Yeni bir şehir ama nasıl bir hayat?

Gözünüzü boyamaya çalışıyor muhtemelen. Onca çektiğiniz sıkıntıları düşünün, karşılığı bir elbise mi sizce? Bir elbiseyle unutuldu mu hepsi?

Ben anlamadım 1 senedir sizi çocuklarla ne haliniz varsa görün diye kendi halinize bırakan,bundan zerre rahatsızlık duymayan adam niye hala kocanız?
Hala kurtarılacak evlilik mi var ki ortada? Hayat arkadaşı dert ortağı yaslanabilecek omuz demek değil midir?
Asrın felaketinde beni iki çocukla süründüren adam bi zahmet hayatımda olmayaversin.

Hamile kız kardeşim ve hasta annem “paşa hazretleri damat” rahat etsin diye yurtlarda sürünecek evi boşaltıp paşamız da annemin yüzüne bakmayacak???
Siz neden kendinize değer vermiyorsunuz annenize kardeşinize değer vermiyorsunuz ? O adam neden değer versin ki bu halde..

Son bir yılda survivirı yaşatmış size resmen,bundan sonra da ölmezsiniz artık onsuz salın ipini gitsin,aşırı sinir bozucu eşiniz var kusura bakmayın

Sıkıntıları yaşayan sizsiniz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.
Eski konularınızı bilmiyorum eşinizin iyi tarafları fazla ise dediği mantıklı tayin isteyip yeni bir şehirde ailelerden uzak evliliğinizi toparlayabilirsiniz kızlarınız için. Bazen içinde olunca insan göremiyor kız ailesi de iyilik adı altında evliliğe zarar verebiliyor. Ben her iki ailenin de uzak olması taraftarıyım.
Yok bu adamdan olmaz derseniz zaten 1 yıldır ayrı yaşıyorsunuz belliki güçlü ayakları yere basan bir kadınsınız önünüze bakın.

Sizin ailenizin bu noktaya gelmede payı olmadığına emin misiniz
Annem çok alıngan biridir, esim saygısızlık yaptıkça annem kendini geri çekti. Karşısina alıp çözüm odaklı konuşmadı. Bana nasıl böyle yaparlar diye bir bakış açısına sahip annem herkese karşı . Bu da körükledi. Eşimse her seferinde kabalık yaptı

Yazdıklarınızin birebir aynısını düşünüyorum zaten.
O bunları yaparken ben susmadim, anneme ve kardeşime sözümü geçiremedim sadece. Siz evden gittikce o simariyor yapmayın dedim ama...

Ayrıca artık ailelerden uzak kalıp kendi çekirdek ailemizi duzeltelim diyor. Biz de dahil herkesin suçu var diyor.

Oncelikle buyuk gecmis olsun esiniz ailenize karsi boyle olmasaydi evliliginize bir sans daha verirmiydiniz? Bu soruya kendi icinizde bir cevap verin amalari ve gecmisi bir kenara birakin artik. Olanla ölene care yok denir. Siz onca seye ragmen simdiye kadar bosanmadiniz, ustune deprem derken bir suru badireler atlattiniz. Eskiyi ve olanlari ya bir tarafa birakin ya da yok ben gecmisi eselemeden rahat edemem, bosaninca daha huzurlu olurum derseniz bosanin. Surekli bir gecmis ve gelecek kaygilari ile bu gunu kaciriyorsunuz. Kendinizi yipratmayi ve hirpalamayi birakin artik.

Anneyi tedaviye ikna edip ayrı ev tutmadan sizin yanınızda kalmaya ikna edin. Adamı boşayın eski konularınızı biliyorum çok çektiniz bu hanzo kılıklıdan.Anneyle maaşları ortaklaşa koyup kendinizi idare edin başka türlü bu adamla olmaz

Onun ailesi bize düğün yapmadı ki başkasına yapsın.
Boşa çıksın da birini ayarlayalım diye bekleyen kaşar arkadaşlari hep oldu
Benim eşimin amcası da kayınbabama zamanında Almancı kız bulucam ben sana boşver gitsin demiş kaynanam için, tutmamış sözünü sonra. Piyasa kızıştırıyorlar akıllarınca, sen kıskan da boşama diye ahahah.

Güçlü muyum emin değilim

Adam dünyanın en iyi eşi ve babası olduğunu o kadar ısrarla söylüyor ki hanzo mu diye düşündüm bir an

Aslında geçmişi de eskisi kadar umursamıyorum. Geçmişteki bazı şeyler sonlandı, bazı şeyler devam ediyor. Devam edenler beni endiselendirip bu noktaya getirdi. Çünkü beni mutsuz eden şeyler yine olacaksa yine mutsuzluk var demektir. Eskiden saftim kabul ediyordum ama şimdi değilim.
Evet aileme boyle davranmasaydi yine devam ederdim galiba bir süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…