- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm gece gircem muhakak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlardageçerim ıslananlar, ıslanacaklar listesinide ekleeeeaylar sonra baktığımızda aaa bu kadar zamanmı geçmiş diyelim
![]()
bunlardageçerim ıslananlar, ıslanacaklar listesinide ekleeeeaylar sonra baktığımızda aaa bu kadar zamanmı geçmiş diyelim
![]()
kızlar düzenlemeleri düğün tarihlerimizi falan yoğunluğum azalınca yapıcam.
bu sefer kaçtımmm...iyi akşamlar...akşam girer bakarım yeni topiğimizeeee![]()
kızlar hayırlıolsun nazar derğmesin artık burdanmı devam etcezzzz![]()
hayırlı olsun kızçeler![]()
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar![]()
benimde 137 günüm kaldı isyancımm![]()
nasıl oldun kuzum?
masa takvimim allaha şükürler olsun iyiyim bugun biraz boğazımdan bişeyler geçti
çok şükür nişanlımda yoktu bu akşam gelio daha iyi olucam inşallah![]()
ama sen benimle hiç ilgilenmiorsun artık bak çizelgeme nerelere geldim ben![]()
albüm yapamıycam sandım yüzümü karaladım msajla yollıycaktımki sonunda albümü yaptım kına elbisemi koydum bakın bakalım beğenecekmisiniz ama telden çektiğinden pek güzel çıkmamış :S
albüm yapamıycam sandım yüzümü karaladım msajla yollıycaktımki sonunda albümü yaptım kına elbisemi koydum bakın bakalım beğenecekmisiniz ama telden çektiğinden pek güzel çıkmamış :S
aa ben çok beğendim iyi günlerde giy mutlulukla giy canım
çok sağol tatlım yolcudur abbas bağlasan durmaz brn aşağı evceyizimi temizlemeye gidim az kaldı işim:)
kolay gelsin kuzum
benimde biraz işlerim var
bu arada diğer topikte kimsecikler kalmamış ziyaretçi bile yok butün garezleri bizeymiş meğer![]()
Maşalllahhh canımmm
erisin bitsin o çizlge o günler pat pat dökülsün bitsin![]()
bal böceğine topikle ilgili bilgilendirme mesajı atılmıştır![]()
kızlar yalnız ilk sayfada düzenleme yapamıyorum kızlar yaaa o kadar aradım taradım bulamadım neden acaba. genelde konu sahipleri yapabiliyor değişiklik ,ben neden yapamadım, anlamadım :44: