Yeni bir ilişkiye hazır mıyım?

Gidin ne varki bunda güzel yemek yiyin, kahve için sohbet edin. Şans vermeden bilemezsiniz ki. Baktınız içiniz almadı görüşmesiniz. Belki iyi gelir iyiki gitmişim dersiniz gecenin sonunda.
ya ben de onu düşünüyorum. profil olarak (ki ben dış görünüşe önem verenlerdenim) çocuk bana gayet hoş geldi. ama bir yandan da fazla samimi, fazla beklenti içerisinde gibi. şöyle bir karar aldım buluşur buluşmaz kendimle ilgili kısa bir nutuk atıcam. yani bak ne güzel buluştuk fazla beklenti içine girmeyelim anı yaşayalım şu an bir ilişkiye hazır hissetmiyorum ama seni de reddetmiyorum gibisinden. nasıl fikir?

Karşı taraftan size böyle bir teklif gelirse söyleyin. Net olmak iyidir.

Gittin mi ne yaptın merak ettim. Nasıl geçti?

Gittin mi ne yaptın merak ettim. Nasıl geçti?
Selam, çalıştığım için giremedim buraya. Gittim, güzeldi genel olarak yemek yedik kahve falan içtik. Yani bana göre fazla samimi biri pek hoşlanmadım. Sanırım niyetler de farklıydı biraz. Ondan sonra birkaç gün daha konuştuk ama sonra ne o aradı ne ben. Olaysız dağıldık anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…