Yeni bir şehir ama nasıl bir hayat?

O iş öyle olmuyor katlandikca dayanmaya çalıştıkça psikoloji gidiyor sinirler yıpranıyor,Hani filmdeki söz varya seninle cebellesecegim diye bütün güzel huylarım değişti diye..Bütün güzellikler gidiyor o yüzden bende 2. Uzmanın görüşündeyim tecrübe ile sabit dayanmak demek sabretmek demek kendi beden ve ruh sağlığımıza bi darbe ha yine de kendi adıma bayağı dayandım sabrettim artık güzelliklerin gittiğinin farkına vardim

Yani esinizin sizin icin anlamı ne sans vermek istiyor musunuz. Hoş onun oyle bir istegi yok arsız yüzsüzün teki. Ama eger diyoraqnizki ayrılmak istiyorum kararim kesin. Tayin isteyin alin annenizi yaniniza gul gibi yasayın gidin. Pismanlık görürseniz de barisma isteginiz olursa degerlendirin. Şuan pisman degil arsız bir adam var

Hepiniz sağ olun. Bu forumda gözüm çok açıldı. Anlamadıgim görmediğim şeyleri anladım.
Yapı gereği hemen kesip atamıyorum ilişkileri. Bir insanin 100 kapısı vardır, 99u acilmadiysa diğerini dene, felsefesiyle, kendimden feragat ede ede bugünlere geldim. Niye böyle yapıyor, niye beni üzüyor diye düşünmeyi bırakıp zaten gerçekten sevilmedim, değer görmedim diye düşünmeye döndüm.
Bunları, beni orantısız yargılayanlar için yazıyorum. Herkesin geçmişi ve psikolojik dayanıklılıgi aynı değil.
Güncel duruma dönecek olursak, aynı evde yaşamak istediğini ısrarla söylüyor, bazen şiddetli kavgaya dönüştürerek bazen de ılımlı gibi davranıp beni manipüle ederek.
Özür yok, gönül alma yok. Bizim için farklı bir şehre giderek gerekeni yaptığını söylüyor.
Ailemle bir arada olmak istemediğini vurguluyor, en fazla selam verip geçermiş.
Ben de tekrar aynı şeyleri istemediğimi söyledim. Zamanla durum değişirmiş, olumlu düşünecekmisim, olursa olur olmazsa olmazmış.

O kadar çileyi çekeceksiniz madem ben olsam sadece annemin kaygı bozukluğunu huzursuzluğunu çekerim.bir ev tutup annenizle çocuklarınızla yaşayın.zamanla duzeniniz oturdukca daha huzurlu olursunuz.adamin bir hayrı yok sıkıntısından başka bir de neden onu kendinize yük edinesiniz..

Ailenizin zararı yok faydası var. Ne demek goruşmemek. Olmazsa olmaz demesi de saçma insan boyle mi yuva kurtarır. Samimi bir beyan bile yok. Resmen sizi yalnizlastırip manipule etmek istiyor. İçinizde kalacaksa deneyin diycem ama siz cekeceksiniz. Yahu yazik ginah cidden. Esinize sinir oldum gul gibi esin cocuklarin var sahip çık az duzgün ol ölürmüsün

Hepiniz çok haklısıniz, teşekkür ederim

Birkaç aydır, afad'in yönlendirdiği psikolog ile psikoterapi yapıyoruz. Artık şehir dışına çıkacağım için görüşmelerimiz bitti. Psikolog, psikopatolojik bir problemi olduğunu düşünüyor. Aynı şeyi daha önce Malatyadaki psikiyatrist de söylemişti. Bu absürt davranışların başka bir açıklaması olamaz zaten. Bir de anası bunu dört yaşına kadar emzirdigi icin oidipus kompleksi olduğunu düşünüyor bu yaşta bile. Aileme olan tavırlarının sebebi olarak da ailesi dolduruyordur büyük ihtimal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…