Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

çoookkk yoruldum
anlatmadım canımm yaa
valla kafam bi dünya şu aralar
İzmirin neresine geliyorsun

canlar çıkıyorum ben akşama gelicem müsait olursam

eklenecek çok şey var topiğe yavaş yavaş eklicem hepsini siz yazın bana özelden falan

Ben yoğunluktan çok gelemiyorum bazen gelip okuyabiliyorum Gelincede uzun bir süre sizi arıyorum yaa bir oradasınız bir burada:) Ben yokken konu taşınmış, yeni konu açılmış. Hayırlı olsun yeni konumuz gelincikler:)
Herkesin heyecanı var ne güzel. Bende ev kurmak istiyorum ama Benimde evim eşyalarım olsun. Bende temizlik yapayım. Hiç düğün havasında değilim böyle olmaz ki ama:)
Size kolay gelsin işlerinizde, darısı da başıma..

Selam kızlaarr yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsuuuun

hepimize hayırlı olsun kuzum

bal böceğine topikle ilgili bilgilendirme mesajı atılmıştır

kızlar yalnız ilk sayfada düzenleme yapamıyorum kızlar yaaa o kadar aradım taradım bulamadım neden acaba. genelde konu sahipleri yapabiliyor değişiklik ,ben neden yapamadım, anlamadım :44:

elerin dert görmesin kuzum

iyi akşamlarrr ben çıkıyorumnmmmmm

iyi akşamlar canım görüşürüz yarın
eeee 2012 evlenen kızlar burada mı şimdi ?

nasılsınız bakalım ?

evet inşş buradayızzz

kazen beyden cvp gelmiş kızlarrrr...nasıl bir topik açıcğımızı sormuş...bende açıklama yapıp topiğimizi açtığımızı bakabileceğini söledim

Kızlar perdelerimin ölçüsünü almaya geldiler
Boyacımızı da getirttik boyamızı seçmiştik zaten damla sakızı marshall çok ferah bir evim olucak çok güzel olucak Allah'ın izni ile....
Boyaya cuma günü başlıycaklar cumartesi bitecek...
beyaz eşyalarımız ve köşe koltuğum mutfak masam haftaya salı günü gelicek.
Diğer mobilyalarımız da haftaya perşembe günü gelicek.
Halılarımız perdelerimiz de 25 haziranda tamamdır
Sonra çeyiz serme fası başlıycak ayy süper olucak süper

Eylülüm balım perdeci ile konuştum kendi imalatlarıymış... Toptan kumaş alıp dikiyorlar öyle taç brillant filan değil yani yardımcı olamadım sanırım üzgünüm

Yeni konumuz hayilri olsun
Yarim saattir eski konuyu okuyorum ancak jeton düstü yeni konu var mi acaba diye düsünmek

Bugün yogun bir gün oldu benim icin.
Cok güzel iki hediye aldim.
Allah razi olsun aile dostlarimizdan.

Haftaya yolcuyum kizlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…