- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
amin inşaallah..
ya ben de ömrümce o kızlardan olamadım,bayaı bi erken kalkmam gerekiyo bunun için,sürekli süslenip püslenmediğim için elim yatkın değil:)
ya bnm bi ev ark.ım vardı,maşallah duş-saç düzleştirme-full makyaj yaptığı zamanlar olurdu kısacık zamanda,yok ben kabiliyetsizim:)
ama evlenince bol bol pratik yapıcam inşaallah:)
kız çevreniz pek kalabalıkmış ya,maşallah..bizim yok o kdr çevre..ayrıca o kdr insanı ağırlayacak bütçe de yok,çok sade bişi olucak..karar değişebilir son dk ama şu an yemekli nikah ,sonra belki ikramı pasta olarak değişebilirz bakalım..
ay maşallahhiç de ukalalıkla ilgisi yok bence,Allah aşkına kim düşünmüştür nişanlıma şu kadar takamıycam,ben nasıl gönül rahatlığıyla istiyorum diye..
ben de elimden geldiğince yük olmamaya çalıştım,ki bizde çok altın isteyen aileler de çok,ama ailem istemedi sağolsun..
e harcamalar da ortak..niyetler halis,Rabbim yardım eder elbet,bizim de gönlümüzdeki eve,altınlara,eşyalara kavuşacağımız günler de gelir bakarsın..
ama önce sağlık ve huzur inşaallah..
evet senin yazdıklarına da denk geldim,çok hoş şeyler var ya eğleniyorum,,eski tuttuğum günlükler geliyor aklıma,yıllar sonra okuyunca gülmekten kırılıyordum neler yazmışım diye:)
ben de takılıcam artık..
sanırım alıntı yazıp yazmak yasak,öyle de olmuyo ya,bazısını alkışlamak istiyor insan:)
uykum yok ve daha çoook yazasım var,senle muhabbet etmek çok güzel pakizecim ama bence artık uyuyalım,yarın zombi gibi olucaz bak:))
iyi geceler canım
bende hayatım boyunca öyle kokoş kokoş olamadım . Sanırım tarzımda değil ben gayet relaks :)
evet tatlım çok kalabalık oluyoruz biz.malum babamın sadece 6 kardeşi var. bunların gelinlerii eşleri çocuk çombalak vs vs.
Babamla aynı iş yerinde olduğumuz için iş çevremiz de kalabalık hatrımızı kırmazlar sanırım :)
Nişanlım desen ufak bi aşiret gurubu oluşturacak kadar var. evde nişan yaptım sadece karşı taraftan 100 küsür insan geldi
Yani 2-3 saatlik eğlence için dünya parayı harcamak için babaannemin deyimiyle trilyarlar lazım trilyarlar
olsa istermiydim gerçekten de bilmiyorum kendi sorduğum soruda boğulmak üzereyim sanırım isterdim ama şuanki şartlar mütevaziliğe kaçmamı gerektiriyor
Mutluyum huzurluyum çok şükür sıkıntı stres tabiki var ama bunlar olmasa anormal olurdu sanırım....
Yemekli nikah yada pastalı süpermiş kuzum Allah gönlünüze göre versin inşallah...
Ben inanıyorum ya Allah kısmet ederse 2-3 sene sonra evimizi aldık bebek bekleyebiliriz artık gibi konuşmalarımız olucak....
Borcumuz var ama 1 sene sonra bitecek gibi cümlelerimize yaklaşıyoruz gibime geliyor tatlım
İnşallah önce sağlık sonra huzur versin Rabbim hepimize
bende günlük tuttum hatta bir genç kızın gizli defterinden özenmiştim
Ama çok iyi yapmışım okuyunca süper oluyor hatta nişanlıma da okuttum gülmekten yerlere yattık.. bak bir kısmını yazayım
"selam sırküpüm!!!
Bugün acayip sinirliyim annem ve ablamla çarşıya çıktık bana istediğim ayakkabıyı almadılar... ama ablama aldılar... ben haketmiyomuyum. neyse yataım çok geç oldu "
hahahhah sırf yazmak için yazılmış bir yazı :)))
evet şekerim senle de sohbet harika ama haklısın ellerim uyuştu sanırım çok öptüm görüşürüz yarın inşallah tekrardan
iyi geceler tatlım umarım herşey gönlümüzce olur
Günaydınnnn gelinlerrr
Günaydın şekerimmm
Günaydın en güzel gelinlerrr
yenidendoğdum üzüldüm yaaa..ama düğüne daha var..saç rengini eminim tutturursun çok sıkma canını
günaydınlar
topiğin ilk sayfasında zaman zaman günceleme yapıcam bakın şekerler. dün akşam baya bi düzenledim..
O KADAR kotu kı herseyyy
dun kuafore gıttım o sacları gosterdım
sonuc o kadar rezalet oldu kı altın sarısı dıpler
uclar ara ara altın sarısı ara ara rofle sacım
sok oldum
napcaz dedım devam koyu vurun
yapcak bısey yok yanı
uclarına kızıl surduler, kıpkırmızı oldu ucları dıpler altın sarısı
ucları yesıl yesıl olmasın dıye yaptılar
o anda koyu olsunda ne olursa olsun moduna gectım
3.boyada dumduz bı renkle cıktım
kumralmı kahvemı bılmem
renk guzel
ben beyaz tenlıyım gozlerım bal rengı
bam yaptı hersey
gorenlerın neredeyse cogu sarı daha havalı duruyordu dıyor
nısanlım begenmedı
cesaretım kırıldı
daha makyaj yapmadım bugun ıse geldım cunku 4.5 saat surdu ıslemler
sacımı kestıreyım dedım
boyunu gostercem oncekı ve sonrakı o kadarmı kısa olur :S
hersey ters
eve gıttım
su cuma gunu kapora verılcek dedım evı adam bıze vermıyor
evı satınmı alıcaksınız kardesım demıs
kapora neden vermıyorsunuz vermıyorum sıze vazgectım demıs
nısanlımın aılesı laptop almayı dusunsun supurge makınesı dusunsun
nısanlımın haberı yok annem ben uyuyamam sıkılırım dıye sabah soyledı
aglamaktan beter oldum
yok ıste sımdı 2 secenek var bırı 1+1
amerıkan mutfaklı ev mutfakda salon bır arada
dıgerıde bodrum kat
neden boyle benım ısım cok zor mesela hıc bısey kolay olmuyor hep cıft dıkıs gıdıyoruz
bnısanlım uyuyor uyansın ona bulascam galıba
herseyın suclusu saclarım
bu suankı halım sabah evden cıkmadan cekıtm sıyah degıl koyu bı renk
bu o rezalet olan renk
buda 7 senedır kullandım rofle sacım
:S
cok guzelmıs ya
Günaydın şekerimmm
Günaydın en güzel gelinlerrr
yenidendoğdum üzüldüm yaaa..ama düğüne daha var..saç rengini eminim tutturursun çok sıkma canını
Günaydınnnn gelinlerrr
akşam amma konuşmuşlar çoğunu hala okuyamadım yahuuu...geveze gelinler sizi
bu arada akşam annemle konuştuk..annem bir set için falan ben onlara alın demem dedi..biraz bekleyelim almazlarsa ben alırım sana dedi...canım annemmmm
ev mevzusu su ;
ev tamam dedık kafamızda ama adama kapora vermedık
cuma gunu nısanlımın aılesı gormeye gelecektı ve o gunde kapora verılmeyecektı adam bunu bılmıyor ama ben bılıyorum
ben snaıyorum suanda ellerınde yok
o gun gıdıyorum 3 parca yenılenmıs esya goruyorum ve apartmanın bahcesıne alınmıs bıtkıler bı bıktı nedır demeyın bıktı ve cardak alınmıs 600 lıraya yakın tutmus bası apartmanda ıkı kısı cekıyor
anlayın yanı 300 lıra kayınpederden cıkmıs cıkarsa cıksın
ama ne oldu adam kapora vermedıgımız ıcın 10 gundurde adamın elını kolunu bagladımız ıcın dun babamın dukkanına gelmıs
evmı satın aloyorsunuz kardesım kırayamı cıkıyorsunuz ben evı sıze vermekten vazgectım bedava tutarım boş tutarıma getırmıs lafı
o kadar uzuldumkıı
sac rengıme alısırım
sacı sarı severım ama gelınlık ıcın yaptım bunu fakat tuhaf hıssedıyorum suanda
sac rengımın akıp acılacagından emınım
off off
valla açıkcası bende okumaktan sıkıldım eylülle pakizee baya konuşmuşlar
okumadım
biraz daha bekle kuzuucm
Nişanlınla aran nasıl
Bu arada mail atarsan hala benim pc gelmedi
arkadaşımın bilgisayrdayım
arkadaşımın anneannesi vefat etmiş kızlar
bugün yoğunummm
Kötü olmuş bu durum
neden kapora vermemişler ki
nişanlından beklemişlerdir belkide vermesini
evimi beğenmemişler
başı sağolsun arkadaşının tatlım...
nişanlımla aramız çok iyi değil...daha doğrusu ona bakarsan iyi..akşam birşey yok gibi konuşuyor bende soğuk davranıyorum..kırgınım anlasın yaniiiakşam dedim annene uydun bir tekme attın bana dışladın sen beni dedim..bunuda asla unutmucam dedim tabiki öle birşey yok dedi..sen son zamanlarda çok alıngan oldun...düğün stresi seni gergin yapıyor rahatla biraz diyor bana ben yine sinirlendim tabii..bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?