• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzum olur arada sıkma canını
borç ödenir gider bir şekilde
sağlık versin allahım bu ay biraz daha az harcama yapmaya özen gösterin bir dahaki ay daha rahatlarısınız inş
sizin ne kadar kaldı borçların bitmesine birde düğün borcumuydu bu
yani eşya,altın,düğün vs vs miydi
biz ne yapıcaz bilmiyorum vallahi

eşya, kredi borçları işte kuzum...bu ay en büyük 700 tl olan bir taksitten kurtuluyoruz inş..o bizi çok zorluyordu :31::31:Allah bize güç versin inş..sizlerde yardımcı olsun rabbimm

eşya, kredi borçları işte kuzum...bu ay en büyük 700 tl olan bir taksitten kurtuluyoruz inş..o bizi çok zorluyordu :31::31:allah bize güç versin inş..sizlerde yardımcı olsun rabbimm

anladım canım zaten eşyalar insanın belini büküyor
pazar günü baktık dedik nasıl işin içinden çıkıcaz bilmiyorum
herşey ateş pahası birde tutturmuşlar işte
1 ay sonra bu fiyatlar artacak düğün sezonu açılıyor falan filan
dedim biz ölelim o zaman yine bize olacak olan

anladım canım zaten eşyalar insanın belini büküyor
pazar günü baktık dedik nasıl işin içinden çıkıcaz bilmiyorum
herşey ateş pahası birde tutturmuşlar işte
1 ay sonra bu fiyatlar artacak düğün sezonu açılıyor falan filan
dedim biz ölelim o zaman yine bize olacak olan

ama doğru sölüolar kuzum..biz eşyaları şubatta aldık..nisan sonunda gittiğimizde mağazalara fiyatlar 300-500 artmıştı...aynen bu şarkı sölenir yani 300-500-300-500 :9::9::9: korkma kluzum düğün zamanı Allah öle bir yardımcı oluyorki anlamıyorsun o zorluklar naısl geçmiş..Arabbim ağız tadlılığı versin en mühimi bu..huzurunuzu bozacak şeyler olmasın...biz ne eşyadan ne gelinlikten birşey anlamadık..çünkü huzur ağız tadı yoktu..para en sonki mesele :34::34:

aslına moralim bozuk kuzum...bu ay maddi durum olarak çok şıkıştık...bizde anlayamadık..bir ankaraya gitmek gelmek bize pahalıya geldi mahvoldukk :50::50::50:
annemlerden 500 tl borç almamıza rağmen hala borçlar ödenmedi tam olarak kredi kartı kaldı 300 tl :18::18::18: elimizde 5 kuruş para kalmadı napıcaz bilmiyorum :50::50:
Allah yardmcnz olsun cnm bnm bende gecen ay öylydm çok şükür bu ay düzelttk kndmzi darsda size

ama doğru sölüolar kuzum..biz eşyaları şubatta aldık..nisan sonunda gittiğimizde mağazalara fiyatlar 300-500 artmıştı...aynen bu şarkı sölenir yani 300-500-300-500 :9::9::9: korkma kluzum düğün zamanı Allah öle bir yardımcı oluyorki anlamıyorsun o zorluklar naısl geçmiş..Arabbim ağız tadlılığı versin en mühimi bu..huzurunuzu bozacak şeyler olmasın...biz ne eşyadan ne gelinlikten birşey anlamadık..çünkü huzur ağız tadı yoktu..para en sonki mesele :34::34:

evet isyan biliyorum düğün zmanı snein stresini
bir ara kafaya koymuştun da ne oluyor demiştik ama bak geçti gitti çok şükür
bakalım zaten ben öyle çok tutturan hani illede bu olsun şu para olsun diyen biri değilim
ama sonuçta bunlar yaplacaksa erkek adamda elini taşın altına koyacak yada evlilik yoluna girmiyecek hiç
rabbim zaten evlenene eğer niyeti halis ise yardım ediyor mutlaka inş
bakalım valla biz şimdilik birşeyin farkında değiliz hala nişanlı nişnalı ama işe maddiyat girince ne olur görücez

İkımzde ıyıyz teyzesı daha ayrlmadm 2 hafta daha sızlerleym 2 hfta snra ayrlcm tatlm

canım maaşallah sana ya:nazar::nazar:
resmen 9.ay içinde ayrılıyorsun işten
benşim arkadaşım kız doğuma 1 hafta kala ayrıldı işten
çğnkü hiçbiryerim ağrımöıyor diyordu kendimi çok iyi hissediyorum diyordu
evde olsam yatacam bütün gün diyordu hani sağlığı el verdiği için çalıştı valla
inş biizimde öyle olur hamilelik boyunca bünye işte demekki

aslına moralim bozuk kuzum...bu ay maddi durum olarak çok şıkıştık...bizde anlayamadık..bir ankaraya gitmek gelmek bize pahalıya geldi mahvoldukk :50::50::50:
annemlerden 500 tl borç almamıza rağmen hala borçlar ödenmedi tam olarak kredi kartı kaldı 300 tl :18::18::18: elimizde 5 kuruş para kalmadı napıcaz bilmiyorum :50::50:

canım sıkkma canını bizde farklı değiliz yani ben bu durumları hiç takmıyorum artık :9:

canım maaşallah sana ya:nazar::nazar:
resmen 9.ay içinde ayrılıyorsun işten
benşim arkadaşım kız doğuma 1 hafta kala ayrıldı işten
çğnkü hiçbiryerim ağrımöıyor diyordu kendimi çok iyi hissediyorum diyordu
evde olsam yatacam bütün gün diyordu hani sağlığı el verdiği için çalıştı valla
inş biizimde öyle olur hamilelik boyunca bünye işte demekki
Bende çok skntm yk tatlm bı sabh uykudan uynmak zor glyo bşka bşy dgl onada katlnyoruz iste ddgı gbı evde otrcamza işte otrurz

günaydınnn canımm...
işler bizimde baya yoğun yaa arkadaş doğum iznine gitti resmen yıkıldı işler üstüme kötü oldu..
topik çok sessiz ama bunu yapanda biziz...giremiyoruzki..maşalah piyonist, eflinam, gofretto bunlar baya canlı tutmaya çalışıolar..2 ay sonra bende onlarla birlikte olucam..arkadaş gelsin izindende inşş :26::26:
seninde regl ağırların geçmedi be kuzum..bir doktora görün istersen bu kadar şiddetli ağrı çekiosan :34::34:
evet canım çünkü nişanlılık dönemlerimizde onu yaptık bunu yaptık diyordur güzel heyecanları paylaşıyorduk evlendik borç içinde
hoş eşimşn yoktu ama genel olarak söylüyorum
allahıma şükürler olsun ben borcumu bitirdimm :16::16::16::16:senetlerimi aldım rabbim cümlemize nasip etsin inşşş

hayırdır kuzucum neden moralin bozuktu...sıkma sen kendini hiçbirşey için...
Cuma günü saglk ocgna gttm kan verdm bütn dgrlrm düşük çktı dktr bune sen ne yaptn hamllgn thlıkede p.tesi dvlet hastnsne gt kan vrırler yatş yaparlar ddı o hafta snu nasl gçtı hc anlmadm agldm durdm ck skür dünde gttm hastnye abrtms o dktr ıgnyle dzelr ddı 10 tane ıgne verdı iste gldm eve

günaydın kızlaarrrr :16::16:

canım herşeyi anladım da sirkesini falan suyunun tuzunu nasıl ayarlıyosun. bide normal yemeklik tuzlamı yoksa kaya tuzumu ne diyolar onunlamı yapıyosun..

normal tuzla tursu eriyo canım kaya tuzu yani turşu tuzuyla yapıcaksın dedığım gıbıı bıraz at karıstır tadına bak normal yencekk yemek seklınden bıraz dha tuzlu olmalı bıde suyu çeşmeden değil içme suyuyla yap sirkesinide sarmısagını cok koyarsan ben sarmısaklı sevıyorum sırkesını az koyarım mesla 5 kiloluk kavonoza 4baş sarmısak koyarsam 1 bucuk 2bardak sırke koyuyorum ama sarmısagım daha azsa
2bucuk 3 su bardagı sırke koyuyorum :)

sanada günaydın canımmmm:16::16::16:
Ben marmara san.sitesindeyim canım sen hangisinde çalıştın
bende iyi bilirim bu tarafı
başakşehirde liseden günden arkadaşım var 5.etaptı sanırım
sular vadisinin karşısında

evet orası 5. etap canım ben keresteciler san. sitesinde çalıştım
ve annemler marmara san sitesinin arkasındaa ikitelli mehmetakifte oturuyolarr 10. senedır belkı dha fazlaada olmsutur orda oturuyoduk ben evlendıkten sonra basaksehıre geçtik annemler hala ordalar :)

günaydınnnn canımmm
nasılsın bakalım

normal tuzla tursu eriyo canım kaya tuzu yani turşu tuzuyla yapıcaksın dedığım gıbıı bıraz at karıstır tadına bak normal yencekk yemek seklınden bıraz dha tuzlu olmalı bıde suyu çeşmeden değil içme suyuyla yap sirkesinide sarmısagını cok koyarsan ben sarmısaklı sevıyorum sırkesını az koyarım mesla 5 kiloluk kavonoza 4baş sarmısak koyarsam 1 bucuk 2bardak sırke koyuyorum ama sarmısagım daha azsa
2bucuk 3 su bardagı sırke koyuyorum :)

anladım internetten tarif almıştım ama hiç bulaşmıyım ben senin tarif ettiğin gibi yapıyım. bide son bişey sorucam bu turşuyu lahana havuç fasulye karışık yapabilirim dimi. 15 gün bekletsem yeterli olur herhalde. :31:

İkımzde ıyıyz teyzesı daha ayrlmadm 2 hafta daha sızlerleym 2 hfta snra ayrlcm tatlm

aman aman iyi olun kuzumm nazar değmesinn :nazar::nazar:

evet isyan biliyorum düğün zmanı snein stresini
bir ara kafaya koymuştun da ne oluyor demiştik ama bak geçti gitti çok şükür
bakalım zaten ben öyle çok tutturan hani illede bu olsun şu para olsun diyen biri değilim
ama sonuçta bunlar yaplacaksa erkek adamda elini taşın altına koyacak yada evlilik yoluna girmiyecek hiç
rabbim zaten evlenene eğer niyeti halis ise yardım ediyor mutlaka inş
bakalım valla biz şimdilik birşeyin farkında değiliz hala nişanlı nişnalı ama işe maddiyat girince ne olur görücez

aynen canık gücü el verdiği kadar yapacak...hiç eşyaymış cartmış curtmuş bu yüzden birbirinizi kırmayın üzmeyin..
senin kv lerde herhalde sana çok gelip gitmiolar değilmi gelin kızım diye...
biraz mesafeliler sanırımm..

canım sıkkma canını bizde farklı değiliz yani ben bu durumları hiç takmıyorum artık :9:

bende takmıodumda bu ay çok fena dıkıştık kuzum öle böle değill :18::18:

evet canım çünkü nişanlılık dönemlerimizde onu yaptık bunu yaptık diyordur güzel heyecanları paylaşıyorduk evlendik borç içinde
hoş eşimşn yoktu ama genel olarak söylüyorum
allahıma şükürler olsun ben borcumu bitirdimm :16::16::16::16:senetlerimi aldım rabbim cümlemize nasip etsin inşşş

amin kuzumm aminn :26::26:

Cuma günü saglk ocgna gttm kan verdm bütn dgrlrm düşük çktı dktr bune sen ne yaptn hamllgn thlıkede p.tesi dvlet hastnsne gt kan vrırler yatş yaparlar ddı o hafta snu nasl gçtı hc anlmadm agldm durdm ck skür dünde gttm hastnye abrtms o dktr ıgnyle dzelr ddı 10 tane ıgne verdı iste gldm eve

:41::41::41: bu doktorlara çok sinir oluyorum yaa..insanları nasıl korkutuolar..her zaman kontrlüne gittiğin bir doktorun var değilmi kuzum ona gittinmi..bence en önemlisi o doktorun ne dediği :34::34:

Back
X