum
:(:(:(:(

Merhaba şu yazılar çok küçük değil mi sizce de ?Yarım metre reklam üstte ve altta bunlar hiç gözükmüyor mini minici kalıyor :(
cssdsds.JPG

B u bir gecis sürecidir eminim, zamanla yerine oturacaktır fln ama herşey o kadar karışık ve düzensiz ki, tarihin altta olması bile sıkıntı

İsmimin altında çıkan şekilleri yok etmenin bir yolu var mı?
Orada nota, kalp şekli falan vardı. Değiştirebilir miyim?

Back