- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.441
kıslar bizim nışanlımla aramız çok kötü çok bunaltıyomuşum ama bnde çok bunaldım ilgi istiyorum oda göstermiyo çalışıyorum diyo acaba bn çok şeymi istiyorum ne yapıyım akıl verin bana çok fenayim :18::18:
Ben de artık nişanlıyıııııım. :124::118::124::118:
tuticim hepsi çok güzeller Allah ağzınızın tadını bozmasın
canım set takılır diye biliyorum ben.
canım benim Allah ömür boyu mutlululuğunuzu sürdürsün inşallah, Hayırlı olsun
iyi geceler canım . bende bi gireyim bakayım dedim neler yaptınız..
aileden ayrılmak çok zor gerçekten bunca zaman yaşadığımız yer... ama öte yandan kendi ailemizi kuracağız, bu mutluluk verici..hepimiz çok yakınm zamanda evleneceğiz. Allah'ım pişman etmesin inşallah hiçbirimizi.
tatlım bende geçen hafta sen gibiydim...baya kötü olmuştum..ilgisizlik, düşüncesizlik falan diye hep kendi kendimi yiyordum...cumartesi akşam buluştuk konuştuk hatta biraz tartıştık ama onu anladım..o benden daha stresli bir durumda..bir sürü borcun altına giriyor hepsini ödemeye çalışıyor ve yeni bir aile kurup onun başında olmak için gün sayıyor..onların durumu aslında daha kötü...bir biraz serbast bırakalım...birde biz stres yaratamayalım üzelerinde onları rahatlatalım...biliyorum bizde stres altındayız ama işte bayanız kaldırabiliyoruz...erkekler küçük bir bebek gibi hep ilgiye ihtiyaçları var ve ömür boyuda olacak
günaydın kızlarrrrrr
çok güzel bir hafta snu geçirdim güldük eğlendik yedik içtik ayyy çok güzeldi yaaaaa
baktım kuzumnmmm maşallah dedim
canım benim ohhh ne kadar güzel ne kadar mutluözendiriyorsun bizi valla biz hala koşuşturmacalar da streslerdeyiz kınama 25 düğünüme 26 gün kaldı ohhhh darısı bizim başımıza inşallah good_heartçığım geçsin bu koşuşturmacalı günler bizde azcık sefa sürelim öpüyorum canım, hepimiz çok çooook mutlu olalım
tatlım bende geçen hafta sen gibiydim...baya kötü olmuştum..ilgisizlik, düşüncesizlik falan diye hep kendi kendimi yiyordum...cumartesi akşam buluştuk konuştuk hatta biraz tartıştık ama onu anladım..o benden daha stresli bir durumda..bir sürü borcun altına giriyor hepsini ödemeye çalışıyor ve yeni bir aile kurup onun başında olmak için gün sayıyor..onların durumu aslında daha kötü...bir biraz serbast bırakalım...birde biz stres yaratamayalım üzelerinde onları rahatlatalım...biliyorum bizde stres altındayız ama işte bayanız kaldırabiliyoruz...erkekler küçük bir bebek gibi hep ilgiye ihtiyaçları var ve ömür boyuda olacak
kıslar bizim nışanlımla aramız çok kötü çok bunaltıyomuşum ama bnde çok bunaldım ilgi istiyorum oda göstermiyo çalışıyorum diyo acaba bn çok şeymi istiyorum ne yapıyım akıl verin bana çok fenayim :18::18:
Selammm
herkese Günaydınlarrr
Yoğunum geçmişi okuyamadım en kısa sürede geelceğimmm
ohhh çok güzel geçmiş haftasonun süper valla.şeker neler yaptın bakalım menüde neler vardı?
canım hoşgeldin, seninde çok az kaldı yaaaaa, çok heyecanlıne zamandı tarihin ekleyelim seni de ana listeye
kızlar size bişey sorucam şimdi bizim nişan salonda olucak ya nişan günü konukların huzuruna çıkıcaz giriş müziğiyle sonra ilk dans müziği başlayacak dans bittikten sonramı yüzükler takılıcak yoksa aradan biraz zaman geçtikten sonramı yüzükler takılıcak :26:
canım bu zamanlarda olur böyle şeyler çok fazla sıkma oda bunalmıştır stresten düzelir merak etme
hoşgeldin kuzumm
fırında patatesli baget, mercimek çorbası,pilav, havuç meze, zeytinyağlı sarma, salata
kahvatıda : fırında kaşarlı patates, menemen, börek ve kahvaltı çeşitleri
kuzum ama çok eğlendim ben hayatımda bu kadar eğlenmemiştim
kızlar size bişey sorucam şimdi bizim nişan salonda olucak ya nişan günü konukların huzuruna çıkıcaz giriş müziğiyle sonra ilk dans müziği başlayacak dans bittikten sonramı yüzükler takılıcak yoksa aradan biraz zaman geçtikten sonramı yüzükler takılıcak :26:
Selammm
herkese Günaydınlarrr
Yoğunum geçmişi okuyamadım en kısa sürede geelceğimmm
canım bu zamanlarda olur böyle şeyler çok fazla sıkma oda bunalmıştır stresten düzelir merak etme
hoşgeldin kuzumm
fırında patatesli baget, mercimek çorbası,pilav, havuç meze, zeytinyağlı sarma, salata
Eki Görüntüle 446608 Eki Görüntüle 446609 Eki Görüntüle 446610
Gelinle damatlarrr bizde böyle olucaz inş...
canım günaydın bu zamanlarda oluyor böyle durumlar bizde de aynı. ama yinede çok ilgi göstermiyor diye üstüne fazla gitme nişanlının. onunda sıkıntıları var bu zamanlarda belki belli edemez sana iyice sıkılır. sakinleş azcık
günaydın canım haydi oku gelllbenim gibi geçmişte kaybolma sakın.
günaydın isyanım
kıss biz sana demedik mi nişanlının üzerine gitme fazla diye. bak söylemiş sana da.erkekler bizden daha ağır yükteler kızlar şu anda.onlarıda anlamak gerekir.
konuşup güzelce halletmişsiniz.çok sevindim şeker düzelmesine
tatlım merak etme düzelirsiniz..bir süre uzak kal bakalım sende benim gibi azıcık özlem girsin araya...çok üstüne gitmeevet cnm aynen öylede biz birbirimize uzağız görüşemiyoruz bnde kandi kendime karar aldım arayıp sormicam bunaltmicam bakalım ne olcak
mutfak camı
bu demır cıkarılacak
mutfak dolabımız
buda mutfagın dıger kısmı kapının arkasında camasır makınesı olacak
kapının karısında ıse buzdolabı
banyo
buraya dar bı dolap alıcam havluları koymak ıcın
burası bıraz bulanık cıkmıs
dusa kabını cok guzel ıstanbul kopru desenlerı var
ayrı bır wc cdaha var cekmemısım
bırde korıdoru cekmemısım
yatak odası burazı yatak duvara bırlesık olacak bırde 270 lik bı duvar var oraya dolap
komıdın sanırım ya bır tane olur yada hıc olmaz
yatakda camın onunde olacak mecburen
kucuk bıraz
burasıda oglusumun odası olacak
burası salon
sag tarafta bı cam daha var da cekmemısım
buda kapı kısmı o duvara yemek masamı koymak ıstıyorum
konsolun uzerınemı tv taksam
yoksa konsolu korıdoramı koysam ama yollugun uzerınde olur o zaman gercı gırıs burası nereden sılkelıcemde :S
ayy evet yaaa konuştuk hallettik..benim tüm bu huysuzluklarım aslında onu görememekten kaynaklanıyormuş bunuda anlamış oldum
tatlım merak etme düzelirsiniz..bir süre uzak kal bakalım sende benim gibi azıcık özlem girsin araya...çok üstüne gitme
yenidendoğduni evini beğendim şekerim...inş daha güzelleri sizin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?