• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
doğum günü olan arkadaşım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu erişirsin inşallah...

Son düzenleme:
tatlım kaynanam da dıbımde sayılı ıkı dk yurume mesafesı yanı cok bısı fark etmıo :)))
bıde saolsunlar eltım kayınvalıdem falan acayıpler bı gun bı bakmıssın can cıger bı bakmıssın dusman kesılmısler o yuzden ıdare etmesı daha zor.
kayınvalıdem zaten bısı kızmasın yada bozulmasın hemen pat dıye sokuverır lafı bıde surat bı karıs gezer
bakalım nasıl olucak bırlıktelık

Bir arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyor sanki karşımda o var gibi hissettim.

Onlar hepsi bir apartmandalar görümce yok eltiler kayınvalde neler yaşadı kız.

İşe başladı da biraz olsun rahatladı. Rabbim huzur bozacak sözden insandan uzak tutsun bizi ne diyim ne denirki hayırlısı olsun herşeyin.

Son düzenleme:
Alışkınım yaa
birde ben nişanlıma çoookkk düşkünüm Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
Kimseyi böyle sevip bağlanmadım onun ilgisi şefkati bambaşka birşey çokk huzur verici
Allah ömür boyu ayırmasın

Alışkınım şikayette etmiyorum
Faturalar filan böyle şeyleri takip etmeyi seviyorum
Zorlanmıyorumda söz konusu nişanlım ise akan sular durur
Onun temiz giyinmesi ütülerinin yapılması filan hoşuma gidiyor
Miiissss gibi:16::16:

22 yaşındayım
kızz sen benden küçükmüşsün maşallah sana o zamann:16::16::16::16::16:
canım benimm
doğru sölüyosunnn tatlıımm tek erkek olunca öle benmkide tek erkek ne alırlarsa banada alırlarrr hatta övüyomuş kaynannam benm gelinim benden bişey istemdi ne derse tamam dedi die biriyle bir hafta arayla evleniyosss o kızınj kaynansı ağlamış çok şey istyo die benmkide yok benmkş bişey istemedi demişşş:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
iki taraflı saygı önemli:nazar:
[/QUOTE]

iki taraflı saygı önemli canım saygı olunca sevgide olur:34::34::34::16::16::16::16::16:
herşey benim istediğim gibi oldu geldiler yaptılar
ama onları zora sokmadım kesinlikle:20:
bütcemize uygun yaptırdım :16::16::16::16:

Alışkınım yaa
birde ben nişanlıma çoookkk düşkünüm Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
Kimseyi böyle sevip bağlanmadım onun ilgisi şefkati bambaşka birşey çokk huzur verici
Allah ömür boyu ayırmasın

Alışkınım şikayette etmiyorum
Faturalar filan böyle şeyleri takip etmeyi seviyorum
Zorlanmıyorumda söz konusu nişanlım ise akan sular durur
Onun temiz giyinmesi ütülerinin yapılması filan hoşuma gidiyor
Miiissss gibi:16::16:

22 yaşındayım
:nazar::nazar:
maşallah kuzuma

yok canım tabıkı ıstedıgım gıbı olacak ama yemek odası ıcın para denklıyemezlerse borca gırıp alalım derse nısanlım alırız ama o hıc bısey demezse ıstemeyecegım
alınıyorum bende halıyle duyanda uzay mekıgı ıstedım sanacak :ssz: :ssz:

mekik istesen bu kadar tepki vermez zaten:1:

YenidenDogdum,mesaisi bitti gidiyor kuaföre sac boayatabılır kas bıyık aldırabılır :)
bunlardagecer1907+,senıde nıckname kendıme ıtaf edıyorum

ıyı aksamlar gelınler
iyi akşamlar canım bunlardagecer bir gün elbet.. üzme tatlı canını :16: aslan gibi oğlun var en önemli destek o olacak sana büyüyünce.

var var sohbette kim varsa onu yazmıştımmm dolu pastaaaa eniştem,izden aldımmm good herart gil yapmışşşş :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: koicşiylee aşçı eniştemizyaaa

o zmaan yiyelim, eniştemiz yapmış pastayı haydin kızlar:56:

$pasta-dilimi.webp

canlarım bu kişiden kişiye değişir benim eşim tek erkek haliyle bende tek gelin oluyorum.
biz ayrı yemek düşünmüştük önce eşimle
ama sonra tekrar düşündük bir yemek daha iyi bizim için:34:
kayınvalidem eşime çok düşkündür tek erkek olduğu için hepimiz gözünün içine bakarız eşimin
benim ailemdekiler yani halamlar amcamlar hep şöyle diyolardı bu insanlar seni üzerler bu insanlar seni ezerler seni hor görürler
bi gün kayınvalidemde evde oturuyoduk konu nasıl açıldı anlamadım kayınvalidem yemein etti seni oğlumdan kızımdan ayırmam die ki dediğim gibi eşime acayip düşkünler
senden tek isteğimiz bu saygını kaybetme illa tartışmalar çıkar insan oğluyuz ama sen benim kızımsın dedi başladık ağlamaya ikimizde
küçük görümceme ne alsa banada alır
kendisine ne alsa banada alır
hiç ayırmaz allah razı olsun hepsindende:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
anlatabildimmi kızlar bu insandan insana deiğişir

çok güzel bir açıklama olmuş şeker:46::46::46::46:karşılıklı saygı çok önemli:46:

Güle güle cnm.
balayına beklerim kızgın sulardan serin sulara atlamak için :34:

ayy bende gelim yaaaa acayip denizde giresim varrrr,:12::12:

Bir arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyor sanki karşımda o var gibi hissettim.

Onlar hepsi bir apartmandalar görümce yok eltiler kayınvalde neler yaşadı kız.

İşe başladı da biraz olsun rahatladı. Rabbim huzur bozacak sözden insandan uzak tutsun bizi ne diyim ne denirki hayırlısı olsun herşeyin.

bakalım bnde elımden geldıgınce evde durmamaya calısıcam okuldu babamın ısıne yardımdı gezmeydı derken ev ısımı aksatmadan kendımı dısarı atarım bol bol dıye dusunuyorum. ılk bır yada bır bucuk sene böle gecerde sonra ıse gırer calısırıım buyuk ıhtımalle.
bakalım ıns huzurum kacmaz dıye dua edıyorum ama daha sımdıden problem cıkar apacık goruyorum
cunku ev anahtarımın pesındeler suan. alabılır mıyız yedek demek yok
bızde durucak ılla. balayı donusu ılk problem bundan cıkıcak
dugundede gelın arabasına kımseyı almak ıstemıyoruz belkı bı cıft ark olabılır kayınvalıdem gelın arabasında benı ıstemedıler dıye prob cıkarcak butun gun
bakalım hayırlısı
ne demısler dusun dusun yoktur ısın :))))

merhaba arkadaşlar,

konumuz taşınmış nerelere gelmişizz :))))
epey olmuş demek girmeyeli nete.....

nasılsınız kızlar,
gün sayanlar..... heyecanlar doruktadır.... :) Allah utandırmasın kızlar, umarım herşey yolunda geçer biter .... yuvanızda huzurla oturursunz...

şaka maka ben evleneli neredeyse 50 gün oldu :)))

50 koca gün......

son 60 / son 70 gün diye şafak saydığımızı dün gibi hatırlıyorummm.... :31:

çok şükür evime alıştım,

artık telaş yapmadan yemeklerimi de yetiştirebiliyorum...
evimi evirip çevirebiliyorum yanii anlayacağınız :)

Allah bugünlerimizi aratmasın inşallaah...

hepimize ağız tadı ve huzur versin Rabbim....

buaradaaa " Good_heart" gelinlik resimlerini çoook merak ediyorummmm... :) eklersen haber ver olur mu ;)

ay kızlar yıne kafamdakılerle kafanızı sısırdım
ozur dılerım valla bnm dertler bıtmıo
ya nısanlımla bısı oluyo
yada aılesıyle :)))
neysem boswerın daha fazla laf kalabılıgı yapıp canınızı sıkmıyım barı :1:

bakalım bnde elımden geldıgınce evde durmamaya calısıcam okuldu babamın ısıne yardımdı gezmeydı derken ev ısımı aksatmadan kendımı dısarı atarım bol bol dıye dusunuyorum. ılk bır yada bır bucuk sene böle gecerde sonra ıse gırer calısırıım buyuk ıhtımalle.
bakalım ıns huzurum kacmaz dıye dua edıyorum ama daha sımdıden problem cıkar apacık goruyorum
dugundede gelın arabasına kımseyı almak ıstemıyoruz belkı bı cıft ark olabılır kayınvalıdem gelın arabasında benı ıstemedıler dıye prob cıkarcak butun gun
bakalım hayırlısı

senin evinin anahtarı başkasında ne işi varyaaaaa millet bi alem fazlalaını aldımmm ben nişanlımdannnnnn :15::15::15::15::16::16::16::16::16:

Hey masallllahhhhhhh :16: :16: :16:
Analar ne evlatlar doguruyor
ben bıseylerı takıp etme konsuunda bıraz basarısızım
kendı faturalarımı takıplıyemıyorum :17::1:

:17::17:

YenidenDogdum,mesaisi bitti gidiyor kuaföre sac boayatabılır kas bıyık aldırabılır :)
BaharKenan35, pek konusma fırsatımız olmadı sımdıye kadar ama olsunn
good_heart+, canımm hoscakall
masatakvimi+, evın resımleırnı ıstıyoruzzzz
cgdm16+, gorusuruz tatlım bunlara kafa yorma sımdılık buyutmemeye calıs
moonlight_night+, hoscakal canımm hoscakalsın kavurucu sıcak sehrındekı bayan
citl, sen evdekı ceyızını cekmıcekmısın bıze yoksa dırek evınımı gostercenn
isyan123, sen gıttın bende gelıyommm
baglacolanki+, valla nıckını tellafuz edmeıyorum yahu manası ne merak ettım
bunlardagecer1907+,senıde nıckname kendıme ıtaf edıyorum
butterfly_01+dogumg unun kutlu olsunn nıce mutlu yıllara yas kac oldu
ıyı aksamlar gelınler

Canım boya ve parke işi bitsin ekleyeceğim
sonrada yerleşmiş hallerini eklerim
ev şuan inşşat gibi

ewt kuzum bende ütülüyorummm geldi artık benmkide güzel oluyıoo oda film izler gibi izliyo ütü yaparken aynı yaşıtıdızzzzz şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3::3::3::3:

:16::16::16::16:
22 yaş güzeldir
Evlenirken ama 23 olcam:ssz::ssz:

canlarım bu kişiden kişiye değişir benim eşim tek erkek haliyle bende tek gelin oluyorum.
biz ayrı yemek düşünmüştük önce eşimle
ama sonra tekrar düşündük bir yemek daha iyi bizim için:34:
kayınvalidem eşime çok düşkündür tek erkek olduğu için hepimiz gözünün içine bakarız eşimin
benim ailemdekiler yani halamlar amcamlar hep şöyle diyolardı bu insanlar seni üzerler bu insanlar seni ezerler seni hor görürler
bi gün kayınvalidemde evde oturuyoduk konu nasıl açıldı anlamadım kayınvalidem yemein etti seni oğlumdan kızımdan ayırmam die ki dediğim gibi eşime acayip düşkünler
senden tek isteğimiz bu saygını kaybetme illa tartışmalar çıkar insan oğluyuz ama sen benim kızımsın dedi başladık ağlamaya ikimizde
küçük görümceme ne alsa banada alır
kendisine ne alsa banada alır
hiç ayırmaz allah razı olsun hepsindende:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
anlatabildimmi kızlar bu insandan insana deiğişir

kızz sen benden küçükmüşsün maşallah sana o zamann:16::16::16::16::16:
canım benimm

iki taraflı saygı önemli canım saygı olunca sevgide olur:34::34::34::16::16::16::16::16:
herşey benim istediğim gibi oldu geldiler yaptılar
ama onları zora sokmadım kesinlikle:20:
bütcemize uygun yaptırdım :16::16::16::16:

Sen mükemmel bir eş ve gelinsin
çok iyi niyetli güzel kalplisin
Allah ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın:nazar::nazar:

:nazar::nazar:
maşallah kuzuma

mekik istesen bu kadar tepki vermez zaten:1:

iyi akşamlar canım bunlardagecer bir gün elbet.. üzme tatlı canını :16: aslan gibi oğlun var en önemli destek o olacak sana büyüyünce.

o zmaan yiyelim, eniştemiz yapmış pastayı haydin kızlar:56:

Eki Görüntüle 449189

çok güzel bir açıklama olmuş şeker:46::46::46::46:karşılıklı saygı çok önemli:46:

ayy bende gelim yaaaa acayip denizde giresim varrrr,:12::12:

Şımarttınız beni
good_heart ve bunlardageçerim
Küçüğüm emmme 10 parnağımda 10 marifet :1::1::1::1:
Annem küçüklükten zor yetiştirdi valla
Çalıştığı için ütü bulaşık yemek temilzik fatura işlerine okuldan sonra hep ben ilgilenirdim ondan tecrübeliyim
birde kardeş baktım :nazar::nazar::nazar:

good_heart sne kaç yaşındaydın canım

bakalım hayırlısı

kızlar kaldığımız kalacağımız ve yeni gireceğimiz ailede rabbim bizlere geçim huzur sağlık ve sayğılı yaşamayı nasip etsin inşş:nazar::nazar::16::16::16::16::16::16:

ay kızlar yıne kafamdakılerle kafanızı sısırdım
ozur dılerım valla bnm dertler bıtmıo
ya nısanlımla bısı oluyo
yada aılesıyle :)))
neysem boswerın daha fazla laf kalabılıgı yapıp canınızı sıkmıyım barı :1:

ypk kuzum burda konusmayacanda napacannnn ya kafanı dağıtyusnn aşk olsunnnn:16::16::16:

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız kızlar,
gün sayanlar..... heyecanlar doruktadır.... :) Allah utandırmasın kızlar, umarım herşey yolunda geçer biter .... yuvanızda huzurla oturursunz...

50 koca gün......

çok şükür evime alıştım,

buaradaaa " Good_heart" gelinlik resimlerini çoook merak ediyorummmm... :) eklersen haber ver olur mu ;)

cnmmm hoşgeldinnnn bizde seni merak ediyordujkkkkkkkk resim bekliyosssssssss

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız kızlar,

50 koca gün......

çok şükür evime alıştım,

50 gün mü ne çabuk yahuu
dün gibi..

Back
X