Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam gelincikler geçmişi okudum ancak yazıyorum..
O kadar sıcak ki hava haziran ayında klimayla oturuyorum..
Bu yasmin mide bulantısı mı yapıyor nedir bi tuhaf hissediyorum kendimi.
Ayrıca hiç iştahsızlık da yok düğüne kadar nasıl kilo verecem bilmiyorum:26:

Ayrıca geçmişte gördüğüm kadarıyla herkes özeline karışılmasından şikayetçi sanırım..
Benim de sıkıntılı bi durumum var ev tutulacak ve 1 ay kadar ramazanda benim evimde nişanlım ailesiyle kalacak malesef

Mecburen bişey söyleyemem ne yapayım artık sağlık olsun:26offfff

abowwww niye öyle olucakki :26:

2 gün giremiyorum topiğe herşey değişiyor.. Yeni topiğiniz hayırlı olsun, benim topiğim değil ..

Biri kişi bile mesaj atmamış biz burdayız diye.. Zaten aylardır evleneceklerin listesine adımı bile yazmadınız.. Ben de öyle saf saf bir şeyler paylaşıyom albüm falan yapıyorum.. Dün nikahım oldu duyan bilen yok..

Neyse hepinize kolay gelsin.. dertsiz tasasız evinize kavuşun..

hoşgeldin canım, nie öyle olacakki özel değilse soralım mı??

İlaç sanırım herkesde bulantı yapıyor ben kullanmadım ama kullananlar öyle diyor birde iştah açıyormuş baya dikkat et cnm .

Hayırlısı olsun

Herkese merhaba.
Beni merak eden arkadaslara tesekkür ederim.

Kafaya takmayim diyorum ama olmuyor iste.
En sonunda patlak verdi.
Ama iyi ki burada oldu türkiyede böyle olsaydi cok daha kötü seyler olabilirdi.

Bugün biraz daha iyiyim.
Gözlerimi görseniz ''eroin mi aldin sen'' diye sorardiniz.

Yavas yavas hazirlaniyorum.
Her gün biraz bisey kaldiriyorum valizlere.
Misafirlerde eksik olmuyor sagolsunlar vedalasmaya geliyorlar.

Kina gecesine bende artik karismiycam.
Kim neyi nasil yapmak istiyorsa yapsin.
Mübarek onlar gelin olacak ya cünkü.
Gülermisin aglarmisin...

Herkese güzel bir gün dilerim.

Bismillah daha gelin olmadan... Allah sana kolaylık versin canım....

milenacim banada mesaj gelmedi bende kendim atladim ortaya..
hepimiz gerginiz bu aralar ailesel sorunlarimiz cok..
birde burada böyle seyler yasanmasin..

Tebrik ederim
Rabbim bir ömür mutlu olmanizi nasip eylesin insaAllah.
Gelinligini vs ben görmemistim kaldirdin sanirim.
Ama eminim cok güzel bir gelin olacaksin.
Hersey gönlünce olsun insaAllah.

Seni anlıyoruz canım emin ol.. Zaten kasmaya gerek yok bizim adımıza okadar cok karar veren oluyor ki... Evine girip kapını kapatana kadar sürüyor...

milenam hoşgeldin canım eski topiğe çok kez yazdım ben yeni topiğimiz burası diye , bakabildim kadarıyla da takip ediyorum bizden kim gelirse söylemeye çalışıyorum.

kızmayın bana ama herkes böyle alınganlık yapmasın , senin için demiyorum sadece.kimseye tek tek mesaj atılmadı. diğer foruma kaç kez yazdım ben.

herkese yetişemiyorum sonuçta bende çalışıyorum, iş yerindeyim evde de fazla giremiyorum...kimseyi habersiz bırakmamaya çalışıyorum...

sonuçta topik sadece benim yada burda ki başka birinin değil hepimizin ortak kararıyla açıldı, elimizden geldiğince bilgilendirme çalıştık herkesi...

yawww kuzummmmm öle demeyim yahuuu...valla üzülyüroum ben...biz burda hepimiz arkdaşız...kimse kimseyi ayırt etmiyor...ben bazen giriyorum geçmişi okumadan birşeyler yazıp çıkyorum..birçok arkadaşta o şekilde kuzucum...küsmek, darılmak yok birbirimize

Seni anlıyoruz canım emin ol.. Zaten kasmaya gerek yok bizim adımıza okadar cok karar veren oluyor ki... Evine girip kapını kapatana kadar sürüyor...

Malesef.
Gelin olan biz.
Karalari veren baskalari.
Dokunuyor iste.
Ama Allaha sükür benim az bir zamanim kaldi.

Hepimiz bu dönemi en güzel ve en hayirli sekilde atlatiriz insaAllah.
Gecmise dönüp '' vay be ne günlerdi '' demek istiyorum artik.

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı ben bu günleri böle hayal etmemiştim

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı ben bu günleri böle hayal etmemiştim

oda bişey mi canım, evi yerleştirirken yeter artık ne bitmez eşyaymış işmiş diyorsun... Koli görmekten bıktım ben :) Hayalin en önemli kısmı sevdiğinle evleniyorsun, eşya ev para teferruat inan

küsmekmi yok küsmek
biçok kişiye msj atılmadı zaten diğer topikdekilerde geçmişi okuyup geldiler buraya kuzum bizlerde o gün topikdeydik bu arada ben görmedim görsek muhakkak yazarız kuzumm
kırılma bizlere:13:

Son düzenleme:

Mobilyamizin kuruldugunu ilk duydugumda aglamamak icin zor tuttum kendimi.
Yani seni cok iyi anliyorum.
Ama zaman sonra heyecani da sariyor insani.
Rabbim güle güle kullanmanizi nasip etsin insaAllah.

bu topiğin anasayfasında senin adın yazıyor neye kızdın anlamadım,diğer topiğin sahibi ben değildim. bal_bocegide yoğun olduğu için çoğu zaman girmiyor foruma , özel mesaj atılmadığında göremiyor yazılanları. bunları daha önce çoğu zaman söyledi kendisi de.

albüm yapmışsın söylemessen nasıl görelim? hepimiz burda bir şeyler paylaşınca söylüyoruz birbirimize anca öyle görebiliyoruz.
benim nikahından haberim bile yokhayırlı olsun canım Allah ömür boyu mesut etsin...

belki daha önce söylemişsindir ama hepimiz herşeyi hatırlayamıyoruz böyle birbirimizin kusuruna bakmamamız gerekiyor, hepimizin telaşesi farklı, birbirimizi en iyi anlamamız gerek yer burası zaten bir sürü problemimiz varken

oda bişey mi canım, evi yerleştirirken yeter artık ne bitmez eşyaymış işmiş diyorsun... Koli görmekten bıktım ben :) Hayalin en önemli kısmı sevdiğinle evleniyorsun, eşya ev para teferruat inan

ben eşyaya, paraya, pula zırnık kıymet vermem kuzucum..ben bu günlerimde sevdiğim insanla düğünümüzün heyecanını yaşamak isterdim...bu şekilde sorunlarla, tartışmalarla geçireceğimizi hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…