Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

tatlım bende geçen hafta sen gibiydim...baya kötü olmuştum..ilgisizlik, düşüncesizlik falan diye hep kendi kendimi yiyordum...cumartesi akşam buluştuk konuştuk hatta biraz tartıştık ama onu anladım..o benden daha stresli bir durumda..bir sürü borcun altına giriyor hepsini ödemeye çalışıyor ve yeni bir aile kurup onun başında olmak için gün sayıyor..onların durumu aslında daha kötü...bir biraz serbast bırakalım...birde biz stres yaratamayalım üzelerinde onları rahatlatalım...biliyorum bizde stres altındayız ama işte bayanız kaldırabiliyoruz...erkekler küçük bir bebek gibi hep ilgiye ihtiyaçları var ve ömür boyuda olacak

Ben de artık nişanlıyıııııım. :124::118::124::118:

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı düğün şafağına olsun inşallah....mutluluklar dilerim,tebriklerrrrrr...

tatlım çok teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun inşallahhh...

gelinim ah canım ya seni gördükçe ben ne yapacam diyorum gerçi ben aynı ülkedeyim ama şehirler farklı sende ayrı bir ülkeden başka bir ülkeye gelin gidiyorsun zor tabi allah yardım eder canım sonuçta sevdiğin adama kavuşuyorsun...

yenidendoğdum canım evinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

ve herkese günaydın bayanlar!!!hürmetlerrrrrrr
gününüz her zamankinden güzel geçsin inşallah...bendeki gelişmeler 5 gün kaldı nişanıma

Cnm aranızın düzelmesine sevindim.

inş. daha da iyi olacak

günaydın kızlarrrrrr
çok güzel bir hafta snu geçirdim güldük eğlendik yedik içtik ayyy çok güzeldi yaaaaa
baktım kuzumnmmm maşallah dedim

ohhh çok güzel geçmiş haftasonun süper valla.şeker neler yaptın bakalım menüde neler vardı?

canım hoşgeldin, seninde çok az kaldı yaaaaa, çok heyecanlı ne zamandı tarihin ekleyelim seni de ana listeye

ısyan arayı duzeltmene sevındımm canım

elfmmm ; sen calısıyormusun ?

canım bu zamanlarda olur böyle şeyler çok fazla sıkma oda bunalmıştır stresten düzelir merak etme

Selammm
herkese Günaydınlarrr
Yoğunum geçmişi okuyamadım en kısa sürede geelceğimmm

hoşgeldin kuzumm

fırında patatesli baget, mercimek çorbası,pilav, havuç meze, zeytinyağlı sarma, salata
kahvatıda : fırında kaşarlı patates, menemen, börek ve kahvaltı çeşitleri
kuzum ama çok eğlendim ben hayatımda bu kadar eğlenmemiştim

kızlar size bişey sorucam şimdi bizim nişan salonda olucak ya nişan günü konukların huzuruna çıkıcaz giriş müziğiyle sonra ilk dans müziği başlayacak dans bittikten sonramı yüzükler takılıcak yoksa aradan biraz zaman geçtikten sonramı yüzükler takılıcak :26:

Bizde danstam hemen sonra takılır tatlım

wooowww meniya bak...
çok güzel geçmesine sevindim şekerim...inş bizde sen gibi huzurlu, mutlu oluruz...

Aradan biraz zaman geçtikten sonra takılır sonra pasta sonra da takı

Benm fikrim

canım günaydın bu zamanlarda oluyor böyle durumlar bizde de aynı. ama yinede çok ilgi göstermiyor diye üstüne fazla gitme nişanlının. onunda sıkıntıları var bu zamanlarda belki belli edemez sana iyice sıkılır. sakinleş azcık

Selammm
herkese Günaydınlarrr
Yoğunum geçmişi okuyamadım en kısa sürede geelceğimmm

günaydın canım haydi oku gelll benim gibi geçmişte kaybolma sakın.

günaydın isyanım
kıss biz sana demedik mi nişanlının üzerine gitme fazla diye. bak söylemiş sana da.erkekler bizden daha ağır yükteler kızlar şu anda.onlarıda anlamak gerekir.
konuşup güzelce halletmişsiniz.çok sevindim şeker düzelmesine

evet cnm aynen öylede biz birbirimize uzağız görüşemiyoruz bnde kandi kendime karar aldım arayıp sormicam bunaltmicam bakalım ne olcak

mutfak camı
bu demır cıkarılacak

mutfak dolabımız

buda mutfagın dıger kısmı kapının arkasında camasır makınesı olacak
kapının karısında ıse buzdolabı

banyo

buraya dar bı dolap alıcam havluları koymak ıcın

burası bıraz bulanık cıkmıs

dusa kabını cok guzel ıstanbul kopru desenlerı var

ayrı bır wc cdaha var cekmemısım

bırde korıdoru cekmemısım

yatak odası burazı yatak duvara bırlesık olacak bırde 270 lik bı duvar var oraya dolap
komıdın sanırım ya bır tane olur yada hıc olmaz
yatakda camın onunde olacak mecburen
kucuk bıraz

burasıda oglusumun odası olacak

burası salon
sag tarafta bı cam daha var da cekmemısım

buda kapı kısmı o duvara yemek masamı koymak ıstıyorum

konsolun uzerınemı tv taksam
yoksa konsolu korıdoramı koysam ama yollugun uzerınde olur o zaman gercı gırıs burası nereden sılkelıcemde :S

inş. düzelir çok üzülüyorum böyle olmasına göremiyorumda özlüyorum

moonlight_nightgünaydın canım
evet yaaa çok güzel,hepimiz böyle olucaz Allah nasip ederse..

ohh kuzuma bak sen hamarat çıktın yaaa emeğine sağlık, eğlenmede ne çok sevindim bizde artık böyle eğlenelim

ayy evet yaaa konuştuk hallettik..benim tüm bu huysuzluklarım aslında onu görememekten kaynaklanıyormuş bunuda anlamış oldum

evet cnm aynen öylede biz birbirimize uzağız görüşemiyoruz bnde kandi kendime karar aldım arayıp sormicam bunaltmicam bakalım ne olcak
tatlım merak etme düzelirsiniz..bir süre uzak kal bakalım sende benim gibi azıcık özlem girsin araya...çok üstüne gitme

yenidendoğduni evini beğendim şekerim...inş daha güzelleri sizin olur

Rabbim huzurlu mutlu oturmanızı nasip etsin.
Çok güzel eşyalı halinide yollarsın ozaman bambaşka olur evin içi

Allahım ağzınızın tadını bozmasın

tmm gitmicem ama özlüyorum sesini duymak istiyorum nese bnde artık kendimi geri çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…